Топла есен пак дойде, а ти расти расти мъничко дете!

• 31 346
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Привет HugДнес времето е чудно и си направихме с Жоро ,голяма разходка.
Притеснявам се вече за Viki_76, TiredЗа съжаление и изгубих телефонният номер(често си сменям мобилните, а номера е останал в старият ми тел.) ,а личните си съобщения изтрих. Close
Няма ли и някой ,телефонният и номер или скайп. newsm78
Оф, дано са добре. Praynig

# 211
За толерантността и аз да кажа,нали разбирате ,че тази тема без мен не може Joy

Смятам ,че все пак е двустранен процес.
Страхотно е да контактуват децата ,както е в Пумпелина,където ходят дечицата на Хелче,както е и в "И аз мога"-Студентски град,където ходи Вероничка/Дани нали там ходите?/,най -жалкото обаче е ,че децата с увреждания ги няма навън,няма ги в парка,няма ги в МОЛ-а,няма ги никъде,само в центрове като гореспоменатите.Седем години вися в парка на Герена,където живея и продължавам да се чудя ,защо само аз със Вики съм там,като познавам поне още десет такива като нея деца.Значи  ние родителите  настояваме обществото да ни приеме,обаче сме скрили вкъщи или в рехабилитационните центрове децата си.Е как да стане тогава.Моето дете никой не му обръща внимание,никой не я гледа странно,децата я закачат,тя им се хили ,просто хората отдавна я познават и тя отдавна е една от всички нас.Това искам да стане.Децата да са навън с другите хора,така и обществото ще знае ,че те са там,те са сред нас и не са по различни,но за да го осъзнаят първо трябва да им ги покажем,а това е работа на родителите на децата с увреждания,не на друг Peace

# 212
За толерантността и аз да кажа,нали разбирате ,че тази тема без мен не може Joy

Смятам ,че все пак е двустранен процес.
Страхотно е да контактуват децата ,както е в Пумпелина,където ходят дечицата на Хелче,както е и в "И аз мога"-Студентски град,където ходи Вероничка/Дани нали там ходите?/,най -жалкото обаче е ,че децата с увреждания ги няма навън,няма ги в парка,няма ги в МОЛ-а,няма ги никъде,само в центрове като гореспоменатите.Седем години вися в парка на Герена,където живея и продължавам да се чудя ,защо само аз със Вики съм там,като познавам поне още десет такива като нея деца.Значи  ние родителите  настояваме обществото да ни приеме,обаче сме скрили вкъщи или в рехабилитационните центрове децата си.Е как да стане тогава.Моето дете никой не му обръща внимание,никой не я гледа странно,децата я закачат,тя им се хили ,просто хората отдавна я познават и тя отдавна е една от всички нас.Това искам да стане.Децата да са навън с другите хора,така и обществото ще знае ,че те са там,те са сред нас и не са по различни,но за да го осъзнаят първо трябва да им ги покажем,а това е работа на родителите на децата с увреждания,не на друг Peace

Абсолютно си права, както винаги!  Mr. Green

Та да кажа, по стечение на обстоятелствата в семейството ни има "различно" дете. Напълно наясно съм с проблемите му, израстнал е пред очите ми, никога не съм го отблъксвала, дори напротив, големи приятели сме, дори и сега когато почти не се виждаме, той все още знае коя съм и съм сигурна, че много ме обича.. Но, според мен не само този постоянен контакт, който съм имала ми е помогнал да израстна над нещата, такова ми е светоусещането просто. Истината е, че всеки си мисли, че на него няма да му се случи и е крайно време да разберем, че никой не е застрахован и това е нещо нормално.
Аз, лично, живот и здраве не възнамерявам да крия Бо...в крайна сметка и последствията може да са минимални, въпреки всичко и всички!

Отплеснах се, съжалявам.

Гери, Вики не беше ли на очни?!? newsm78

Дали да не си направим един телефонен указател...ако няма такъв вече...

Хелче, браво на сладурите..ти да не ревнуваш, м... Joy Hug

# 213
  • София
Орелия, пак няма да имате вода

Цитат
Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод  на 30 ноември 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Триъгълника”.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков” и ул. „Шибой”.

# 214
Да, телефонен указател HugКомикс ,добра идея.
Viki_76,е добре ,Виктор също Hug
бая ,се бях притеснила за тях.

# 215
  • София
Вики беше дала идеята за тел. указател. Мислете го.
Мога да кажа на Джони да го напише, с юзер нейм и парола Simple Smile Да няма публично написани телефони по нет-а.

# 216
  • София,
Вики беше дала идеята за тел. указател. Мислете го.
Мога да кажа на Джони да го напише, с юзер нейм и парола Simple Smile Да няма публично написани телефони по нет-а.
ТАка е най добре наистина  Peace
Ина в същия център ходихме Peace
А аз вече втори или трети ден чакам да ми пуснат програмката от там по мейла по която трябва да работим Thinking ще почакам и утре и ако не ми я изпратят ще им се обадя, че може да съм си объркала нещо в адреса, знам ли newsm78.

# 217
  • София
И аз подкрепям идеята за телефонния указател  Peace
Семирамида, може и да са забравили или да не са имали време да ти напишат... Simple Smile

# 218

Не видя ли мойта мутра на стената Mr. Green Joy,добре че е детето та не се виждам прекалено Joy
Не че ходя редовно,друга ни е програмата вече,но на някой купон се случва Peace

# 219
  • София,

ДОбро утро! Laughing

Не видя ли мойта мутра на стената Mr. Green Joy,добре че е детето та не се виждам прекалено Joy
Не че ходя редовно,друга ни е програмата вече,но на някой купон се случва Peace
ТИ пък не съм видяла, на коя стена, хем поразгледах центъра, страхотен е. Айде теб и да не те позная Вики със сигурност. Ти познаваш ли логопедката там - казва се Светлана ...... newsm78 не помнва обаче фамилията. Тя е само във вторник и в петък в центъра, та предполагам, че днес трябва да ми пусне програмата. Sick
Айде до после че отивам на упражнение. Peace

# 220
 Hug
изобщо не съм ви чела Embarassed
Имаме ТЕЛК другата седмица и фърчим насам.натам.Минахме нефлолог и ТФЕ.Всичко е наред.Някакво незначително уголемение.Само това ни казаха.Ще ходим на рехабилитации(някакви щадящи)

# 221
Искам да попитам,понеже ни предстои рехабилитация ни е необходимо изследване на акото,като за детска градина в ХЕИ  newsm78
Някой има ли представа колко струва,че в това време много не ми се иска да чакам сред болни в поликлиниката за направление  Rolling Eyes

# 222
  • София
Някой има ли представа колко струва,че в това време много не ми се иска да чакам сред болни в поликлиниката за направление  Rolling Eyes
В Цибалаб видях, че е 9.70. В друга лаборатория Лора - 25лв.
Цибалаб работят с касата, т.е. можеш да искаш направление за това изследване.

# 223
На мен ми казаха,че в ХЕИ трябва да го направя  Thinking

# 224
Galina ,къде ще правите рехабилитацията?
На нас ,не са ни искали такива изследвания .Аз водих Жоро, в детски център за деца с увреждания."Николай чудотворец"в лазур.Вие там живеете, и ви е близо нали?
Или в" майчин дом",ще водите сладура? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт