Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако детето ми не може да седи?
-
Какви са симптомите на дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са препоръките за справяне с дете, което има проблеми със съня през нощта?
-
Какви са причините за сълзенето на очите при децата?
-
Какви са препоръките за успокояване на дете с подуто око?
Това ми е средното дете, т.е. след Дияна и преди Алекс 

и знам къде
, та сега ще ги търсят, ужас. Обадих се и в градината да питам, госпожата ми каза да я заведа в четвъртък или петък сутринта само за половин час, преди закуска, да я отбележат че е тръгнала и после си се прибираме в къщи, поне да не ни изтече срока на изследванията и да я бодат наново, че малко ли пъти не я бодоха милата. САмо дано се пооправи до тогава. Снощи поне не е кашляла беше си добре и поспахме. ЛЕкарката я преслуша и каза, че има съвсем лек спазъм на белия дроб - да си правим инхалаций с вентолин и сироп за кашлицата - само това
Ицко доскоро държеше да си маже лицето сутрин с крем - да не му изсъхвала кожата
, и все купувах от онези на бюбхен 
. А за чакането не се тревожи, просто се настрой че ще е дълго, всичко с времето си, ще се пребори малката ти душичка и ще си я гушнеш в къщи!
, макар да не се радвам на нови попълнения в този подфорум. Зареди се с много търпение, положителни мисли, сила и любов, дано не ти се налага да чакаш толкова, колкото ние чакахме, а и все още чакаме ( вече 4 м.) бебка да си дойде вкъщи.
, такава гледах да купя и за вкъщи.
пълни кретени. Утре вместо да я водя на градина - ще я водя да я боцкат пак
.
че шиенето ми е много на сърце