Осиновяване от неомъжена жена

• 1 562
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички,аз съм на 37 години и много искам да си осиновя дете,но не съм омъжена.Имам приятел,но за момента дори не живеем заедно.Дали някой може да ми даде информация по въпроса за осиновяване от неомъжена жена.Ще съм много благодарна на всички,които напишат нещо по темата.

# 1
  • космополитно
Здравейте на всички,аз съм на 37 години и много искам да си осиновя дете,но не съм омъжена.Имам приятел,но за момента дори не живеем заедно.Дали някой може да ми даде информация по въпроса за осиновяване от неомъжена жена..

Няма специфика при осиновяването от неомъжена жена. Проучването и документите са същите както и за семейните кандидат осиновители!

# 2
Изискванията са същите както при омъжените. Само свидетелдтвото за брак не се изисква Laughing

# 3
Аз съм неомъжена бяла жена и след 3год. чакане осинових едно прекрасно малко момиченче. Социалната ми каза, че ако имам приятел , с когото живея хубаво е това да бъде вписано в доклада. При мен случая не беше такъв, но въпреки това нещата се подредиха сами и при мен си дойде точно моето дете.Чакай и вярвай! Няма проблем да осиновиш и сама.Успех!

Здравейте на всички,аз съм на 37 години и много искам да си осиновя дете,но не съм омъжена.Имам приятел,но за момента дори не живеем заедно.Дали някой може да ми даде информация по въпроса за осиновяване от неомъжена жена.Ще съм много благодарна на всички,които напишат нещо по темата.

# 4
simona 17
Със сигурност сме доста неомъжените кандидат осиновителки.
И аз съм такава с разликата, че живеем на семейни начала с партньора ми.
Поради тази причина си мислех че доста ще почакам докато от някоя дирекция ме определят за подходяща осиновителка, но опасенията ми се оказаха напразни.  От най- голямо значение за бързото осиновяване  са предпочитанията за детето, което ще искаш да осиновиш. По широка нагласа/изисквания/ - по голям шанс за скорошна среща с детенце.

Процедурата е еднаква както са ти писали вече.
Смело и напред. Успех !

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:05 от karolain

# 5
Именно, няма да се повтарям с горните момичета.
Осинових две прекрасни деца едно след друго, без брак. Simple Smile
Действай и това не го смятай за пречка, защото не е.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт