Коя марка пюрета да избера?

• 21 356
  • 155
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, тук пишете за домашни пюрета, аз обаче претърпявам пълно фиаско с тях  Confused
Незнам дали от пасатора, но картофеното става лепкаво и не иска да го яде. И с АМ, и с вода не ще. А картофи, които не са купешки имаме...жалко

# 76
Момичета, тук пишете за домашни пюрета, аз обаче претърпявам пълно фиаско с тях  Confused
Незнам дали от пасатора, но картофеното става лепкаво и не иска да го яде. И с АМ, и с вода не ще. А картофи, които не са купешки имаме...жалко
Само картоф става лепкав, но ако добавиш и други зеленчуци като например морков, броколи или тиквичка или цвекло... + няколко капки зехтин нещата стават доста по-различни и по-вкусни  Wink

# 77
  • София
Аз давам основно Хип още от самото начало. Пробвала съм и Гербер, но има доста лоши отзиви за тях и ги спрях. Доволна съм и от плодовете с извара на Овко  Peace

# 78
  • София
Картофеното пюре за бебета има малка тънкост.  Simple Smile
Не го пасирай с пасатор, а намачкай картофите много добре с повече течност, отколкото би го правила за себе си, примерно-аз го приготвях с кърма или с АМ.
Когато е добре намачкано, само с няколко звъртания на пасатора го хомогенизирай.
Иначе става лепкаво-да.

# 79
Vivi, Sia, благодаря Ви   bouquet Ще пробвам и ще дам обратна връзка Simple Smile

Джесика за първи път чувам за доста лоши отзиви за Гербер? Водят се едни от добрите марки, аз не купувам всичко от тях, но някои пюренца са доста добри според мен и беба си ги хапва добре.

# 80
Пробвала съм и Гербер, но има доста лоши отзиви за тях и ги спрях.
Какви са тези лоши отзиви, сподели, че ми стана много интересно?

# 81
Пробвала съм и Гербер, но има доста лоши отзиви за тях и ги спрях.
Какви са тези лоши отзиви, сподели, че ми стана много интересно?

На мен също ми е интересно.  Rolling Eyes

# 82
  • София
На мен не ми е интересно, тъй като много често съм купувала и отзивите ми са отлични  Grinning Все пак по-важно е не чуждото мнение, а личният опит  Peace

# 83
На мен пък ми е интересно, как Гербер е лошо пюре , пък Овко -е хубаво Rolling Eyes Thinking
Иначе моят син отначало не одобри Хип-ските пюрета, но сега на второ четене си ги хапва без проблем(изяжда по едно цяло плодово). Laughing

# 84
  • София
На мен пък ми е интересно, как Гербер е лошо пюре , пък Овко -е хубаво Rolling Eyes Thinking
Това е повече от невъзможно  Peace Joy

# 85
  • София
На мен Гербер ми харесват,малко по-редички са на консистенция,но ги слагам в шишето и пак се изяжда.
Докато ОВКО за мен е някакво извращение на хранително-вкусовата промишленост.

# 86
Докато ОВКО за мен е някакво извращение на хранително-вкусовата промишленост.
Абсолютно съвпада с моето мнение за Овко. Ужасни са.
Иначе за Гербер, според мен са много хубави, лошото е, че на сина ми изобщо не му харесаха. От цялата ни компания, само моето дете не ги яде.

# 87
Ползвала съм предимно "Ганчев" и "Нестле" Peace

# 88
  • Видин
Засега съм се спряла на Хип,Гербер и Сънвал. Не че съм давала все още де Joy

# 89
Засега съм се спряла на Хип,Гербер и Сънвал. Не че съм давала все още де Joy
Аманита, малките еднокомпонентни пюрета на Гербер които са по 80 гр са идеални за захранване. Препоръчвам ти ги.

Общи условия

Активация на акаунт