Отговори
# 405
И аз да се отчета, още съм тук.
Честито бебче на Писихриси.
Успех на тези, при които днес е деня.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 11:18 от vili_1902

# 406
Честита дъщеря на  Писи хриси! Hug

# 407
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ПИСИХРИСИ. ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО :mrgreen:

Добро утро и от нас Hug

Миме: Как е малката? ЕлектраТака се радвам ,че ти се върна кърмата. Crazy Hug Мъжа ти бързо,бързо ще забрави за това прословуто име. Ще те набера по скайпа да те чуя по-късно Hug

Момичета благодаря за подкрепата Hug

Да попитам ползва ли някой от вас шишета на Авент?!Ади страшно много се задавя от тях и при вас ли дупките на шишетата пускат много.?

Ние с Ади вече бодуваме повечко време Laughingзаглежда се и издава сладки звуци Crazy Сега бавно си движех пръста пред оченцата и тя го следеше, както като си мръдна главата наляво или надясно и те се обръща Grinning Mr. Green но от близо.. Peace
Момичета дадох вчера и онзи ден чайче от лайка на Ади, нямаше и помен от колики Rolling Eyesтой действа разхлабващо но аз само потопих пакетчето колкото да добие цвят и сложих малко захар, давах го вместо водичка за плакнене на устата не в големи количества.

# 408
КРЕМИТОООО - добре дошла. Радвам се че вече си при нас и сте добре. Наистина трябва Ноември във вашето семейство да си го взимате отпуска - с трима рожденници ако не се лъжа  Mr. Green

Дария продължава да се сополиви, но поне няма температура. Днес й поръчах една джаджа за изсмукване на сополки, която се включва в прахосмукачката. Защото с малките ръчни помпички нищо не се получава. За сега промивам с разтвор от морска вода. Но ефекта е кракотраен. Все пак диша добре и може да суче, че ако й се затапи носа ще се видя в чудо.
Станах спец по даване на лекарства с лъжичка - май и тя самата свикна с интервенцията и видя, че няма мърдане.  Mr. Green
Между другото са й пораснали миглите - в родилното бяха 3-4 бр на клепач  Laughing сега са дълги и сравнително гъсти УРА

Аз също съм по-добре. Пия сироп Проспан и почти не кашлям вече.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПИСИХРИСИ   bouquet

КИКИ - браво, че сте се справили с коликите.  Ние от вчера сме на Инфакол - донесоха ни го вече и мисля, че има някакъв ефект. Спа спокойно следобяд - СЛАВА БОГУ - аз също дремнах час . Вечерта си направихме хранителна верига. Тя суче, аз над главата й хрупам сандвич и държа купа със салата.  Mr. Green Татито много ни се смя.

ХАЙДЕ МНОГО МАЛКО МАМИ ОСТАНАХА.......РАЖДАЙТЕЕЕЕ

ВЪПРОС - като е паднал пъпа нали в коритото ги къпете бебетата  newsm78 .....нещо ми излезе от главата инфото по въпроса

Хайде лек ден на всички - дано по-бързо се вдигне мъглата. Днес ако е достатъчно слънчево съм решила дори три часа да съм навън с беба - дори ако огладнее ще се престраша да я нахраня на някоя пейка. Казах си, че това е най-нормалното нещо на света и не трябва да ми е неудобно. Ще видим де.............Иначе и аз си поръчах слинг от ЗИЛАНА. Обикновен с халки. Много ще ми е удобен за в къщи като имаме колики и трябва да се разнасяме на ръце, да я сложа в него и да мога да си върша нещата из къщи.

ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА ЧАОООООООоооо

# 409
Добро утро! newsm51
Честита дъщеричка на Писихриси! Да и е здрава, жизнена и много да я радва!
musito на нас сокчето първия път ни го даде педиатъра и остана да проследи как ще го приеме дребчо и след това ми обясни какво да следя като давам сокче- по 30 мл на ден. За сега на малчо му се отразява много добре, надявам се и занапред да е така. Наистина методите на този педиатър са доста по-различни от общоприетите в момента.Разбира се,че не приемам мнението ти като критика. Hug Аз също имах доста притеснения, но доктора ми обясни защо смята че така е по-добре, а и мъжа ми настоя да му се доверим давайки ми доста примери за дечица, отгледани от този педиатър.
Кики Hug За сега май е забравил. Wink Само че свекъра и свекървата още не знаят,че не сме добавили Йоан пред името и като разберат май пак ще го разбъзикат.
Мария радвам се ,че сте по-добре с бебка. Дано скоро вече сте съвсем здрави. Hug
Мен пък от снощи ме боли един зъб, че от него и главата. Направо място не мога да си намеря от зъбобол и главоболие. А незнам мога ли да пия нещо заради кърменето. Пробвах с Арника, но за сега няма ефект. ooooh!
Стискам палци на чакащите мами скоро да се похвалят!  bouquet

# 410
  • София
добро утро и от мен!!!!!

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ПИСИХРИСИ! ДА БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВО АНГЕЛЧЕ!

Кики и аз ще пробвам чайчето от лайка, щото имаме нужда от разхлабване.... взе да ми ходи по 2 пъти на 24 часа и от време на време се напъва страшно и ръмжи като истинско мече  Mr. Green
относно шишета -аз ползвам на Чико, и си се задавя понякога, но тя и на гърдата се задавя така че... просто си е лакомо детето!

миме - дано Дария е по - добре вече!

айде мами, днес пак ще е хубаво времето! да ходим навън!

П.С
да се оплача - имаме си обривче около вратлето. малки червени пъпчици със мъничко бяло връхче..... дано да минат, ако не педито каза че ще мажем кремчета.... офф, почна се .... като се сетя една приятелка покрай бебето си беше напълнила едно шкафче само с кремчета и сиропчета, и всичките ползвани само по -веднъж, докато се уцели точното лекарство.....

е както и да е, няма начин. хубав ден на всички!

# 411
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!  bouquet Hug

РАДВАМ СЕ, ЧЕ ПЕШЕК Е ДОБРЕ, ВЯРВАМ, ЧЕ ОТ ТУК НАТАТЪК ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД С НЕЯ И БЕБЧО! :pray: Peace

mamo4ka и аз съм като теб. Давам по 20 мл. кърма и АМ дохранвам. Детето си изяжда всичко и е ситичко. А като го сложа на гърдата иска да суче, захапва и дърпа, но явно нищо не пуска и като пусне и заплаче милото. Според мен не повръща от кърмата, давай си му колкото имаш, но си го дохранвай и с АМ, ако ти е толкова малко кърмата. Четох из форума и на някой деца Фризолака им действа запичащо. Но при всеки е различно. Важното е детето да не гладува.

Ние днес пак ще излезем на разходка. Много е хубаво времето. Мами Вие колко обличате бебетата като излизате и с какво ги завивате в количката? Не знам да не я обличам прекалено много.  newsm78
И давате ли чайчета от копър и анасон вече? Ние сме на две седмици дали е подходящо? Че колики ни мъчат. Sad

Мария рядвам се, че вече сте по-добре!

Лек ден на всички! Hug

# 412
Привет Sunglasses
Честита дъщеричка на Писихриси!  bouquet

И аз си дремучкам още в къщи Mr. Green, тая нощ имах жестоки киселини почти до повръщане,ама се размина,така и не разбрах от какво са тия киселини,уж гледам да се съобразявам какво ям Thinking, че плюс това имах и няколко по силни менструални болки долу ниско, даже ми мина през акъла дали няма да е тая нощ, да ама не.
И апетита ми нещо никакъв го няма Rolling Eyes

Днес поне се очертава слънчев и хубав ден, та може да си размърдам малко дебелото дупе Mr. Green

# 413
  • Пловдив
Здравейте мили мами Simple Smile

Честито на Писихриси, да и е жива и здрава рожбичката, а на нея бързо възстановяване!

Първо една наша снимка http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta-0-3m.436851.16022491

Подсладена водичка и аз давам. В болницата ми казаха за 20-тия ден заради жълтеницата, въпреки че Титко не ми се вижда жълтеничав но ми давам такава.
Да ви питам вашите бебета хълцат ли? На Тити му се случва по 2-3 пъти дневно и чак се притеснявам да не се задави.

Моля се силно за Пешек и се надявам скоро да ги изпишат здрави и щастливи  Praynig

P.S. За този, който поддържа 1-ва страничка - раждането беше със секцио.

# 414
Да се запиша и аз,че то от рев не мога да отида и до тоалетната Shockedкойто е писал.че коликите ги хващали следобед е долен лъжец,Кари  има колики по всяко време,я нощем,я сутрин,я следобед,направо гледам като зомбирана вече,имам чувството,че само моето дете е такава ревла,така се дере Sad.Сега спи,а а съм в очакване на събуждане придружено с писъци,а прословутия Инфакол изобщо не е толкова ефективен,поне при нас Rolling Eyes
Въпрос-аз давам вода със захар и малко чай от копър и анасон вътре,дали да изключа захарта вече?

Честито на всички майчета,които съм пропуснала да поздравя! newsm51

# 415
Мамчета, относно пъпчиците с бяло връхче - при изписване, за пъпчето на бебето нали ви дадоха рецепта за 95% спирт? Пробвайте да обтривате при тоалет след баня с марличка (тя е по-груба и по-лесно падат връхчетата) или памучно тампонче, напоено със спирта. В болницата така правим и има ефект (зависи и от характера на пъпките, но поне няма да навредите на детето).

Мене ми идва да зарева! smile3511 Един през друг всички мои познати звънят, пишат и т.н. с въпроси дали съм родила! Не съм предполагала, че това внимание толкова ще ме дразни и влудява! Хем всички знаят, че ще ги уведомим при първа възможност! Бива ли така?! И без друго съм си напрегната, че и като ми звъннат няколко човека с един и същи въпрос, съвсем пощурявам! Ужасно е!  smile3514

# 416
Здравейте, момичета  bye!
Zlitova, ами хайде де  Simple Smile, но засега съм си тук. При теб как е положението?
Тъкмо щях да питам как сте с киселините и видях, че Мим'с се е оплакала, снощи и аз бях така и много странно от какво ли, но ми мина  Simple Smile.
Sunflower, разбирам те чудесно. Някой когато ме попита дали още не съм родила, и аз отговарям, че ще кажа, а от отсрещната страна получавам понякога: "Аа да бе да" или "Е, ще кажеш, но аз да си питам" и вече не ми прави толкова впечатление, иначе по едно време много се ядосвах, защото и аз нямам търпение, но ще си чакаме и това е  Simple Smile. Аз май те бях питала веднъж за картичките, ако може да ни ги покажеш. Понякога ме прихваща нещо и ми се иска да направя нещо, миналата година бях решила, че ще направя коледни чорапки  smile3553. Направо предлагам курс за чакащите майчета, да се занимаваме с нещо, час по труд и техника  Laughing. Ужас чакането и на мен не ми си отразява много добре както виждате  #Crazy.
Честито нови бебчета   bouquet, живи и здрави, много безгрижно и хубаво детство  newsm32.
За Пешек  fingerscrossed.
На всички очакващи  Flowers Four Leaf Clover. Губи ми се Lusia и дано скоро се похвали с добри новини и тя  Flowers Four Leaf Clover.
Чао засега и приятен ден  Hug.

# 417
Привет!
 sinapovaaya, честито!   bouquet

Те бебета не акат винаги по 5-6 пъти на ден. Ако е само на кърма след първия месец може и веднъж на 2-3 дни. Помага хапването на киви  и круши (от майката, не от бебето  Laughing ) .

# 418
И аз издивявам вече от това, че всеки ме пита кога ще раждам Crossing Arms

# 419
  • Пловдив Белащица
Момичета, да ми кажете как беше рецептата със смокините (нали беше за кашлица  newsm78).

Миме, баня след като е паднало пъпчето и не секретира. Нашето макар, че падна на 4-ия ден, все още не можем да направим баня. Все още има малко кръв  Tired

А вода почти не предлагам. Просто не виждам кога мога да я дам. Моята шушка спинка почти през цялото време. Рядко изкарва будна между две хранение. Обикновено до половин час макс е заспала. А е още жълтушкова, дано се оправим скоро.

Общи условия

Активация на акаунт