Отговори
# 540
  • Пловдив
Бамби, скрина ми е страшно удобен Simple Smile
http://picasaweb.google.bg/miraluba/fsoAXH#5383824367827518322

Едното панерче е пълно с памперси, а другото ползвам като кош за пране.

Благодаря на всички които са се включили относно протекторите. Ще пробвам, защото колкото и да мажа, лявото си стои разранено и болезнено от 2рия ден в който кърмя.

А за кърменето и цикъла само ще ви споделя, че момичето с което бях в една стая в болницата е забременяло докато е кърмило и малката е била на 6 месеца. Сега има две деца с разлика година и два месеца.

# 541
  • Пловдив
Ама и аз съм бързакова....забравих да кажа Добро утро!
Чувствайте се любезно поканени за първи път от мен на кафе Simple Smile

# 542
  • home!sweet home!
Здравейте, ние от вчера сме си в къщи и слава Богу всичко лошо е вече зад гърба ни! Благодаря ви за положителните мисли  Hug

# 543
Честити бебчета на Кузманка, Джема, Надунка, Сиси, Вивиан!  newsm51

Мира, мерси за кафенцето!
Маргаритка, ЧРД на патерици  newsm59
Надунка, страхотна снимка на мъничето  Heart Eyes
Фанта, радвам се, че вече сте вкъщи и добре  Hug
Хайде още някоя неродила бъдеща мама да се включи, че да не съм сама  fiuuuuuu Аз от вчера съм с хрема и сега питая смесени чувства - хем ми се ражда, хем пък искам да оздравея първо  Rolling Eyes

# 544
ПРИВЕТ МИЛИ МАМИ И БЕБЕТА

ЧЕСТИТИ НИ НОВИ И ДЪЛГООЧАКВАНИ БЕБОЦИ - Няма да изброявам поименно да не стане гаф  Mr. Green

elvireste - ТУК СЪМ , Вчера нали бяхме на преглед сутринта. На Дария и е малко зачервено гърлото.  Sad Снощи най-сетне ми донесоха смукалото за нос - перфектно е. Наистина какво чудо извади от нослето. Горещо ви препоръчвам джаджата. От онлайн м-н Пумпал е.
Иначе вчера ходих до общината за акта за раждане и пак направихме близо 4 часова разходка. Дори я накърмих в парка  Blush
Снощи СЛАВА БОГУ като се буди за хранене приключвахме за по 15 мин. и заспиваше веднага - щях да истерясам с още една безсънна нощ.

sunflower-mv и другите неродили още - съжалявам за скомината, която ви правим ама въпросите са много за тези от нас , които са с първо бебче. Можеш да се утешиш с това, че ако ни четеш постовете ще си подготвена предварително по разни теми  Mr. Green

bambi-24 - аз не пия кафе, не ям шоколад, цитруси, зеле, бобови култури и избягвам суров лук и чесън. За мое най-голямо съжаление защото много обичам, но не бих си сложила главата в торбата заради лакомията. Мойта педиатърка ми препоръча първите месеци да избягвам  кравешките продукти - взимам си козе сирене и кашкавал и само киселото мляко е от крава.  Laughing За да не напълнееш от кърменето яж повече супички, сокчета от ябълка, морков, целина и цвекло, кисело мляко...такива неща. Знам че трябва да се лишаваме от разни работи, но пък няма да е вечно  Laughing

# 545
Добро утро и от мен   food010 Мира,мерси за кафенцето  Hug Фанта,радвам,се че вече сте си вкъщи и сте добре  Hug
Честито на всички обебили се мами,да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват,на вас пожелавам бързо възстановяване.
Честит рожден ден на патерици на Маргаритка nbirthday 
Ние още сме си 2 в 1 Simple Smile Утре сутринта сме в болницата, доки ще ме прегледа и ще прецени дали да ме остави и да предизвикат раждането Confused Малко притеснително ми се вижда това...и се надявам  бебо сам да реши да си излезе до утре...По този повод съм решила да пробвам всички бабини деветини за контракции и т.н. И ще помоля да ми ги припомните:чай от малинови листа,ананас,стълби разходки,секс.....какво още?
Ами това е от мен за сега Flutter

# 546
Добро утро и от мен.

Първо да честитя на всички новообебели се мами. Да са живи и здрави всички!  smile3525 newsm51

Мира - мерси за кафенцето, толкова рано си станала да го направиш.  Hug
Фанта - радвам се, че вече всичко е ОК.
Боби - чакам да кажеш кое ще подейства от всичките бабини съвети.

За сега чао от мен.   bouquet

# 547
  • София
добро утро  Hug

Да са живи и здрави нашите новородени бебенца на мамите
Кузманка, Джема, Надунка, Сиси, Вивиан.

vess_82  Laughing И аз преди да ми спукат водата си мислех, че ако това е раждането мога да родя още 10 бебета.....но на другото легло лежеше милата Елвиресте която роди два часа преди мен и вече имаше сериозни контракции, тя така се прегъваше че ме наведе на мисълта." едва ли ще да е това раждането   Mr. Green" Но както го описваш и ти минава и се забравя и даже същият ден вече говорех за второ Crazy

Елвиресте: Радвам се че си се справила с проблема със зърната Simple Smile, като си спомня как се превиваше Sad Ние още не сме ходили за акта за раждане на Ади, татито няма време, сигурно др. седмица ще си го вземем.

Миме: Качи още снимчици на Дария  Mr. Green Това смукало за нос Бейби вак ли се казва?Радвам се че ти е помогнало, представям си как се е мъчила горкичката бебка. За храненето: Защо да избягваме бобови култури? newsm78(защото подуват стомаха ли?)

Да ви се оплача: Ади има родилен белег на двете очета, който минавал до годинка/ две, някой деца го имали на врътлето. Sad

МАРГАРИТКА: Ч.Р.Д НА ПАТЕРИЦА . ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА ГУШКАШ НАЙ- ХУБАВОТО БЕБЕНЦЕ Hug

ФАНТА ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА МИЛА Hug

ДА добавя:СЕКС?!! КАК МИСЛИТЕ ЗА СЕКС Thinking Laughing, НА МЕН ОЩЕ ЛОХИИТЕ СИ МИ ТЕКАТ  newsm78

НАКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ЗА яНЕЧЕК newsm78

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:50 от Кики - cicico

# 548
Боянка, .... люто, масаж на гърдите, горещ душ, вана, домакинска работа. Но само да ти кажа, че аз правя всичко това редовно последните 2 седмици и ефект никакъв  Laughing Казват, че действа с натрупване (аз ега ти запасите, дето имам вече), така че ако на бебчето ти не му се излиза още, едва ли ще го впечатлиш. Стискам палци  Peace
КикиHug за бобовите храни - надуват стомаха.

# 549
Ехх, че много бебета днес  Heart Eyes
Честито на Кузманка, Джема, Надунка, Сиси и Вивиан!
Фанта  Hug

Мария (Крумова), и цитрусови ли трябва да избягваме? На мен никой нищо не ми е казал за тях и си хапвам всеки ден по 1 киви, 2-3 портокала, мандарини  Embarassed
Дали да почна да се ограничавам  newsm78

Целувки на всички, чакаме новини от Стейси, а до тогава мове и някой друг да се похвали с бебче  Hug

# 550
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 551
Абе съмнявам се нещо да подейства...ама  ooooh!
zlitova, тези и при мен явно не действат  Mr. Green И аз не съм спряла да практикувам,особено домакинската работа...
Честит празник!   bouquet

# 552
Честито на новите мами! Много радост и щастие с малките слънчица!
Ние от два дни също сме с колики. За сега нищо не давам - пробвах само затоплянето със сешоара и определено имаше ефект. Около 2 декември трябва да ни донесат капките от Германия. В момента имам чайче на ХИПП ,но Дани го плюе- мъж с характер. Wink
За жълтеничката- от както се прибрахме вкъщи давам глюкоза. Вече почти нямаме и помен от жълтеницата.
Памперсите- преди сменях след всяко хранене, но Дани повръщаше и взех да сменям преди всяко хранене, за да не го раздрусвам след като се е напапал.
Беше получил леко подсичане, но за два дни почти е преминало. И това благодарение на отварата от смрадлика и судокрема- определено имаше бърз ефект.
Лохиите- ина мен още ми текат по малко. Някой знае ли колко време продължава това?
На необебилите се още мами пожелавам скорошно и безпроблемно раждане! Hug

# 553
Добро утро!
Честито на новите мамчета  Hug
Аз не се ограничавам от нищо. Пия всеки ден прясно мляко, по едно кафе сутрин, позволявам си да хапна шоколад, зеле, боб, чесън в снежанката, лук и така нищо кой знае какво не се е случило.
Давам си чайче от копър по 2 пъти на ден и сме добре.
Мария, бързо оздравяване!

# 554
Привет мацки!Честит празник!

Честит син на мама sisi870808 и мама Vivian* !Да са живи и здрави!

Мира,мерси за кафето,макар че сега не пия  Wink
dilandii,разбирам те миличика  Hug
wassilena,аз понякога правя това с помпата.Първо изцеждам,за да омекне зърното и да стане по-голямо.Но когато не ще детето,нищо не помага.Изнервя се,изпотява се и не ще.Давам другата гърда и почва да яде.От снощи имаме лек напредък-суче и от двете.Да не чуе дявола!
elvireste,мерси за съвета  Hug
bambi-24,през нощтта сменям един път памперса.По принцип преди ядене,но се е случвало и след.
Фанта,радвам се,че при вас нещата се наредиха Hug
*Мариана*,абсолютно ми забрани нашата педиатърка цитрусовите плодове заради коликите.А аз правех чай с лимони като бях настинала...
за лохиите-док ми каза , че по принцип текат 42 дни,но при секцио около 30 дни.При мен са толкова оскъдни,че от седмия ден след раждането съм с ежедневна превръзка.Някоя от вас дали е така?
Това е за сега.Лек ден! Wink

Общи условия

Активация на акаунт