Отговори
# 330
Vоrfax,благодаря ти! Щом и ти не можа да я намериш,най вероятно не ще я открия Sad

Аз не съм критерий, че нещо не може да бъде открито. Все пак се занимавам с далеч по-различни неща. Но поне в интернет не открих никаква информация...

# 331
Vоrfax,благодаря  Hug!

# 332
Здравейте, от доста време се опитвам да намеря  следната песничка!

Сутрин се събуждам с песен на уста,
вечер щом заспивам пак със мен е тя
Песен+песен е равно на радост......
песен+песен е моят живот

Благодаря предварително!

Идвам  на  помощ,сетих   се   че   имам  песента   от албума "Песните  на  Василена",изпратен  от колежка- 
"Песента  е моята   радост"- Василена   http://dox.bg/files/dw?a=bd53ffdcc5

# 333
  • Rz
gabriela652,огромни благодарности! От доста време я търся,много ти благодаря! omm Хубав ден!

# 334
Здравейте отново от мен!Страхотно е ,че има с кой да споделям еднакви трепети с тези детски песни!Сега искам да ви питам следното................Имате ли идея дали БОН БОН имат албум с песни и инструментали?В момента се подвизавам в малък град,където нищо не можеш да откриеш по книжарници и магазини....Трябва ми спешно песен и  инструментал  ПРИМАДОНА.....Мисля че е на БОН БОН.В нея се пее-Примадона,наричаш ме ти ...и ме гледаш с присвити очи..... Praynig Ще съм благодарна за информация и помощ.... Hug Хубава дъждовна вечер от мен!

# 335
Здравейте отново от мен!Страхотно е ,че има с кой да споделям еднакви трепети с тези детски песни!Сега искам да ви питам следното................Имате ли идея дали БОН БОН имат албум с песни и инструментали?В момента се подвизавам в малък град,където нищо не можеш да откриеш по книжарници и магазини....Трябва ми спешно песен и  инструментал  ПРИМАДОНА.....Мисля че е на БОН БОН.В нея се пее-Примадона,наричаш ме ти ...и ме гледаш с присвити очи..... Praynig Ще съм благодарна за информация и помощ.... Hug Хубава дъждовна вечер от мен!

Само 60 секунди. Може да се закупи за 5 лв.

# 336
Здравейте отново от мен!Страхотно е ,че има с кой да споделям еднакви трепети с тези детски песни!Сега искам да ви питам следното................Имате ли идея дали БОН БОН имат албум с песни и инструментали?В момента се подвизавам в малък град,където нищо не можеш да откриеш по книжарници и магазини....Трябва ми спешно песен и  инструментал  ПРИМАДОНА.....Мисля че е на БОН БОН.В нея се пее-Примадона,наричаш ме ти ...и ме гледаш с присвити очи..... Praynig Ще съм благодарна за информация и помощ.... Hug Хубава дъждовна вечер от мен!

Само 60 секунди. Може да се закупи за 5 лв.

vоrfax
, благодаря! Може би ще се наложи да я купя.Надявах се да намеря цял диск на бон бон,защото песничките им са доста весели.....но те май нямат!

# 337
Привет, мами,
За съжаление много хубави детски песнички са вече забравени. Майка ми и баба ми си спомнят само откъси от тях и се надявам да успея тук да "сглобя" поне 2 песнички.
Едната е приспивна, много нежна и детенце заспива на нея:
"Хубаво детенце нани нани на,
мама те люлее нани нани на
щом нощта изгрее нани нани на
грее и луната нани нани на..."

А другата е зимна пее  се нещо такова "като волни птички, ще летим с шейнички?

Знае ли ги някоя от вас? Много ще се радвам, ако успея да намеря целите текстове.

# 338
fifi_0421,първата не ми е позната ,а втората я зная с този текст

Моите ръчички
имат ръкавички
топлички и малки
само за пързалки

пр.  Пляскайте ръчички с нови ръкавички /2

Вятърко да вее,
снежко да лудее,
като волна птичка
ще летя с шейничка

# 339
Здравейте, Търся една много хубава песничка и леко тъжна която децата пяха в детската градина по случай завършването им на подготвителната група

Оригиналната песен е на Тони Димитрова 'За тебе хората говорят'-  но в градината я пяха дечица с променен текст:
                     Задружно ние тук живяхме,
                     играхме учихме и пяхме,
                     Но идва време да кажем сбогом и да помем своя път отново.
                  Сега сме вече по големи
                  към бъдещето устремени
                  прощавай наша градина мила
                  тъй времето безгрижно мина.
                 Ще тръгнем скоро на далече
               ще носим спомен за вас в сърцата
               за нас оставате с душа богата.....
 Това си спомня дъщеря ми от песничката която вече 2 месеца ми вади душата да я намера песента, но нещо немога.
 Много моля за помощ и предварително Благодаря.

# 340
http://www.youtube.com/watch?v=Eb3Q-8zBwxg
Тази песен е една от любимите на децата за завършващото тържество. Последният куплет, който сте написала ми е непознат, но мисля, че има един изпуснат ред - след "Ще тръгнем скоро надалече". Бихте ли го допълнила? Благодаря!

# 341
http://www.youtube.com/watch?v=Eb3Q-8zBwxg
Тази песен е една от любимите на децата за завършващото тържество. Последният куплет, който сте написала ми е непознат, но мисля, че има един изпуснат ред - след "Ще тръгнем скоро надалече". Бихте ли го допълнила? Благодаря!

Детските   учители  сме  толкова  изобретателни  ,че  много  често ,като  ни  липсва  песен-сами  си  я   създаваме  и  нагласяме,както  е   и  случая  с  тази  песен  по  инструментала  на   "За тебе хората  говорят"  на  Т.Димитрова.Аз  я  зная  от  колежка   и вече  е  станала  нещо   като    фолклор,учителките   си   я   предават  устно ,   една  на друга.
Ето  и   нашият  вариант-

Прощавай  детска  градина

Задружно  тука  ний   живяхме,
Играхме,учихме  и  пяхме.
И  неусетно  в  нашта  дружина,
Тъй бързо  времето,безгрижно  мина !

В  ръка  със  пъстрите  боички,
Света  рисувахме  за  всички.
Вълшебно  детство,с мечти  красиви,
Криле  даряваш  ни  и много  сили !

Сега  сме  вече  по-големи,
Към  бъдещето  устремени ,
Прощавай  наша, градина  мила,
Най-свиден  спомен, във  нас  родила !

# 342
Здравейте,

Търся инструментал на Ша-ла-ла на Врабчета. Благодаря предварително.

# 343
de4ko95,
Благодаря много за текста  Hug Сега остава майка ми да си спомни и мелодията. Това е била любимата ми песничка като дете, но аз не си спомням нищо от нея.

# 344
има една песничка- с дядо много се обичаме, с дядо страшно си приличаме-той иван и аз иван , той засмян и аз засмян.  НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА Я НАМЕРЯ? БЛАГОДАРЯ

Общи условия

Активация на акаунт