Машина за хляб-21 част

• 43 265
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да споделя, че в известния тук какаово-шоколадов кекс добавих една чаена лъжица сурово смляно кафе.

Дядо, хаджия, пак ще те тормозя за линк, къде го има тоя известен какаово-шоколадов кекс, дето съм го изпуснала?  newsm78

Ами този !

# 121
Ердинч,внимавам защото сега се уча.Имаш една рецепта"Pizza
NUT",на която ми харесаха съставките и мисля да я пробвам.Тя става за хляб или е тесто за пица?
Ако е хляб има ли нещо специално като например програма за пълнозърнест хляб?Нядявам се да не ти досаждам с тези въпроси.

# 122

Благодаря!  bouquet Надявам се и без машина да го докарам. Grinning

# 123
  • София

Благодаря!  bouquet Надявам се и без машина да го докарам. Grinning

Аааа няма вариант да не стане. Ама понеже мен не ме бива по сладкишите затова съм оставил машината да си се оправя сама. Утре ще правя първия експеримент с този кекс и ако стане ще ви го докладвам своевременно.

Лошото е, че аз съм в пости (в нашето семейство не всички постят) и не мога да го опитам после.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:02 от дядо хаджия

# 124
NUT",на която ми харесаха съставките и мисля да я пробвам.Тя става за хляб или е тесто за пица?
Ако е хляб има ли нещо специално като например програма за пълнозърнест хляб?Нядявам се да не ти досаждам с тези въпроси.

тесто за пица ХАТ

# 125
Лошото е, че аз съм в пости (в нашето семейство на всички постят) и не мога да го опитам после.

Ми, щом постиш, придумай хаджийката да ти набърка ей този ПОСТЕН МЕДЕН СЛАДКИШ, много е вкусен и лесно се прави. Аз не постя, но него често го правя.

# 126
  • Географският център на България-Габрово

тесто за пица ХАТ

Ердинч не се отваря линка.Отваря се само рекламната снимка на пицата

# 127
  • Дълбоката провинция
max mama, благодаря!А за банановия кекс...просто няма как да не стане PeaceАз съм толкова зле в правенето на каквито и да е сладкиши,че просто няма повече на къде Mr. GreenАма този е божествен и става много бързо!Нямам търпение аз за такива неща....А да не казвам каква ми е професията ,че ще ми се смемете,т.е. свързана е с много,ама много повече търпение и прецизност. Whistling

# 128
Купих си от синия пакет брашно на Софимел.... #Cussing out
Ужас!

И сега съм възмУтена и огОрчена  Mr. Green

# 129
  • София
TheNMaster,кой син  newsm78 Светло-синия със сладкишите отпред ли? аз съм много доволна от него  Rolling Eyes

# 130
Мастерче, и аз се боря с едно лошо брашно ooooh!...От супер изпитана рецепта хлябът не ми се надува и не се пуква отгоре, превтасва, чудо...Аз затова не обичам да си правя безсмислени експерименти Crossing Arms. Като съм доволна от нещо, не виждам причина да го сменям с друго Wink.

# 131
TheNMaster,кой син  newsm78 Светло-синия със сладкишите отпред ли? аз съм много доволна от него  Rolling Eyes
Ей от това...Само,че разфасовката е 2 кг.

Поли  Hug  оффф....Аман!

# 132
  • в обкръжаващия ме хаос
Купих си от синия пакет брашно на Софимел.... #Cussing out
Ужас!

И сега съм възмУтена и огОрчена  Mr. Green
Аз използвах същото брашно за последните си няколко хляба, само че от малките пакети 1 кг и ми се получиха страхотни. При теб защо така  newsm78, може партидата да е лоша, но ти благодаря, че сподели, няма да взимам от големия.

# 133
  • София
TheNMaster,кой син  newsm78 Светло-синия със сладкишите отпред ли? аз съм много доволна от него  Rolling Eyes
Ей от това...Само,че разфасовката е 2 кг.

Поли  Hug  оффф....Аман!
Да,същото,само че е от 1 кг-няма да си правя тогава експерименти с големия пакет...макар,че може просто партидата да е кофти  newsm78

# 134
Аман с тия партиди.....То човек да не е сигурен в нищо вече....
Нищо де...и аз ще знам вече...

Общи условия

Активация на акаунт