Машина за хляб-21 част

• 44 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Шани, я си провери съставките, да не би да пропускаш някъде нещо  newsm78
Моя хляб го режа веднага след изпичането и не се рони.

м/у другото внимавайте, ако ядете хляб във първите 15 20 минути, със сигурност ще получите слаби гръчки в стомаха  Thinking

Това не е вярно  Naughty А може би не се брои за козунак  newsm78 Вера още топъл, топъл го ядох, едва дочаках да се изпече, чак ме е срам  Blush

Кажете ми по моя въпрос какво мислите  Praynig Да звъня ли на сервиза или мога сама да си настроя силата на печена  Thinking

# 616
  • София
м/у другото внимавайте, ако ядете хляб във първите 15 20 минути, със сигурност ще получите слаби гръчки в стомаха  Thinking
Може би е въпрос на чувствителност, но при мен е точно така, а в къщи ми се смеят! Crossing Arms

# 617
polin_a ,няма ги в Метро,но пък ги продават и в дребните магазинчета.Незнам от къде си.

Разгледай  тази страница http://melko-bg.com/melko.html

# 618
Здравейте и от мен. Чета Ви често и утре ще ходя за хлебопекарна  Mr. Green. Чудя се между три модела - Мулинекс 5300, Мулинекс 6000 или Панасоник / една мама си го беше купила преди няколко страници/.
Какво ще ме посъветвате Вие, тъй като аз нямам никакви наблюдения?
Благодаря ви.   bouquet

# 619
  • Дълбоката провинция
Здравейте.днес да се похваля с козуначеното си руло:

Експериментирах и вместо шоколад сложих халва,орехи и канела.Стана превъзходно.В последствие си отчетох някои грешки и следващия път ще си знам.Ако някой прояви интерес ще напиша по-подробно за направата.
Да не пропусна да честитя новите машинки на сдобилите се и да им пожелая да приготвят много вкусотии с тях Laughing

# 620

Експериментирах и вместо шоколад сложих халва,орехи и канела......
Ако някой прояви интерес ще напиша по-подробно за направата.

Аз приявявам интерес И за дегостация  Mr. Green Мноооого вкусно изглежда  Heart Eyes

# 621
DDimitrova , страхотно е рулото! Сподели подробности около направата му. Прилича ми на едно козуначено руло, което аз правя, но все не ми се получава добре.  Tired

# 622
Момичета да ви питам едно въпросче.
Приятелка има хлебопекарна и пита кога да сложи сусама като пече хляба в машината-като се опече ли,преди печене ли?
Вие кога го слагате сусама?

# 623
  • Разград
Момичета да ви питам едно въпросче.
Приятелка има хлебопекарна и пита кога да сложи сусама като пече хляба в машината-като се опече ли,преди печене ли?
Вие кога го слагате сусама?

Малко преди да почне да пече машината се ръси със сусам,но е хубаво преди това да намаже повърхността с разбито яйце или само жълтък.

Димитрова,страхотно изглежда.направо напиши рецептата в темата за рецепти.И аз ще се възползвам,че имам една буца халва.

# 624
Може би е въпрос на чувствителност, но при мен е точно така, а в къщи ми се смеят! Crossing Arms

Какво означава гръчки?

# 625
Какво означава гръчки?

Praynig sory аз съм се произнесъл неправилно, правилната дума е гърча, гърчове

благодаря

Цитат
Значение на думата гърча
гърчиш, мин. св. гърчих и гърчих, мин. прич. гърчил и гърчил, несв.; какво.
1. Правя да се свие в гърч.
2. Разг. Правя да стане на гънки или бръчки. – гърча се. 1. Свивам се в гърч.
2. Гъна се, вия се, извивам се.

синоними на гърча
1. спазъм
2. конвулсия
3. гърчене
4. свиване
5. схващане

Превод на думата гърча на английски език
contort, distort
ГЪРЧА ce writhe (about), twist convulsively, wriggle
ГЪРЧА се като червей squirm, twist about like a worm
ГЪРЧА се от болки writhe with/in pain
ГЪРЧА се от предсмъртни болки writhe in agony
ГЪРЧА се от криза be in the throes of a crisis
почвам да се ГЪРЧА go into convulsions

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 20:30 от Ердинч

# 626
DDimitrova, поздравления невероятно вкусно изглежда, можеш да пишеш рецептата, мераклии много Laughing.
А аз от лакомия замесих такава голяма топка бял хляб, сега е втасал до ръба на контейнера и не знам ако започне да прелива какво да го правя.

# 627
  • Разград
DDimitrova, поздравления невероятно вкусно изглежда, можеш да пишеш рецептата, мераклии много Laughing.
А аз от лакомия замесих такава голяма топка бял хляб, сега е втасал до ръба на контейнера и не знам ако започне да прелива какво да го правя.

Щом от сега е стигнал ръба,то при печенето ще стигне капака.

# 628
Божеееее, така ми се пада досега каквото опекох се спихваше, сега пък ще го събирам с ръце Joy

# 629
  • София
DDimitrova, и аз се нареждам с молба за рецептата, страхотно изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт