Отговори
# 60
Добро утро дами,

и ние сме вече в яслата, малко сме помрънкали пак, но днес сме с една играчка,  скоято да спим, че нещо не става номера, поне да му мирише на нещо познато, дано има ефект.
Марус - браво, браво!
Цеце - днес как е Васето?Дано е била временна реакция с Т!? Силно се надявам и стискам палци.
Кате - не ти се работи, а рисува ли ти се, играе ли ти се? А пъзелче Simple Smile Разбирам те миличка. Кротувай си сега.Мерси з акафето.
Весе - браво на детенце.
Дита прекрасна си, чаровна Simple Smile, снимките  и Монка са супер.
Сладурче - чакам и твоите сега, хайде, хайде, много си си добре.Пускай.

# 61
взех си малкия принц от яслата.като позвънихме и дойде лелята каза че митко е бил много кротък и послушен.сутринта не е ял,но е седнал с децата,но на обяд категорично е отказал даже да седне.някакво детенце се е разплакало сутринта и митко нали е солидарен и той ревнал.иначе каза че не е питал за нас.като се показа на вратата и ревна "мамооооооооооооооо"гушна ме.но като видях как му се напълниха очите със сълзи и аз се разплаках.избърсах бързо очите си да не ме види че плача.като ни видя с драго и малко се успокои каза"дай обувки и кола".аз го разбрах като'обувайме и да си ходим".като седнахме в колата и го питах как е било да разкажа какво са правили ,каза само че са рисували и е имало деца и лелята е била добра.обядва си в къщи една купа супа 2 малки данонино и сега аз съм си направила тостове с кашкавал за обяд и той ми изяде едната половинка.сега ще го пробвам да поспи,ако не иска ще го разходя на вън.
лек ден на всички,а на работещите майки лека работна седмица

# 62
Привет, майчета!

Цеци, как е Васенце, че ви мисля? Диди, и вие бързо да се оправяте! Hug

Маруся, браво на момчето. Чудесен първи ден, струва ми се.  Simple Smile

Сладур, я слагай снимки и стига мърмори. Mr. Green Знаем го твоето "не изглеждам добре" - перфектно направена коса, лек грим, плътни устни, айде моля те. Naughty Grinning Hug  А дечицата ни всякак са прекрасни. Heart Eyes

Веси, мноого обичам изгодни покупки на хубави дрешки и обувки и направо полудявам като видя някои парцали на какви цени са.  А покрай РД на Симона пък съм направо втрещена от цените на играчките! Shocked Еееми, може ли едно просто, смотано розово драконче от нам си кой сериал в една количка, ама 20 санта цялото....17 лв!!!! ooooh! Shocked Laughing

Отивам да нагледам фермата. Mr. Green

# 63
да ви кажа за детските подаръци.моята племеница искаше интерактивно пони.в "хипо" са по 60-70 лв.а в "марсел" са го купили за 20 или 25 много приемлива цена,нали?

# 64
  • София
renyto , Ditta дечицата са страхотни!
Цеце дано Василия се оправи по- бързо.  Praynig
marusj радвам се че всичко е минало чудесно. Колко обичам дечица като Митето-да обичат да играят с другите,а моя се отделя и си играе сам далече от децата.  Hug За тази цена може и да вземе човек пони,ама 70 лв са множко в тази криза.
sladurka давай снимките! Спокойно Ивчето ще си изкара много добре в яслата.
Гале вече го оставяте да спи там ли? О значи бързо свиква. Какво правите със спането два пъти на ден? Ние пък не спим на обед. Така, че продължавам да го взимам преди да легнат.Аз съм от Горубляне.

# 65
деската ми ти си близо до мен.аз съм на разклона за горубляне в малдост 3 последния блок.аз си бях харесала едно куче в "хиполенд"ама 500 лв ,ауууууууууууу много са.безумно много.

# 66
Дита ще ви разбия погрешните представи Laughing,даже не съм се боядисала Sunglasses Общо взето любовта ми към солариума си каза думата,посбръчкала съм се и ми трябва спешно вълшебен крем за около очи,някой да ми препоръча?
Маруска видя ли,че първия ден е добре Hug
Mомичета и аз утре май ще пускам Ивчето на ясла...същите Радини вълнения чакайте и то мене Outta Joint На мама хулиганката,ще с еразстрои като дойде време да спи там,тя си е свикнала с компания в леглото или аз,или баба с всичките играчки,котета,кучета,мечета...бибата Mr. Green Ох,милата ми!

# 67
Маруся - браво, браво, искам да те успокоя, че Митко ще чувства всичко така добре до 3-я ден,  след това проумяват къде тръгвате и колко често и колко дълго ще стои там без нас/родителите и по точно мама/ и се започва с пазаренето. Но силно с енадявам да не позная, а да си минете съвсем безпроблемно, което е най-най  Hug
Деска 666 -  ами Ники 1-та седмица беше до 12ч и 2-та вече от понеделник остана да спинка там и го взимам в 16ч. Според мен започна да свиква с ясления режим и спането 1 път на ден, но когато сме си самички и нали в петък останахме сами си спа пак 2 пъти, той сам поиска милия. Вечер нещо ми е неспокоен, буди се по едно и също време 04,30ч и се изправя или сяда в кошарата и подсмърча нещо, реве тихичко и иска да си го гушкам, не да спим в спалнята , а в хола, незнам какво му става, ама само там сика да сме.

# 68
Привет дружки  Simple Smile,

Маруся бързо адаптиране на Митко в яслата и от мен, ама като те чета добре се справя момчето, браво  Grinning.
Весе успешен старт и на теб на работа. Пиши как е  Simple Smile
Ренка чудесни снимки. Прекрасна е Ема  Heart Eyes
Цеце, Диди да оздравяват бързо дечицата  Praynig Hug.
Сладурче стискам палци за първия учебен ден на Ивка  Hug
Гале, ами за мен какво да пиша  newsm78, то не остана много "мен" с тези зверчета  Laughing, нон-стоп се занимавам с тях. Днес излизахме сами на разходка за първи път. Васко е крив тези дни, мрънка постоянно,т.е. и двамата бяха така, днес са малко по нормални  Whistling Иначе нощем си е купон, мъжа ми често се изнася в другата стая, защото не му остава място в леглото, а аз спя с двамата. Васко е без решетка и си идва когато си иска да се гушка при нас, Деян се буди да суче  #Crazy. Та ако мъжа ми е при мен ги връщам по леглата им после, ако не, си стоят при мен цяла нощ и аз в просъница ги обслужвам, ама няма как-няма наспиване иначе  Crazy Васко не ревнува за сукането, аз даже му предлагах-не иска Laughing А Деян е като закачен за мен или суче или го нося и така ги храня едновременно или пък играем с Васко, а Деян междувременно суче  Crazy Абе ще порастнат  Laughing

# 69
  • София
Здравейте! Благодаря ви за загрижеността  Hug, Василия е по-добре от вчера, но си поддържа Т м/у 37-38. Вирус някакъв е това, може и от Мими да е прихванала, защото и тя е болна и тази седмица няма да идва на работа. Хремата е на приливи и отливи, покашля от време на време, но дробчетата са й чисти. Ще изчакаме до утре и ако не се нормализира температурата ще включваме АБ. Засега това е при нас. Ще бягам, че сестра ми идва след малко да види детето. Приятна вечер!

# 70
Цеце, радвам се и дано не се налага АБ  Hug

Лилчо, докато рабера какво ми казваш  Laughing, това не съм аз, а моя приятелка  Peace Аз съм си с естествения цвят . Все още не мога да се прежаля и да си доставя още грижи и окло косата  Crazy , въпреки че ми се иска  Laughing

# 71
  • София
Привет набързои от мен.
Цеце, дано се пресечете, без АБ. Даваш ли някакви имуностимулатори? Аз напоследък я тъпча с есберитокс и сме екстра. Това с болестите го прескачаме от дневния ред.
Мими, дано си ходите винаги с кеф при играчките. Подготви се психически за средата на седмицата. Нали казват, че на третия ден се осъзнават. Дано мине лекичко всичко.
Весе, успех в работата. Да ти върви по вода.
deskata666, ми ти си съвсем близко. И ние с Нини сме на една ръка ...в Лозен. Някой ден трябва да се организираме по съкварталски да пием по кафе  Party
Сладур, чакаме снимки още...

Пък ние с Галето се видяхме инцидентно.... дзицццццццццц пък  newsm56

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 17:29 от katiousha

# 72
Привет и от нас.
И двамата са болни  Crazy Единият от сряда е с температура, не много-висока, лесно се сваля, но за кратко. От снощи е на АБ и май вече се чувства подобрение. Малкият от сутринта и той, след като тази нощ повръща от кашлица  Close
Изобщо лудницата е пълна.

# 73
  • някъде там
Цеце стискам палци да се оправи Васето бе АБ, Емата по същия начин чисти гърдички леко сочно гърло, хрема но не постоянно -по-скоро запушен нос и тази Т дига смъква 37-38.6 хем я натъпках с кво ли не витамин Ц оксилок-м есберитокс клеева и не можах да я оттърва от АБ

# 74
Приказливке, бързо да се оправяте, душо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт