Ейй КАтенце - супер си изкарахме, мммм длъжница съм ти, знаеш защо

Рени, Цеце - Приказливче - аааа не, никакви АБ, ах, лелеее много се притеснявам и аз, ама то ако хванем нещо, няма отказ.
**** Милички, моля ви за съвет!!!!...... аз за 5 път ще ви питам, ама да не сбъркам с даването на някои медикаменти, взимам да се шашкам.
Есберитокса го давам на Ники кажи-речи от едно силно боледуване след кръщенето/края на Септември мес/ прекъсвала съм за 10-15 дни и пак започвам с 10-15к*3 пъти на ден. Комбинирам поне от 1,5 мес с клеева тинктура, а от скоро 1-2 седмици и с Вит С, всичко за засилване на организма и да се бори с евентуално яслени вирусчета и сополки. Може ли да навредя на детето с даването си така продължително време на тези неща. Уж са извлеци от корени и ехинацея, но знам ли и аз. Чета из форуми и уж дозировката е сравнително еднаква, в зависимост от болеста, която се лекува. Аз това давам сега за профилактика и п-в грип и настинки. КАто усетих,че се появиха сополки, започнах с Коризалия. Ето това са нещата които давам, дайте някакви съвети, според вас къде да позабавя даването на някои препарати и кога да давам другите, дали не са много и да спра ли и кога? По едно предване четох, че клеевата може да се дава без проблеми и точно през тези месеци есен и зима е хубаво даването на подобни, възможно ли е превикване на организма към тях.
10х
после пак, 4е ники не ми дава да пиша.
Не бой се.
). Всичко това ги привързва още повече към нас. Съвсем нормално е после при всяко отделяне да чувстват осезателно липсата ни и непрекъснато да ни търсят. Поне при Нина е така. Одеве се прибрах малко по рано, но не паркирах вътре джипа - тоест няма как да са видели , че се прибирам.Е да , ама товаси го мислех аз. Нина явно ме е усетила , и като ревнала мама та мама, свеки доста бързо я доведе. Тоест Нина доведе Свеки

Еееех, макар, че понякога зациклям и не пиша сте ми много мили и съм безкрайно щастлива, че ви има и че сте толкова готини 

. Какво е това
. Днес да ви кажа , с Галето я видяхме...свиркаме-свиркаме с джипа, пък тя не се обръща на подвиквания и подсвирквания хахаха. Душа ни е тя. Тия дни ще се метнам в района на по кафе и 

А ти сикаше да си починеш, неее 
Няма снимки за теб, лягай си, че утре да си свежа
/ снимките/ и на Сладурката и на нея, супер снимки и хора и настроение лъха от всякъде.