Отговори
# 75
Мацки привет бе,
Ейй КАтенце - супер си изкарахме, мммм длъжница съм ти,  знаеш защо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Рени, Цеце - Приказливче - аааа не, никакви АБ, ах, лелеее много се притеснявам и аз, ама то ако хванем нещо, няма отказ.

**** Милички, моля ви за съвет!!!!...... аз за 5 път ще ви питам, ама да не сбъркам с даването на някои медикаменти, взимам да се шашкам.

Есберитокса го давам на Ники кажи-речи от едно силно боледуване след кръщенето/края на Септември мес/ прекъсвала съм за 10-15 дни и пак започвам с 10-15к*3 пъти на ден. Комбинирам поне от 1,5 мес с клеева тинктура, а от скоро 1-2 седмици и с Вит С, всичко за засилване на организма и да се бори с евентуално яслени вирусчета и сополки. Може ли да навредя на детето с даването си така продължително време на тези неща. Уж са извлеци от корени и ехинацея, но знам ли и аз. Чета из форуми и уж дозировката е сравнително еднаква, в зависимост от болеста, която се лекува. Аз това давам сега за профилактика и п-в грип и настинки. КАто усетих,че се появиха сополки, започнах с Коризалия. Ето това са нещата които давам, дайте някакви съвети, според вас къде да позабавя даването на някои препарати и кога да давам другите, дали не са много и да спра ли и кога? По едно предване четох, че клеевата може да се дава без проблеми и точно през тези месеци есен и зима е хубаво даването на подобни, възможно ли е превикване на организма към тях.
10х

после пак, 4е ники не ми дава да пиша.

# 76
  • София
Есберитокса и аз го давам кажи речи от септември насам. Само, че поради технически причини ( наречени свеки  Mr. Green ) през седмицата го давам 2*1, а събота и неделя 3*1.
Миналата седмица, питах доки мога ли да го давам още, и той отсече давай, без повече подроблности. Та темата и мен живо ме интересува.
Гале  Hug

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА, ЕМИ И ВЛАДИ! С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ, НО ОТ СЪРЦЕ  ИМ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАВАТ И УСМИВКАТА ОТ ЛИЦАТА ИМ ДА НЕ СЛИЗА!

На болничките дечица пожелавам бързо възстановяване и скоро да чуя за техните пакости... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Имам си грижи и не мога да чета подробно...
Хубава и спокойна вечер от мен! Heart Eyes Hug
Честито ново човече - момиченцето Ивайла! Гале, да расте здрава и много игрива! Heart Eyes  bouquet

# 78
Честит рожден ден на Християна на Тиха вода! ДА е жива и здрава и весел празник!

# 79
  • София
Гале, аз Есберитокса го давам повече от месец вече 2х2, а като усетя нещо и 3х2. Днес докторката ми каза,че и по 10 таблетки на ден мога да давам без никакви притеснения, след като е прескочила 2-те годинки  Peace Не бой се.

Бързо оздравяване и от мен на всички болни дечица!

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:29 от Цецето

# 80
  • София
Из " Катини върнения" ....
        "яслени размисли и страсти"
Днес си говорихме с Галето за яслите и одеве докато приспивах Нина се замислих по въпроса. Когато ги гледа някой друг или ходят на ясли и не ги виждаме през деня, пъсле се чувстваме доста гузни. За да компенсираме липсата си гледаме да им обръщаме повече внимание, не им се караме ( в повечето случаи де ), глезим ги и ги гушкаме и целуваме нон стоп ( в моя случай  Flutter  Blush ). Всичко това ги привързва още повече към нас. Съвсем нормално е после при всяко отделяне да чувстват осезателно липсата ни и непрекъснато да ни търсят. Поне при Нина е така. Одеве се прибрах малко по рано, но не паркирах вътре джипа - тоест няма как да са видели , че се прибирам.Е да , ама товаси го мислех аз. Нина явно ме е усетила , и като ревнала мама та мама, свеки доста бързо я доведе. Тоест Нина доведе Свеки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Тази вечер, явно с баща й компенсирахме предишната ( бяхме я оставили при свекитаа, за да се полюбуваме на собствените си особи   Blush ) и я обсимахме с грижи, внимание и мноооого любов. Сега като се самосложи в леглото да пие мляко и изведнъж извади шишето и си доближи главичката до моята и ме целуна по бузата. Толкова мил жест, че просто ми спря дъха.  Cry  Heart Eyes Мисля, че само заради този момент си заслужава да преобърнеш света Flutter
 Blush Извинявайте ако ви досадих, но не се стърпях

# 81
Стискайте палци утре и ние сме ученици,притеснено ми е,,
Качих снимки в албумчето,но съм ви предупредила,че не можахме да се спрем и за секунда за една снимка като хората!

# 82
Сладурка,  Peace Всичко ще е наред - порастват човечетата  Heart Eyes

Катюшка, толкова мило си го описала  Hug

Да оздравяват болните дечица  Wink

Сетих се как онази вечер когато Алекс беше в болницата ме подкрепихте толкова много   bouquet После се сетих как от обед до вечер се мотаехме из парка когато човеците бяха бебчета и си стояха само в количките  Party Еееех, макар, че понякога зациклям и не пиша сте ми много мили и съм безкрайно щастлива, че ви има и че сте толкова готини  Hug  Hug  Hug
Айде обясних ви се в лАбоФ, отивам да си будя мъжа, който приспиваше детето  Crazy

П.С. Да не вземете да се надуете сега  Mr. Green

Тааааааааш, кАдетА уа?  newsm78

# 83
  • София
Разгледах толкова хубави снимчици  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Много мило ми стана. Страхотни купони сте си спретнали.
Сладурче, цащо се притеснявай - екстра са си снимките  Peace. Ивче е много сладка с муцунката с тортата .
Цеце, предполагам от на Лена Рд то са твое творение снимките. Страхотни са. Направо не е истина как си уловила всеки миг  Hug .
Дианче, душа шъ мъ прощаваш но постъпавте супер егоистично Няма ли вече да го отваряте. Станал е просто невероятен. Не бях виждала последните снимки. То при вас си е май нон стоп купон  Laughing. Поздравления, направо ми изтекоха очите. Супер стилно е  Peace Да ви върви по вода.... Flowers Four Leaf Clover
Зита, да вземе да се разпише и тук, не само във фейса да ми цъка  Crossing Arms. Какво е това Thinking. Днес да ви кажа , с Галето я видяхме...свиркаме-свиркаме с джипа, пък тя не се обръща на подвиквания и подсвирквания хахаха. Душа ни е тя. Тия дни ще се метнам в района на по кафе и  lalalala

Еличке, къде се затри бе човек? Благодаря за поздравите за къщата...Да ви се връща и заповядайте ( близо е до Плевен  Mr. Green ) лятоска с мотиките ( разбирай скара бираааааааааааааааааа  cook

# 84
  • София
Бързо оздравяване на всички болни дечица!   bouquet

Успех и на нашите малки ясленчета  Heart Eyes Ах, ах..кога порастнаха, бреййй Simple Smile

И аз качих малко снимки в един албум, ако искате ги вижте. Това е в завършен вид...като забравих да снимам още няколко помещения  ooooh!

Сложих и няколко снимки от ЧРД-то на Павката. Лошото е, че в нашата къща само аз снимам и когато имаме гости покрай шетането снимки няма...има само, когато поръчам специално и няколко пъти на мъжа ми  Crazy

Днес от сутринта до вечерта бях по работа и Павката беше с детегледачката. Много се привързвам към нея, харесва ми. И детето беше видимо много спокойно и почти не реагира при вида ми, което ме радва Simple Smile Вдругиден мисля да го пускам пак на ясла...достатъчно дълго не боледува  Crazy
Имуностимулатори избягвам да давам. Просто някаква интуиция, която се надявам да е правилна.

Хайде, лека вечер скъпи мои  Hug Приятна почивка и прекрасни сънища   bouquet

ПП. Катюшкееей, много си бърза Simple Smile Целувки!

# 85
Ей Катюшчееееееееее - дай , дай да те прегърна душа, толкова си мила. Действително е така с тези мъници, Ели  Hug
Децата много усещат тези малки дяволи и съвсем нормално да е довела свекърва ти при теб Simple Smile  hahaha А ти сикаше да си починеш, неее  Naughty
Сладур - никъде не ти видях снимките душа, в нашето албумче гледах и във ФБ, НИКЪДЕ няма. ДАй линкче, пллсссс!
Цеце - 10х
Дианче аааа, кажи за интуицията си за имуностимулаторите, Нали аз затова чакам де, и къде са тези снимки бее?

# 86
  • София
Ах, ти, Гале, нещо сменяш режима  Grinning Няма снимки за теб, лягай си, че утре да си свежа  Hug

Аз, като един типичен шоп (от Витоша по-високо нЕма) мисля, че всяко "подпомагане" на която и да е система на човешкият оргнизъм води до промяна в нейното функциониране, т.е. изнежва я и се привиква. Естествено, че давам имуностимулатори! И аз давам Есберитокс, клеева, коластра, но рядко.  Може би е въпрос на доза  Rolling Eyes  Не знам. Малко съм консерва. По-скоро заагам на правилен хранителен режим...малко консерванти, малко генномодофицирани храни и много чайчета, плодове и хапване на много сезонни плодове/зленчуци. Сега си го говоря, ама ела да видиш събота-нделея, когато са у майка ми  Mr. Green Само чипс, шоколад и филми  Crazy Не ме вземай на сериозно, моите деца не се славят със завидно здраве  Mr. Green  Hug Хубаво е да се информираш, но следвай вътрешното си чуство  Hug

# 87
  • София
Между другото, Дианче подсети ме. Давам и чай с мед. До сега не бях давала мед, но тия грипозни масовки около  нас силно ме изкушиха. Реших, че досега организма й се е представил достатъчно здрав и тепървя нама да взима да ми прави алергии и т.н.... По добре да не пие АБ  Thinking

# 88
Дианче - аз си ги намерих ПЪК Simple Smile  Joy/ снимките/ и на Сладурката и на нея, супер снимки и хора и настроение лъха от всякъде.
Дианче - разбрах те, споко.
ЦелуФкиии, айде бай.
Кате - лека нощ, до сега съм разказвала на Николай колко хубаво ми подейства днес, да ви е яд сега пък.  Joy Mr. Green

# 89
  • София
Аз в този албум не мога да се ориентирам без линк към съответните нови снимки.  Embarassed

Имуностимулатори не давам. Давах два пъти изопринозин по време на болдуванията, защото педиатърката го препоръча, но не е отваряла дума за други имуностимулатори.

Бързо оздравяване на болните! Hug

Общи условия

Активация на акаунт