Отговори
# 600
  • София
Чакам племенникът да дойде, че със сестра ми и зет ми ще ходим на оглед за една януарска сватба. Само не ми е ясно какво ще се правят, като свърши нашта мома голямата работа в гащите  Sick Момо котегорично отказва да я обслужва по тая част  Mr. Green Приготвила съм и един банан за следобедна закуска, че иначе с паницата и лъжицата ще е жална ми майка като се прибера....

Все си мислех, че тия булки няма с какво да ме изненадат повече, но тази пък иска фън шуй декорация  ooooh! И да имало оригамита и книжни фенери  Crazy Ще отварям цех за книжни жерави, набирам и доброволци  Laughing

Приятен ден ви пожелавам и както е казала Юлето, пишете, не се стеснявайте  Hug

# 601
  • Хасково
Здравейте и от нас в този мрачен ден Heart Eyes
Ама за напред това ни чака - студ, сняг, мокро и мрачно. Дето викал оня ром "дъжд и сняг да вали, ама лошо време да не хваща" (демек - вятър, че ще издуха покрива на къщата Mr. Green). Та и ние в лошото време само ще сме в къщи.
Днес преди обяд бяхме 2 часа навън, Стела беше мноооого щастлива Heart Eyes
Цеце, ще се справят Peace Не ги мисли. Той, племеникът ти да потренира малко, че ей го де е, (май беше около 17 годишен). Скоро и на него му иде времето Mr. Green Hug
Бакши браво за кулинарните умения! Аз откакто съм на работа, готвя само в събота и неделя, и пак остава манджа за хвърляне Crazy
Целувки за Ангелчо Heart Eyes
Вики от ясления сопол май няма отърване Sad Последния път - преди 3 дни, бързо го пресякох обаче при Стела. Скоро не й бях капала антибиотични капки в носа, но този път реших да не експериментирам и от 4-5 накапвания с Виброцил, секнаха Mr. Green Явно е развила някаква резистентност към другите капки и не помагаха, а Виброцила го бяхме позабравили и сега подейства бързо. Знам ли. Ама оправяйте се бързо, де Praynig Hug

Друго май не се сещам, ама като се сетя ще пиша пък, кво да се стеснявам Mr. Green
Айде до скоро Heart Eyes

# 602
И аз не се стеснявам да пиша,ама вкъщи няма кой да ме остави Crazy
Включвам се специално да кажа,че цяла вечер сънувах Роси как си е отворила фризьорски салон в нашия град,даже май се подстригах при нея,ама не съм сигурна Thinking Много ми беше хубаво,че всеки ден ще я виждам Crazy Роси бързо пред строя да си признаеш имаш ли такива способности и скрити таланти Mr. Green

# 603
Сладурче, всичко било е само на сън  Crazy  Hug  Heart Eyes

Да не ме забравите и мен  Mr. Green - ние минахме на антибиотик, от който Ицко здраво о*** положението  Crazy Милата ми душичка, на всяко кихане, цапаше гащите  Crazy Сега е ред на Лили  ooooh! Направо сме навлезли в някаква л****** фаза  Sick
Аз се шегувах, ама сме си карали баш свинския грип  Rolling Eyes Педи я беше страх повече от мен да ми го признае  Crazy На фона на всичките ми болежки и неразположения, само мен ме подмина  Crazy Да чукам на дърво, де  Praynig

Офталмологът вече се предаде и каза, че не знае какво да ме прави  ooooh! Идната седмица се надявам децата вече да са добре , за да посетя алерголог. То се е видяло, че така ще си живея, ама поне да ме изследват за алергия към някои видове лекарства, че недай си Боже, ако ми се наложи да лежа по болниците, да не ме надупчат по погрешка с нещо , с което не бива  Sick

Ох, не знам какво друго да ви пиша. Надявам се, че всички сте добре  Hug

Целувам ви  Heart Eyes

# 604
мен не ме е срам да пиша.но домашния лубимец не ме оставя на мира.дори не мога да ви чета.а вече и в работата е препоръчително да не отварям сайтове като бгмама и фейс бук.ние сме добре.митко прави бели и аз съм пред нервна криза.
надявам се с пове4ето от вас да се видим на 12. Hug

# 605
  • София
Вие ще видите бъзик, как Павката може да не дойде на общият РД  Crazy
Росинко, как познаха, че е свински? Някъде чух, че специфичното било обрив...Павката как се е опъпчил  Sick и какви колики има...ужас. От вчера започна да ака слуз, душата. Може да е едно акане, но с много слуз. Възможно е да е от Умкалора, но по-ме притеснява да не е от вируса.  Rolling Eyes

# 606
  • София
Здравейте, чудесни! Hug

Не пиша напоследък, защото нямам нещо специално за споделяне. Пак болни деца в темата. Confused Явно вирусите не отминават, а тепърва идват. Трябва да сложим последния Превенар, но много се чудя дали да не го оставя за след празниците?  newsm78

Дианче неприятна работа с този дрис.  Hug HugЗа свинския грип и обрив чувам за пръв път, но те вече всичко смятат за свински грип... Не успях по другите теми да те поздравя, че протестите за детските градини и еуфорията от тях някак не стихва, а напротив. Дано поне последните простотии да послужат за повод да се обсъжда и проблема с местата в градините, а не само желанието за изява на някои хора.

РоскаСтига с тези болести вече при вас. Имам чувството, че от ходене по лекари само се разболяваш от още повече неща. Същото е като отида на зъболекар за един зъб и след това започват да ме болят още пет, а се оказва, че всички са за поправка. Sick Дано поне покрай празниците да нямате повече срещи с чичо доктор.

Поздрави на всички и хубава вечер!  bouquet

# 607
Добро утро, Пак ви призовавам - пишете, пишете.
Вчера след работа ходих да пазаруваме с гостите ни, после се прибрахме вкъщи, където две деца по пижами ни посрещнаха в коридора с дружни радостни крясъци (това става в 5 следобед). Баща им така и не успя да се разсъни напълно - всъщност всички бяхме доста оклюмали, вкл. и гостите и си тръгнаха рано. Днес ще повтаряме и дано сме малко по-свежи, че иначе пак цяла вечер трябва да разчитаме на децата да поддържат разговора  Joy Младен естествено пак е стоял до два да работи, затова му отпуснах малко допълнителен сутрешно - обеден сън.

Боянче, аз бих издебнала просто да е съвсем здрав 2-3 дни подред и бих действала веднага с Превенара. Под здрав разбирам даже да не кихне тия 3 дни. Аз имам подобен проблем със синфлорикса и сигурно ще чакам коледната ваканция, защото в момента Дани е относително здрав за ясла (в смисъл - с поносимо количество сополи и кашляне), което обаче не ме урежда за ваксина.

Иво иска да му купя не един, а два синтезатора наведнъж (плюс още 90% от играчкките в каталога на Хиполенд  Crazy). Направо ще разцелувам учителя им по музика от детската градина, като го видя. Успя да накара едно абсолютно немузикално дете да заобича музиката, в частност пианото и да започне да използва повече от една нота, като пее песни (сега ползва около 3-4 ноти, ама това е голяяям напредък Mr. Green )

Роси  Hug и за децата също  Hug Hug

Бакши, ами не знам как се използва  newsm78 Положението е следното - бяха ни раздали тестери на елгидиум - тази паста, вода за уста и не помня още какво. Те си лежаха в една торбичка и един път като закъсахме за паста за зъби, се сетих за въпросната торбичка и извадих този тестер. Използвахме го до край - значи най-много 5-6 дни да сме се мили с нея, но ефектът беше очевиден и при мен, и при Младен. Не съм се интересувала повече, защото аз всъщност никога не съм искала да си избелвам зъбите и по принцип даже избягвам да ползвам избелващи пасти, защото съм с чувствителни зъби ии венци.

Таш, не мога да си те преставя с тъмна коса нещо. Сигурно щото под тъмна разбирам като моята, която е почти черна  Laughing Но съм сигурна, че много ти отива на очите.

# 608
  • София
Добро утро, милимои  Hug Нетипично за мен, но ще постна едно кафенце

Честит Никулден! Честит празник на всички малки и големи поименно!

# 609
  • София
Здравейте и честит празник!

Аз гледам какво мога да свърша из къщи, че по обяд заминаваме в  сестра ми да правим Никулден. Там, докато спи детето, ще си "почивам" в кухнята. Нещо не ми е празнично, че само при мисълта каква седмица ми предстои, ми се стъжнява. Гадост, както казва Василия.

Хубав ден и весел празник ви пожелавам!

# 610
  • София
Добро утро милички.

Честит имен ден на всички именници,  на всички банкери и Бургазлии .

Да почерпим по повод Николчовците в нашата къща ( на всеки метър са  Mr. Green )

( лично е приготвена от Ники )

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:07 от katiousha

# 611
Катюшкаааа, да са ти живи и здрави именниците  Grinning! А на Нинката много игри, подаръци и да расте все така красива   bouquet!
Галакси и на твоите именници много любов, здраве и усмивки, а на малкия Ники и много подаръци   bouquet!
Честит имен ден и на Никола на Йоана  bouquet!Много здраве. усмивки и късмет!
Честито на всички останали именници, честито на банкерите и на празнуващите от Бургас!
Честит Никулден на всички! Бъдете здрави и усмихнати  Heart Eyes!
 baloni lovekiss lovekiss lovekiss

# 612
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват!

Дианче, дано мине бързичко и при вас  Praynig
Нямам представа, най-вероятно по симптоматиката  newsm78 Да, и ние минахме през обрива  Crazy мисля, че на трети-четвърти ден от разболяването  Rolling Eyes Именно тогава педи потвърди, че е свинската история и че това било знак за отшумяване на вируса  Peace
Много странно протича - два дни висока Т и лека суха кашлица, на третия ден все едно не си бил болен и не си се втрисал от високата Т и на четвъртия ден всичко започва с пълна сила - хрема, кашлица, дрисък, обрив  Crazy  Crazy  Crazy Направо полудях ooooh! Поне двамата да се бяха плеснали едновременно, а то тъкмо си отдъхнах от едното, започна другото  ooooh! Христо от вчера вече не дриска, а Лили започна именно вчера  #Crazy

Тук има много болни. В Петък в клас от 25 деца, бяха на училище само 12  Shocked Сашо също го прекара, сега го кара баща ми и то тежко  Confused Абе кофти работа, сън да нямаш  Confused

Боби, то при мен си е все едно и също, ама не се знае какво  Crazy Аз клоня вече към автоимунно заболяване, защото проблемите са разностранни, а започнаха по едно и също време  Rolling Eyes Дано не излезна права  Crazy

Целувам ви  Heart Eyes

# 613
Честит празник на всички именници!Със здраве да носят името си!

# 614
Милички сладурКи,
БЛАГОДАРНОСТИ за всички сетили се за нас- семейно, то си е национален празник в нас честването на Никулден.
Огромен шаран/пълнен се пече , чакаме гости. Преди минути се върнахме от Пампорово и сме супер доволни. Бяхме малко на почивка с приятели, има =няма 20 парчета Simple Smile Супер беше.
Ники слушкал много и сега куп подаръци го чакат, поръчал си торта и влакче, поръчано е всичко и дори го чакаме с всичко на тепсия, б*си шефчето Simple Smile Ама нали нашо, к'о го прайм.???
Весел празник на всички и на Катюшката най-вече , че и те като нас с 2 бр.
И всички, всички - страхотни моменти.
целувки, утре ще е повече, обещавам Simple Smile
ЧРД на рожденниците, мернах че се поздравяват още деца.
Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт