Отговори
# 615
  • София
Честит имен ден на Николаевците,
Нинките,
Николинките
и на майките и жените им  Laughing-
да са живи, здрави и много усмихнати!

Целувам ви всички, до по-късно  Hug

# 616
Еее, Ташче, изби рибата с този поздрав  Joy  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
  • София
Честит празник на всички именници! да са живи и здрави с тези хубави имена!

Простете късното ми включване с честитка. Embarassed

# 618
На края на деня бързо и от мен:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! Hug

Вечерта ходихме на рибка у свекърите и изпих 2 чаши бяло вино и сега ми е суперрр... Drunk

Болничките - бързо оздравяване! Hug

Еуфорията от празниците леко ме обзема, много е хубаво да имаш малко човече около теб, което така искрено се радва на коледните светлини и елхите и на всеки плюшен дядо Мраз. Heart Eyes Елхата, украсите, очакването на празника....всичко има друг прекрасен смисъл с дечицата около нас. Hug

До утре! Hug

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 22:14 от Ditta

# 619
  • София
Бояна, тази ваксина ли не сте слагали, която по принцип се слага на 1г6м? Защото тогава нали се слагат 2, а ние сложихме на Митко едната и ушким по-късно да купим другата, но закъсняхме, после тоя грип, а сега изобщо не ми се ще  Tired Толкова време се задържа здрав, че не искам да рискувам да ми се разболява  Sad .

# 620
  • София
skrech Мисля, че Пентаксим се слагаше на година и половина.  newsm78 Аз говоря за Превенар- слагахме я на 8 и на 10 месеца, а последната е сега. Твърдо трябва да се сложат колкото и да не ни се ще, защото иначе и първите дози са били напразно, а и те носеха някакъв риск. Слагай и не я мисли- не ваксините разболяват, а и въпросните две са без жива субстанция и не са така опасни, каквото и да се говори. Болестите, от които предпазват са в пъти по- страшни от рисковете при поставяне на ваксината.

# 621
  • София
Честит празник на всички именици, рибари и банкери   bouquet Hug

Таш, поздравът ти е уникален  Heart Eyes

Роси, стига де, недей с такива кофти диагнози сама да се кичиш  Rolling Eyes

Нямам никакво вдъхновение да пиша. Всичко ни е ок вкъщи, освен че аз съм като плондер  Tired Sad Дано скоро да почна да свалям, че току виж съм се депресирала  Whistling

Лека нощ   bouquet

# 622
Честит празник на Нинка на Катя и Ники на Галакси,както и на всички  малки и големи именници днес!Да са живи и здрави! Hug  bouquet Heart Eyes

Днес Вяра,Хриска и Стефи взеха първото си причастие.Всичко мина гладко и се получи добре.
Иначе все още носовете не са съвсем наред и по някое кашлюкане се чува,ама мисля че сме към оправяне Praynig

Успешна и пълна с радостни емоции седмица пожелавам на всички Hug

# 623
  • София
и днес си имаме рожденничка...

Зита, да си ни жива и здрава, много щастлива с любимите хора около теб. Страхотен празник днес ( и не само ) .

# 624
Привет баМбини  Hug Party
Аз съм недоспала, Ники цяла нощ сънува, рева, мята се, като парцал съм  Confused Sick
Много се превъзбуди душичката, снощи до 23ч луди купони бяха, нямаше как да не се мине така ноща.
Добре сме иначе, доволна съм от всичко, почивка, купон снощи, подаръци, рибата беше уникално вкусна. и т.н.
Абе супер.  Joy Hug Heart Eyes
Днес ще ви наглеждам, така че ще има много включванки от мен.
Кремич - моля те душа, никакви такива приказки, ти за мен си идол по отношение на много неща, не, няма да ги кажа, но си ми доста добър пример. Целувам те и скоро да се почувстваш ,по начин  по който да не си мислиш че си плондерче, та ти си ужасно красива и свежа жена. МАцка.!!!
Зита Честит Рожден Ден мила. Бъди жива  и здрава, щастлива и лети в облаците, дано хората около теб те карат да летиш, по често! Simple Smile  bouquet
Таш супер си мацко Simple Smile уникална както винаги.
Спорен ден.

# 625
  • София
Здравейте, мили мои момичета Hug

Честит рожден ден на Зита-да си жива и здрава, все така красива и усмихната!

Ето я пастата, за която ви говорех, че ме попитаха няколко човека  newsm47 /тоя зъб, дето бляска, не е случаен  Wink/:

Кремчо, не мога да повярвам, че не изглеждаш добре, ти дори бременна си беше мацка за заглеждане  Hug.
Аз, без основателна причина, съм качила няколко килограма, но какво да правя, намирам някакво успокоение в храната, направо съм си от най-стандартните психо случаи  Mr. Green
А-ха да вляза в една дълбока депресия, но ще я поотложа, че нямам време  Laughing

Галакси, поспи, изгледай едно филмче и се включвай с пълна сила във форумчето  Hug Hug Hug

Дитко, аз също се вълнувам повече от празниците откакто имаме дете  Heart Eyes.Представям си даже от другата година като разбира още повече.То не че сега не разбират, ама не можем да се разберем съвсем с думи  Crazy.Правя списъци, че подаръци ще има от Коледа до НГ, от мама и тати, от баби, лели и така...  Laughing

Роска, оздравявайте, мила  Hug.Много се надявам да успеете да дойдете на общия рожден ден /трябва да измислим с какво да привлечем Сашо  newsm78/.

Ще се включвам

Хубава седмица на всички и много целувки  Heart Eyes

# 626
  • София
Привет!

Честит рожден ден, Зита! Пожелавам ти здраве и много красиви изживявания с най-любимите ти хора около теб!  bouquet  bouquet  bouquet

Викам да се разпиша, докато Мими приспива детето, че ще се трупясвам веднага и аз. Тая нощ съм спала 3 часа и едвам гледам  Tired

Василия всеки ден си разнообразява репертоара с белите и използва всеки миг невнимание от моя страна, или ако реша да си свърша нещо. Сега  й е щракнало, че може да си използва детското столче, за да достига навсякъде, разнася го из цалата къща, стъпва и си отваря всички високи чекмеджета и шкафове. Вчера я изпуснах от поглед за 1 минута и беше успяла да изстиска половин туба Тридерм  #Crazy Направо ми изкара акъла. Сега и тоя стол отива в килера, докато започне да разбира какво й се говори и миряса. Тя и сега разбира много добре, но се прави на ударена  Wink

Таш, не казваш как си изкарахте при свекито  Whistling

Приятен ден  ви пожелавам!

# 627
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗИТА! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

# 628
ЧРД НА ЗИТА! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, КРАСИВА И ОБИЧАНА!

# 629
Честит рожден на Зита!

Много моля някой да ми прати на ЛС адреса, на който ще празнуваме в събота!

Общи условия

Активация на акаунт