Отговори
# 630
  • София
Приказливче, аз също не знам адреса - колко си умна   Joy Joy Joy /малеее, щях да се сетя в събота като тръгна  Embarassed/

Вие, момичета, май пак се притеснявате да пишете  smile3534

# 631
  • София
Задържах за да пусна направо сайта, там има интерактивна карта и може много лесно да се ориентирате.

Клубът е в кв  Дианабад,  ул"Крум Кюлявков"15 (кооперацията е нова, жълто-сива, намира се на ъгъла; ще има балони, по които ще познаете мястото )
Карта:
http://www.snimka.bg/?album;aid=436647

Последно остава за 10ч на 12-ти с присъстващите мами (децата са повече Wink):
1. Галакси
2. Катюша
3.Маруся
4.Юл4е
5. Диана
6. Креми
7.Медхен
8. Десита
9.Мими 
10. Марианка
11. Цецето
12. Скреч
13. Таш
14.  Приказливка
15. Сонче
16. Меги
17. Лилчо
18. Мимоза
19. Билба

Някой да не се е прочел?  Simple Smile   

# 632
Честит Никулден със закъснение на всички именници! (ние празнувахме, но кротко  Laughing )
Зита, честит рожден ден! Да си жива и здрава и все така красива и мила   bouquet

Тази вечер ще правя коледните меденки, като приспя децата.

# 633
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ! ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЗИТА! МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 634
  • София
Тази вечер ще правя коледните меденки, като приспя децата.

В събота мисли му ако се веснеш без меденки ( приемаме и снимков материал)  Mr. Green. По конкретно ме интересува  ще ги мецнеш ли с нещо отгоре  Blush. Аз съм хвърлила око на едни джинджифилови сладки. Ставали по меки от меденките и пак може да се украсява с тях елха и .... Остава и да ги направя  Party.

Марусяяяя, таз работа те отвя. Вземи пиши един ред как е . ...

Галакси да казва веднага кой филм гледа днес...цял ден я мислих завалийката ( ако са ти горели ушите да знаеш от какво е ).

Таш, пък аз да ти кажа какъв Фокс направих днес  hahaha, ама с прани ръце излезнах. Харес си само едно елече ( ама страхотно елече), това в големия фокс де. Пусто имаме за сега. Не че ако го намалят няма да й взема, ако и да е по-големичко  Flutter.

Дианче, там сме душко. Брой ни. Утре ще разучавам картата, сега ще обличам едно дупе ( мокро).

Между другото ние втори ден празнуваме никулден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Утре три за щастие......

# 635
Дианче мила ние отпадаме по здравословни причини-надявам се до събота да не са на гърба на Боян. Около мен е спешно отделение и трябва да пътуваме по спешност задължително. Sad
Ако не си платила още не ни брой; ако си ще дам парите по мацките от квартала или на теб-прати ми сметка, май за 30 лева четох.

# 636
  • София
Аз съм хремава и кихаща, но до събота има много време, така че се надявам да се оправя.

# 637
  • от Луната
Много ме е яд, но и тази година ще пропусна. С Мишка сме болни, а тя за капак от кашлицата явно е дриснала малко и не си е казала, както винаги, но този път и аз не съм я усетила, че имахме много работа  ( заклахме теле и прасе  и оправяхме месото) и сега се е обзавело с маймунско дупе. Ярко червено Confused

# 638
  • София
 smile3534

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 05:31 от talyyy

# 639

Фръцла.

Катюшче, моите меденки са с джинджифил. Украси не правя  Blush не съм толкоз чевръста и умеятелна домакиня още  Mr. Green Но се сещам за нещо лесно, ще потърся и ще пиша.

Дианче, ако случайно децата се разболеят, аз ще дойда сама  Crossing Arms Ще му изям тортата и ще си играя с играчката  Crossing Arms Mr. Green

# 640
  • София
 Laughing

Бързо оздравяване на всички болни! До събота всички да сте на крака Wink

И аз мисля да дойда, дори и без Кари (дано не се налага), ама няма да ям торта  Crossing Arms Whistling

Целувки и прегръдки на всички и хубав ден!

# 641
Ей приятелки к'о става?  smile3534 това е за Таш !
Катюш ще ти кажа аз на тебе, да се бъзикаш  с мен Simple Smile Но филма беше "Човекът с отговорите"  Joy
Дианче там сме душа , а татковците , кой ще идва с татито? А парички, кога ще даваме, по колко, може да не съм прочела с точност. И аз ще дойда, ако в последния момент здравословно не е добре младежа. Бройте ме при всички случаи.
Юле мммммм страхотно звучи за тези меденки с джинджифил. Мейко мила, донеси една поне бе.

# 642
  • София
Привет,

Честит 8 декември  Simple Smile

Аз в крайна сметка съм и на работа на 12 декември - вчера ни пуснаха заповед, понеже ще почиваме на 28,29 и 30 декември и на 12 декември, 9 и 23 януари ще работим, та съвсем ме хвърлиха в чуденка.

Маруся, ти всъщност къде почна работа?  Simple Smile

Бързо оздравяване на всички, че идват празници и трябва да сме на линия  Simple Smile
То и аз нещо съм се разхремавила, но държа фронта.

Стефан вече си смени репертоара, вместо Хепи бърдей сега пее Джингъл белс  Mr. Green

Оставям ви, че много работа   bouquet Hug  bouquet

# 643
  • София
Жу, да задам така въпроса - въобще ще работите ли???  Mr. Green  hahaha

Галенце, ма аз благородно ти завиждах  Hug.

Аз пък тия два дни съм с високо кръвно. На моето състояние все със много ниско, сега ми е супер дискомфортно  Tired. На всичкото отгоре вчера нали бях на ендокринолог, та днес и кръв давах та ептен........
Снощи поредна вечер празнувахме никулден  Whistling, с брат му на НИколай и семайство....Лудницата беше пълна, но поне си поираха децата. Сега е поредното честване....довечера в Хепи с едно приятелско семество ... lalalala

С нетърпение очаквам съботата вече ..............целувки

# 644
  • Варна
Ха, здравейте и от мен  Hug

Честито на патерици на именници и рожденници! Да сте здрави, обичани и щастливи!

Аз вече съм по цял ден на работа  Sad Не можах да изкрънкам още малко половин ден Crossing Arms И предната седмица ми беше нанагорнище докато свърша всичко запланувано, че сега няма как. Влади съответно също е по цял ден на ясла от вчера. Големи драми, ревове - може би прави асоциация на гледачите с лекарите и сестрите от болницата, или изведнъж дето го оставих цял ден на ясла, му идва тежко, ама няма как.

И аз правих коледни сладки  Mr. Green - меденки -  по рецептата на Арабела, че още от предната година съм им хвърлила око, които ще украсявам, и едни стъклени, но само съм ги замесила. Днес ще ги пека. Голяма играчка е обаче, но пък е много разтоварващо. Ще ги покажа като ги приготвя. Мислех и Английския коледен кейк да правя, но ме грози опасност само аз да си го ям  Mr. Green И едни ванилови кравайчета  Crazy

чао за сега

Общи условия

Активация на акаунт