Отговори
# 645
Привет на всички  Hug

Аз за меденките искам да питам - Цеце  ти си ми надеждата - кажете някаква глазура, която не съдържа сурови белтъци. Взех от Метро едни боички хранителни и едно, което го наричат шрифт - т.е. може да пишеш директно с тубичката. Накупила съм и формички - елхички и други и смятам да пусна баткото да вилнее. Той обича да прави такива неща (на мама отмяната).

Ако нещо стане като за пред хора - ще показвам снимки  Crazy

Между другото, покрай батко си и Тошко много хубаво си играе с пластелина на Плей до. Другият му е много твърд. Прави различни палачинки, фитилчета, реже го с ножче и т.н. Просто идея за коледните подаръци.

# 646
  • София
Ехооо, ще се караме ми се струва   smile3506

Катюшка, ама и вие Никулден карате  Joy Joy Joy
Какво стана с хормоните, наред ли е всичко?

Валенце, ти какво си се засилила с тия сладки  Mr. Green.Сега се правят за Коледа ли, че нещо не ми стана ясно.У нас няма начин да се задържи нещо за ядене толкова дълго  Embarassed.Абе, какво ви става на всички, пекат се отвсякъде коледни сладки, чак на мен ми замириса.Тя Арабелка ни зариби миналата година, а сега се покри някъде  Hug

Арабелка, давай идеи за подарък на тинейджърка, какво харесва Калина?Чудя се какво да взема за племнницата ми, ама от 100 идеи, сестра ми отхвърля 105  Crazy.Спирам да я питам, де, ама сега отначало трябва да мисля.

Галакси, гледай филмчета, душичко и не се връзвай на провокации  Laughing

Аз какво четох и се зарибих през нощта, но твърдо тръгвам на тае бо, само гледайте каква ще стана.Май навих и Марианка, няма да и досаждам малко, за да поотлежи идеята и довечера пак я почвам  Hug
Медхенчо, а ти?

Аууу, ето я и Приказливка с меденките и украсите  Joy

# 647
Аз за меденките искам да питам - Цеце   ти си ми надеждата - кажете някаква глазура, която не съдържа сурови белтъци.

"глазура от 1ч. пресята пудра захар, 2 с.л.прясно мляко, 2-3капки лимонов сок. бърка се докато стане плътно бяло, ако е гъсто се слага още мляко. (приблизително 60 сладки се получиха от това количество тесто)"

Не съм я пробвала, само предлагам.

# 648
Ще ви ритна с все сила,  Mr. Green smile3505
Затворете си устите бе, само сладки, кейкове, глазури - аз умирам от глад, сикам да ми кажете,че съм отслабнала в събота, а само ме дразните с вашите рецепти и искате да ви хваля, че сте добри домакини, домашни сладки правели, правете си ги, не ми говорете само! Много ме мързи да правя сладки, мога да чистя цял ден, но сладки, не е за мен това нещо.
 smile3534 smile3521 newsm47 newsm51  love001
Иначе сега ще седна да ям и аз, че ми стърже стомаха.
Николай зададе на JPS адреса на клубчето на Дианчето и ще сме там преди всички хахахха. Шегичка де, не за jps, а за 1-во място.
Айде бай, и само да съм прочела за сладкиши нещо, ааааааааа  Naughty Crossing Arms

# 649
  • София
Таш, утре ще взема резултатите. После на ехография и така.

Галенце, първа ааааа? Да не ометет тортата  Mr. Green

# 650
Няма да я ометем, ако не споменава НИКОЙ на малкото Ники, че ще има тоУта. Иначе не обещавам, който е дошъл, дошъл, тоУтата е на трапезата и се омита.
Кате  - кво кръвно бе, искаш на лекаря на Таш ли да те пращаме, да не ти се съблича нещо, дай да звънна на твойто Ники.  Mr. Green Laughing Peace

# 651
Децата обядват и аз бързам да се класирам в темичката  Mr. Green

Ние няма да идваме на общия рожден ден  Peace Предполагам, че вече знаете Laughing Онзи ден си говорихме със Сашо как времето лети много бързо, все още не сме усетили почивката, откак приключихме сезона и ей го де е Януари чука на вратата  Confused Все сме в движение, напред-назад, болести, щуротии, та ни на мен ми се пътува, ни на него  Rolling Eyes Лили все още кашля, а и АБ тъкмо ще е свършил, да не рискувам пак да я разболея, аз пък не мога да пътувам с тези очи  ooooh! влезна ли в автомобил,  все едно някои ми забива 100 игли наведнъж в очите  Tired...все едно, просто да отбележа, че ще пропуснем тази година  Hug

Снощи сънувах Елица  Heart Eyes, което ми напомня, че и дължа едни парички...Ели, ще те преслушам  Hug

Ташче, ще си позволя да ви дам , на теб и Марианка, един доброжелателен съвет  Hug Не започвайте директно Тае бо - отидете 3-4 пъти на нещо по-леко , като аеробика, пилатес или просто на фитнес, и едва тогава се включете в Тае бо, защото рискувате да си увредите ставите  Peace Тае бо натоварва най-силно ставите, и ако те не са тренирани предварително, може да се получи възпаление или травма  Peace

Креми, не се притеснявай за килограмите, макар че не виждам какво има да те притеснява  Crazy , ти няма как да изглеждаш като плондер  Heart Eyes

Аз отказвам категорично да правя сладки неща  Crossing Arms У нас никой не ги тачи и всичко отива на боклука. Най-много плодова салатка да направя, че само за нея се караме и все не ни стига  Crazy

Хайде, че ще правим подготовка за самостоятелна работа  Crazy

Целувам ви!

# 652
  • Варна
Приказливка, аз мисля с шоколад  да крася и белтъчната глазура  Mr. Green Та шоколада - бял, натурален, разтапяш на водна баня с малко масло и мажеш меденките. Белия можеш да го раздели и да сложиш малко сладкарска боя за да го оцветиш Grinning

Таш, няма начин да не останат меденките за Коледа, щото оня зъб, дето блестеше  newsm47 може да стане декорация за меденката  Mr. Green И да - повечето сладки сега се почват.  smile3534 Всъщност като влезеш в коледната готварска тема - то си пише - началото на декември, 2-3 дни преди Коледа и т.н.

Оф, Галето да не прочете   tiptoe

Роси ще те чета след като си хапна  Heart Eyes

# 653
ВАЛЕ - прочетох.............  newsm56  baduu smile3517 Stuck Out Tongue Winking Eye
Роси -  Heart Eyes и аз.

# 654
А, Валенсия - виж това за белия шоколад ми хареса като идея. Сурови белтъци от сега та чак до Коледа не смея да оставя.

Юлче - а тази глазура да не стане много твърда - в смисъл ще мога ли да я намажа върху сладките?

Аз не знам дали точно меденки ще правим, имам си една рецепта за прости курабийки, може и с нея. Зависи кога намеря време. Ако е тия дни ще са меденки, ако е по към Коледа - курабийки.

# 655
  • Варна
Роси, не се кахъри, ще отидете на някой от следващите рожднни  дни Wink  Надявам се все на някой и ние да успеем  Grinning

А тук във Варна, хората ходят ан народни танци след работа за разтуха, че и за фигура де.  Mr. Green Отивам аз една вечер след работа в единия МОЛ, който е полупразен, и гледам че няма място за паркиране  Shocked Викам си, поразработили са го  Naughty А то - като опразнили едно пространство на единия етаж + коридора и се вият три хора, над 100 души тамън.  Laughing Има и други танци, но по програмата си личи, че народните са предпочитани. Та сега контранавивам една колежка да ходим и ние. Контра, защото тя ме кара на йога да ходим в къщата до нас  Mr. Green Не че съм се отказала от йогата, обаче на танците е супер весело.

Приказливка, белтъчната глазура може и с яйчен прах да я направиш, вместо пресни белтъци. Ето и още няколко от коледната тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416014.msg12776607#msg12776607
Гале  smile3534

# 656
Аааа, то човек да не ви се похвали, че ще прави меденки. Наистина нямате милост Гале, не тъгувай, душо, ще те почерпя с меденки в събота.

Приказливке, аз не съм правила никога глазури, така че не знам  Blush

# 657
  • Хасково
Здравейте момичета!!!  bouquet
Влизам да се разпиша, че току виж сте ни забравили Mr. Green
И естествено да честитя на патерица рождения ден на Зита и на всички именници по Никулден!
Бъдете здрави, обичани и щастливи! Много късмет и радостни мигове!

При нас нищо ново. Стела на ясла, аз на работа.... Tired Добре сме!
Бързо да оздравяват всички болнички мами и дечица Praynig

Да ви разкажа в неделя моята малка лигла как успя да ме разплаче Heart Eyes
Прибираме се от разходка, тя започна да мрънка още от вратата "Искам на въъъън", аз обяснявам спокойно: Сега не може, ще обядваме, ще спим, а и бяхме достатъчно на вън. Тя си измисля нещо друго да мрънка "искам при Криско (братовчед й), искам тати, искам баба, искам дъвка". Спокойно обяснявам след всяко "искам", че сега не е момента или че тати/баба са на работа и тънъ. Всяко следващо "искам", обаче е последвано от още по-силен плач, пак обяснения и накрая не издържах... Twisted Evil Премислих на бързо, дали да й се скарам, дали да я плесна по дупето, ама така, по-силничко, че да разбере за какво плаче....и реших да излезна от стаята спокойно и тихо, да я оставя да се нареве (не иска нито да я гушкам, да я целувам - бута ме). Влезнах в кухнята, тя от рев не забеляза, но след малко осъзна, че ме няма и тръгна да ме търси. Мина покрай мен, но не ме видя, излезна, влезна в банята - няма ме, излезна на коридора - няма ме. И така във всички стаи. Като реши, че ме няма никъде, седна в коридора и започна да ридае ама толкова жално "Мама я няма, аз вече нямам мамааааа, аз вече нямам мамаааа" Cry Cry Реди и плаче, аз също ревнах, отидох при нея, гушнах я и заспа за секунда! Shocked
Милите душици, колко малко им трябва Heart Eyes да си помислят, че са изоставени, сами... Беше ми криво дълго след това. Ако й се бях навикала или я бях ударила, сигурно щеше да ми е по-малко криво, по-бързо щеше да ми мине, не знам....
Как реагирате в такива ситуации? Когато мрънкат и плачат без причина и нищо не може да ги успокои...

# 658
Ще ме убиете с тези кулинарни шедьоври  Mr. Green Толкова вдъхновяващо пишете, че ще взема едни сухари и ще ги украся с глазура - хем домашно, хем ще издържи до след Нова година  Mr. Green

Таш, аз имам проблем със ставите на колената или както каза републиканския консултант по тези въпроси: "Момиче, калпави са ти ставите!"  ooooh!  Laughing Така, че отпадам от Тае-бото. Ще си 'одя на водна аеробика - времето минава неусетно, а и във водна среда е по-комфортно да си кит (толкова голЕма се чувствам откакто съвсем спрях движението).

АРАБЕЛКА, все се каня да ти благодаря  Hug   bouquet  Heart Eyes и все не смогвам да пиша  Embarassed Толкова подробна, изчерпателна и бърза информация ми даде, а аз се покрих като последния келеш, без да изкажа благодарности  Crazy Та МЕРСИ МНОГО  Hug

Бега бързо, друг път пак  Wink

П.С. Юлче, и аз съм ужааааасно тъжна - може ли и мен да почерпиш в събота?  Rolling Eyes

# 659
Уууу, и аз подкрепям Галето - всички коледни сладки, меденки, глазури и прочие - вън! Naughty Приемам само, ако пращате към Търново. Адрес на лични. Crossing Arms Laughing И мен не ме бива в тия сладки неща, да не ви разправям какви кукис правих лятото, тука майчетата се скъсаха да ме убеждават колко са прости, а аз пъшках над тях цяла вечер. 100 чинии оцапах, 100 тави, аааа нее! Stop Laughing

Майчета, без да искам съм се забъркала в една супер смешна леко пубертетска история с една майка  и ми е хем смешно, хем тъпо. Историята е от вида - " а ти защо не покани моето дете на РД и защото така не ме викаш на разходка" Laughing

Вале, навивай за танци. Аз лично не мога да изтърпя йога. Ауууу, много бавно и скучно. Mr. Green По тази причин не мога и да медитирам и Све само мърмори. Не е ли да се рипа, скача и да има доза лигавене не е за мен. Laughing

Веси, ооо, душица златна и на мен ми стана мъчно. Heart Eyes Много са раними, котенца малки. В такива случаи се оптивам да я разсея, да я заинтригувам с нещо. И аз действам с това - върви реви в другата стая и като се успокоиш ела. И тя отива и след 1 мин пак ми висва на крачола и реве. Сложно. Tired

Медхен, чудесна идея! Имам тука едни сухарчета, мацвам ги веднага! Joy Ти и кит??? да не си някой слаботелесен вид кит?? Grinning

Друго да ви кажа...къса ме пак десния яйчник, болката се мести и към бъбрека...шантава работа, значи, днес съм на доктор. Crazy

Хайде, целувки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт