Отговори
# 705
Ванилия, според мен снимките на диска са къде-къде по-ценни от диска.
А, да, дискът от стария комп нищо не струва вече, но ако не го възстановят не могат да се извадят файловете или поне не всички - само късметлийските, записани в неповредени сектори. Сега мисля да взема още един външен диск, че да спя спокойно. Laughing Проблемът е, че не архивирам своевременно. ooooh!  От работните ми файлове нищо не липсва, ама нали е работа, старая се. Joy
Дано Т на Влади да е от зъби. Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:19 от Ванилия Канелска

# 706
 santa2Скреч, времето на неплатения отпуск до 30 работни дни през една календарна година се зачита за осигурителен стаж. Работодателят не заплаща осигурителни вноски съгласно КСО.
Здравните осигуровки, при положение, че си в неплатен отпуск по твое желание, а не заради престой на предприятието примерно, се заплащат също от служителят, ползващ неплатения отпуск.
santa2
Валенсия, дано детенце оздравее бързо.  Hug Heart Eyes Two Hearts

# 707
Валенсия, не съм те разбрала.
Това са черешите.
Но тиква с череши нещо не ми се връзва  Rolling Eyes
Тотонто, шестмесечния неплатен отпуск, на който имаш право за гледане на дете до осем годишна възраст не се ли признава за осигурителен стаж?
Аз мисля, че се признава. Но не знам как стои въпроса със здравните вноски, а и дали законово си защитен по някакъв начин от уволнение през това време. Т.е. дали има смисъл от цялата тази работа.

# 708
Аз коледния кейк го правя със сушени сливи, не с череши. И не ми пука дали и друг освен мен ще го яде. Колкото по-малко желаещи, толкова повече има за Юлка  Blush

# 709
Привет,

Вале бързо да оздравява Влади  Hug.
Цеце Коледно настроение и за теб въпреки ангажиментите lovekiss lovekiss lovekiss ето и от слънчицата на Тотонто Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Арабелка и аз в темата за фотокниги мернах че коментират календари, но не разбрах кой е сайта, ще се поразровя.

А кой беше сайта за чашите със снимки дето вадихте миналата година (ще ми се да зарадвам бабите освен със снимки и с по нещо друго  Simple Smile)?

Сонче Hug Heart Eyes Hug Hug.
Ванилия привет  Hug и честито отбиване Whistling
Скреч утрепа ме бе момиче с разфасоването на прасето ooooh! Laughing.  Купихте ли ботушки на Митко?

Целувки Heart Eyes

# 710
 santa2Арабела, признава се за трудов и осигурителен стаж.
Предния коментар ми беше за неплатения отпуск по принцип, а не за отпуск за отглеждане на дете.
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Смятам, че се ползват със закрила срещу уволнение. Поне така мисли и Кодекса на труда. Laughing Но пък от практиката зная, че работодателите си правят каквото искат. : Naughty

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:01 от totonto

# 711
Леле, какви сте кулинарки, чак срам ме хваща Embarassed. Аз готвя два пъти седмично, през останалото време сме на аламинути. Обаче тази Коледа ще празнуваме със свекърите у нас, за първи път, и смятам да се постарая. Менюто трябва да е българо-унгарско и не знам как ще сваря да приготвя толкова много неща. И мен Скреч ме шашна с това разфасоване на прасе Shocked, аз месо, ако не е на пържоли не мога да гледам, а още по-малко да пипна. Цяло пиле у нас не влиза, нито на бутчета и т.н. - трябва да е на квадратчета, за да мине през фейс-контрола ми. Joy

За отбиването, Скреч - Как успях, ами с твърдост Joy От началото на август опитвам и не става, на 14 ноември вече тотално ми писна и удържах на ревовете първите дни. От моя страна беше абсолютно безпроблемно - нито втвърдявания, нито бучки, изобщо супер. Flutter

Боцнаха го Рони, едва успяха да го прегледат, трима човека го държахме. Дадоха ни и дипломата, признават го за двегодишен. hahaha

# 712
Аз коледния кейк го правя със сушени сливи, не с череши. И не ми пука дали и друг освен мен ще го яде. Колкото по-малко желаещи, толкова повече има за Юлка  Blush
Joy

Лилчо, сега пък ме разби с тези чаши  Laughing
Аз не съм правила /нещо не си падам по разни вещи с наши снимки  Blush/, не мога да дам отзиви. Но във Фотобокс има такава услуга, гледа ли там цените? Мярках из постовете в темата, че някой беше пускал чаши.
В Хоби имало и цяла тема за направа на календари, поразгледай, ако искаш - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433289.0
Ванилия, нищо за трупове не си писала, но някои не могат да четат  Mr. Green
Представям си каква муха пусна на Дитта.  Виждам ги вече, как стягат със Све куфарите за Будапеща  Joy
Тотонто,  santa2 Close-mas:

# 713
Ей, ей разписали сте се, хич да не е... вие сладки не печете ли бе, Simple Smile  hahaha Joy  chef  chef  chef  chef
Иначе ние сме си вече в нас с Ники, украсила съм на всякъде и той каза, че дядо МАрта  santa2, за него това е дядо Мраз е украсил всикчо Simple Smile и той иска тоУта  Shocked, добре че имах малко от Никулден, ама после се е отказал хайванчето./не яде де.
У нас много красиво стана, блещукат лампички, като по филмите е .  Whistling Crazy Heart Eyes
Ники троши до мен играчки, приказно е Simple Smile  ooooh! Rolling Eyes Peace Слушкал много днес, свиква вече детенцето. Ташче - вие как сте днес душа с яслата?
Цеце душа  Hug Heart Eyes  bouquet мъка си ми голяма, ама кажи да помогна с нещо, с удоволствие мила   bouquet Heart Eyes
Лилчо  http://teniski.eu/?id=chashinew&menu=1
Ванилия - съсипа ме с тези снимки, добре дошла в цивилиззацията, уби ме с тези квадратни пилешки специалитети хахахах, мисли, мисли, че контрола дебне Simple Smile  Joy
Вале оправяйте се вземи си от аптеката хомеопатичното Belladona 9 CH, za Т!
Скреч ти и прасешко разфасоване, да бе да!!! да не е било бутче и ме баламосваш  Mr. Green, но всъщност като те знам колко си бойна си те представям, от мен да мине.
Арабелка  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:59 от Galaxy_26

# 714
  • София
Галенееееееееееее,а снимкииииииии Crossing Arms ??????

# 715
ууФФФ Катеее, ама искате да ми вземете идеите и после да се хвалите, всичко струва пари бе Simple Smile
Като  дойдеш да пием кафе, тогава ще ти пусна лампИтиИ  Joy

По -късно мога да нащракам нещо, заради теб.

# 716
  • София
Утре в 2 ме чакай, ама да знаеш, че не плащам зи идеи...... Crossing Arms
( цвете и идеи се крадат, тъй да знаеш !!!!!)

# 717
  • София
Бе то и на мен не ми се вярваше, че ще ми дойде на главата докато са здрави родителите ни, ама на. Борбата продължава и днес  Whistling

Тотонто, много ти благодаря за информацията! Значи като ми свърши платения отпуск, ако реша да изляза неплатен, 30 рсботни дни ще ми се води стаж, а след това не. И аз директно ли трябва да си внасям осигуровките или трябва да ги давам на работодателя, който да ги внася?
 Май вярно е най-лесно бебето да се направи  Mr. Green . Качила съм 1кг(това не се е случвало от както родих), може пък да съм хванала  Laughing

# 718
кате - ОК бе!  Hug
Скреч- а дано де!  Peace Praynig

# 719
  • София
Галето като много се пристисква и кипри, аз ще си пусна демо версията на коледната украса  Mr. Green Предлагам който иска да си покаже украсата, малко да пооцветим темичката. Това са елхата -още недовършена, коледната ми звезда и светещите фигурки на прозореца.

Аз си направих доматена салатка, ударих една ракийка и съм много по-добре. Извинявайте за мрънкането днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт