Отговори
# 720
Цеце,много са ти хубавки украсите.Ако разрешиш мога да ползвам за заглавната страница на новата тема някоя от тях.

Аз не съм много адекватна по въпросите дето разисквате,не съм чела задълбочено.Видях че Таш пита къде сме и да се обадя.
Моите уж бяха на оправяне и изведнъж от вчера Християна е с някакъв страхотен сопол,реки ви казвам.Днес купих Олинт.Цял ден пръскаме,дава детето,ама теча не спира Rolling Eyes.Вяра кашля.На лекар не съм ги водила още,че тя е сутрина нашта док а аз тогава съм на работа EmbarassedАбе безотговорен родител съм много Blush
Спомням си че и миналата годиа когато беше общият РД бяхме болни.Тая година въобще и не споменах за идване,имало е защо.Да си изкарате много хубаво.

И аз съм затрупана със задчки и задачища ooooh! И така.....
Целувки на всички Heart Eyes

# 721
  • София
Мерудия Магданозова да се отчете  Flutter

Нашата улхичка някой от вас вече я видяхте...ама аз пак да я мецна. Като е тъмничко и светка е много красива  santa2

# 722
Аууууууууу Цеце - душа, е то след твойте снимки, надали ще мога да се осмеля да кача нещо из страничките ни вече  Embarassed Embarassed Embarassed Брррррр, срам бе. Просто страхотно ти се е получило, нЕ'ам думи....  Whistling
Ние сме си саминки с дребси, изкъпани и той яде тихичко, а аз на рс. Тати рита топка с колеги и го чакаме на светлинките. Колко ще се зарадва не  еистина, само се обажда да пита, къд еима украса, къде е слагано нещо, еееее ама нали е изненада бе.?

# 723
  • София
Мерси, ама нищо особено не са снимките,щракнати надве-натри. Дес, мога да направя и по-хубави за страничката и ще ти ги пусна  Peace Благодаря за комплиментите за украсата, Кате, и твоята много ми хареса  Hug Аз едно венче ще си направя утре за входната врата, и една декорацийка за масата мисля да си спретна.

Ох, мойте родителски издънки продължават  ooooh!  Одеве излязох да си застроя супичката, и уж наблюдавам Василия през прозореца, обаче съм я изпуснала за секунди от поглед и като гледам, нашта набарала чашата с ракията  #Crazy Изобщо нямах спомен колко съм си сипала и изпила  Embarassed, накарах я да ми дъхне и миришеше на ракия. Така се притесних да не се натрови нещо, дадох  да пие вода, заведох я в банята и й бръкнах в устата да повърне  Sick И тя съответно се уплаши и разстрои много. Повърна малко, но не миришеше на ракия. Сигурно само си е топнала пръстите, знам ли....Сега я наблюдавам за признаци на напиване, прави си обичайните простотии и не мога да преценя дали са под въздействието на алкохол  Joy Ох, направо не знам вече....Арабела, пазете си алкохола, че Елица е наред сега  hahaha

# 724
Цецееее - луда си жена-  как детето си мислиш, че ще обърне голямо количество от таЗ гадост, че и в устата да му бърка да повръща   ooooh! То е опитало и се  е погнусило от напитката, която е бая силна на градуси. Споко!  Hug Айййй, та ти си майка не бодигард, давай го по-кротко.

# 725
Цеце и аз не вярвам да е изпила много. Абе тъкмо ще я приспиш по-рано  hahaha
Вярно, забравих да спомена, че двете са и любителки на кафето  Laughing, викаш сега и ракията да пазя  Mr. Green
Аз Елица така съм я стресирала с бъркането в гърлото да повръща, че преди десетина дни й правихме ваксина и по никакъв начин не даде на лекарката да й погледне в гърлото. Стиска устата, двама човека се борихме с нея и не успяхме да я отворим  ooooh! Накрая ревна и само за секунда зейна  Laughing, че уж успя да види нещо докторката, но веднага пак стисна зъбите.
Много са ви хубави украсите!
Аз още нищо нямам за показване. Елха купуваме естествена и украсяваме около 20-ти. Лампички страшно харесвам, но ме е страх да не ме хване тока   Mr. Green Embarassed Embarassed, станала съм за смях на цялата рода  Embarassed И въобще нищо още не сме украсявали из вкъщи.
Бих снимала украсата в града обаче, много е красиво вечер по центъра! Само дето с Елица не ми се отдава, пък и няма да успея да предам това, което виждат очите ми. Нямам статив и не стават хубави нощни снимки. Обаче вече три вечери излизаме и е голяма радост. Пълно е с деца, прехласват се по светлините, катерят се върху фигурите, гонят се, голяма игра пада  Grinning
Има големи откачалки сред родителите. Вчера една майка се разкрещя на дъщеря си, че втора година й разваляла настроението, защото не се усмихвала на нито една снимка  #Crazy
Уф, радко си позволявам да коментирам така клюкарски, обаче тая направо ме уби  ooooh!

# 726
  • София
Ами Гале, да ти кажа, може и да е джарнала, защото за пръв път се случва в 9 вечерта да плаче, че иска да спинка  Shocked Направо падна като талпа, даже и пижамата не успях да й облека. Обаче не ми дъха на алкохол, бе  Thinking

Обаче преди да заспи, успя да каже "Дядо Коледа дойде, чука на прозореца, мама каже "Васи слушкала",  Коледа даде подаръци на Васи"  Joy Е как да не разбират децата, ми всичко си знаят и разбират вече. Сигурна съм, че Коледата, подаръците и целият празник ще са силно преживяване за тях. Аз се чудех дали да ни посещава дядо Коледа тая година, да не се уплаши, но като гледам колко е вдъхновена, май зетят ще се прави на добрия дядо  Laughing

Все се каня д ви питам, вашите деца имат ли вече страхове? Василия от известно време се страхува от дрехите, които висят на закачалката. Особено като си види якето закачено за качулката го сочи и много уплашено му вика "бати"  Thinking  

П.С. Арабела, направо си ми прочела мислите  Laughing

# 727
  • София
Цеце, нас май ни е страх от тъмно и само ходи и нарежда ( там където не стига де ) (л )ампа,  и (л )ампа и сочи ....До скоро не позволяваше да перем в нейно присъствие....ама сега сама пуска пералнята  ooooh!

# 728
  • някъде там
мацки аз съвсем изтървах нишката  Embarassed малко ми е сложно организирането вечер особено готвенето и никак не ми остава време ........ ама ще вляза в ритъм обещавам  Peace

вчера и днес  Емка е отдадохме на украсяването, тя милата толкова грееше  дне даже  рогцата на еленчето отиде на ясла е така и си тръгнахме де Wink доста хора я поглеждаха и се усмихваха Simple Smile

весело да си изкарате на РД и много снимки да направите за нас Wink

Цеце детето искало компания да ти направи Wink Ема види ли бутилка  бира и се почва "ией биаааааааа мене ташата" Wink и редовно топва в ракията на баща си по няколко пъти и с кеф си облизва пръстите Wink
Ема я е страх от мъже с брада,  дядо Коледа незнам как ще се срещнат  Mr. Green

# 729
Охх Цеце,много ме развесели тая "пиянска история" на Васито Mr. Green Crazy hahaha Joy Ти сега да не вземеш да оставяш често ракийка ,че да заспива бързо детенцето,шегувам се Party
Християна,от известно време се страхува от много неща и най-вече от пеещи играчки Shocked Преди с кеф играеше с тях.Вчера извадих един дядо Коледа дето пее и тя като писна "неее мене стах ме ее,махай го,махай го" И както си играе тича към мен "мамо гуши,гуши мене тах ме е" Тамън ан Вяра страховете и поотминаха,започнаха на  дребното.

А по повод родителската издънка:вчера ги оставих за малко двете в хола да свърша нещо.Връщам се Християна чопли един блистер Коризалия,в който имаше около6-7 хапченца-изяла ги до едно Outta Joint Направо откачих.Поразчетох се тук там,не видях да е нещо страшно.Слава богу нищо и няма,ама това ще ми е за урок.Аз иначе всеки ден преди работа давам мъдри напътствия на майка ми да прибира всички хапчета дето ги пие,да пази да не пипат,оххх....и накрая се изцвъках аз Embarassed

Вяра преди малко пак се подстрига.Много дълго и било Sick

Кате,и твоите Коледни красоти мн ми харесват Hug

# 730
  • София
Лилчо, снабдих Митко с ботушки  Sunglasses . Аз харесах кафявите, но Коце настоя за маслинените и взехме тях. А за мен си взех бамбукови чорапи  Flutter

# 731
  • София
Добър вечер  Hug

Явно, че се започва със страховете на децата ни. Кари напоследък много настоява и сама си пуска лампите. Отделно се шашка от много шумни компании и места.

Цеце, на Весото една ракийка й се е пиело а ти да го ограничаваш детето  Mr. Green Правилно не си си пуснала предизвестието, това не е добро решение, пребори се да ти дадат повече хора в екипа  Wink  Hug
Аз не съм Елица, ама да кажа, че онези кубчета ги има във Вега тойс http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=4027

Скреч, по-добре си взема първо 6-те месеца неплатена отпуска за отглеждане на дете до 8 годишна възраст. Това е отпуска, която работодеталят не може да ти откаже, докато "обикновената" отпуска може. Дори да се върнеш на работа няма да е лесно да те уволни, тъй като имаш специална закрила по КТ като майка на дете до 3-годишна възраст. Ако решат да ти правят проблеми, звънни ми задължително, нали това ми е специалността  Mr. Green При неплатен отпуск осигуровките се плащат от работодателя и ти нищо не трябва да му даваш. А най-добре сгответе едно бебе и си изкарай цялата бременност в болнични, със сигурност поне финансово ще е по-изгодно за теб  Wink

Ванилия, честито отбиване  Hug Дано възстановите диска и снимките  Praynig

Юлче, мисля, че в Джъмбо съм виждала подобни и вероятно ще можеш да вземеш 2 бр. за тая цена  Laughing Само не ходи там събота и неделя, защото цяла България пазарува там тогава  Sick

Лека нощ   bouquet

# 732
  • София
 Hug Я сега ми дай на лични телефонче, че другия месец като ми свърши отпуската да си имам закрила. Значи отивам малко преди да ми свърши платената отпуска и ако се окажа, че няма къде да ме върне на работа шефчето, искам неплатен отпуск, но този специалния майчински, а не обикновения.

# 733
Хвърлях ви едно бързо око ама не се стърпях, разсмяхте ме-с пийването на ракийка на Васито и подстрижката на Вяра (тя всеки ден почна) Joy Joy Joy.

Чудесни украси Heart Eyes. И ние украсихме в неделя, но ме мързи да снимам, а и не е чак толкова барната като вашите  Laughing.

Васко не дава да гася лампата вечер от 2 дни-но не мога да разбера дали го е страх или е някакъв каприз  Crazy. Никога не е спал на светло, даже нямаме и нощна в стаята  Blush
Откакто почна да достига ключовете, по цял ден ходи и пуска лампите навсякъде, а аз след него гася, та може и с това да е свързано  Thinking.

Когато племенникът беше на 3 дойде дядо Коледа-много го чакаше, все за него говореше, но като го видя въпреки, че му носеше огромна акумулаторна кола каквато искаше, плака много, доста се уплаши, ама сигурно си е до дете. Иначе и аз се чудя у нас дали да идва дядото тази година.

Юлче, Гале мерси за линковете  Simple Smile.
Дес да оздравяват куклите Hug
Скреч супер Simple Smile. Нашите са кафяви Laughing

# 734
  • София
Креми, благодаря  Hug Аз мислех, че само онлайн се поръчва, пък то имало и магазин, имам път натам и непременно ще взема.
Иначе това ми е голямата борба, за което казваш и ти, но много парашутисти и некачествени хора ми пробутват, които не вършат работа. Естествено, че няма да си пусна предизвестието, да не съм луда  Mr. Green Не и преди да съм се подсигурила с нещо друго. Но аз взе се надявам, че нещата ще се оправят, лошото е, че в следващите 3 месеца гърч ще има така или иначе и трябва да устискам  Tired

Аз съм говорила с психолог и да, първите по-сериозни страхове на децата наистина започват след 2-рата годинка. Най-често се проявява страх от тъмното, но има и много други, в зависимост от средата. Много ми беше интересно това, че около 3 годишна възраст започвя да се появява и страхът от смъртта  Thinking Тогава най-бурно се развивал инстинктът за самосъхранение.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт