Отговори
# 735
  • София
Цеце гърча няма да е само следващите 3 месеца там. Работила съм с тези хора при вас и въобще не ми е ясно как ще ти остане време да си видиш детето, ако останеш. Дано да бъркам, но една резервна опция няма да ти навреди изобщо. Hug за Васето и ракията- с тия деца вече човек не знае да праче или да се смее.  Crazy

За страховете- от нищо не го е страх. Mr. Green Шегувам се- страх го е от шума на бормашина и от други необясними за него, но силни шумове от улицата или съседи. като цяло още не е много завлядан от някакви страхове, но аз прилагам цензура на приказки и филмчета.

Все още не сме украсили за Коледа, но вашите украси много ми харесаха. Ако ме отпусне мързела мога да направя нещо по- така, а ако не ще заложа на изпитаната украса от миналата година.

Толкова сте писали, че не знам какво и за кога да отразявам. Целувки и лека нощ на всички! Hug

# 736
  • София
Аз на обяд ви рецитирах "На прощаване", пък сега няма отърване от мен  Mr. Green Ох, обичам ви много, да знаете, така ме разведрихте тая вечер  Hug /да не си помислите сега,че е от ракията, пила съм има няма 50 грама/

Боянчееее, аз най-много се плаша от хора-кариеристи, които нямат личен живот и се хвърлят като на война. Сигурно си права, но като казах 3 месеца, имах предвид, че са сигурни  Mr. Green, пък после - ще видим. Иначе съм заявила, че след 13.30 няма как да се радват на присъствието ми, освен ако не искат да ми наемат бавачка в телевизята. 8 часа така или иначе си ги правя там, който се натиска да прави чудеса - ако иска да си спи там. /така ми се иска да си поговорим, и с М. се разбрахме да се видим на по цигарка и кафенце, но си останахме с разбирането само... Confused/

# 737
  • София
Нещо и на мен ми е кеф да пиша  Laughing . Митко го е страх от звънеца. Сменихме го, но и от този се стряска. Залепихме го с тиксо, за да се заглуши, едва се чуво, но той пак се стряска.

# 738
  • София
По повод страховете - еми ние нощем сънуваме кошмар Дъбужда се, бълнува , крещи, гуши се...тая нощ да сме спали час-два. Просто е един голям кошмар...

А добро утро   food010

# 739
  • София
Добро утро,

Леле страхотни украси, и ние сложихме елхата, но няма да покажа понеже изкъртихме и стената в хола, понеже все още ни тече от някъде и е мокро - направо ми иде да се гръмна - като след война е в нас  Crazy
Ванилия, честито отбиване на Рони.
Скреч, моят мъж ми сложи копче да си изключвам отвътре звънеца когато спят децата - много ми е удобно. Peace
Ох, тия мойте снощи имах чуството, че цяла вечер обикаляха из къщи - и за капак станаха толкова рано и от половин час вече са на ясла/градина, та затова аз имам време да попиша докато пия кафе преди да се изстрелям на работа.
Вчера дойда майка, че трябваше днес да и вливат един реактив, обаче отиде тая сутрин в онкологията и...нямало реактив, сега ми звънна, че може би ще има на 17-ти...та се снабдих с баба тия дни, което всъщност е добре за мен  Wink, ще успея да направя един шопинг, а и едно клубче мога да измисля в петък вечер  Wink

Незнам дали ще успея да пиша преди рождения ден, но ви пожелавам приятно изкарване, много усмивки и щур купон за дребосъците. Очаквам цветни разкази и много снимки  HugМного съжалявам, че няма да успеем със Стеф да дойдем.

Отивам да се обличам, че ...
Аз незнам дали ви се похвалих, но ме повишиха и сега съм затрупана с работа. 

Приятен ден   bouquet

# 740
  • Хасково
Добро утро мамчета!!!

Посмях се за ваша сметка снощи Hug, но не остана време да ви пиша. Цеце, Дес, да са ви живи и здрави малките сладурани! Heart Eyes И всички останали също Hug
Сега на бързо от работата, да ви кажа как преборихме един от страховете на Стела:
Много се стряскаше от тропане, чукане и тънъ неясни звуци (все пак живеем в панелка и комшиите са ни като на гости).
При поредния шум - тропане от горе, Стела се затича към баща си "Тати, кой тлопа, тах ме е"
А баща й: "Как кой тропа - Иван шопа, бе тати". На Стела й стана много смешно. И сега като тропа някой сама си рецитира: "Кой тропа, Иван шопа, за к'о тропа - за една сопа".  И вече й е смешно, а не страшно. Joy
От друго не се плаши, но не е късно да придобие уплах от нещо Crazy
Оставям ви до после, че шефа пристига
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 741
  • София
Здравейте, майчета и дечица  Hug

Снощи съм заспала още докато приспивах Али, та сега имах 2 странички за четене-страхотно  Heart Eyes

Цеце и Катюшка, много хубави украси   bouquet.Ние ще украсяваме в събота, а и в събота след рождения ден планираме ходене до Джъмбо и МОЛ-ове, че позакъсняхме с подаръците, а Креми е права, че всички са там тогава  Crazy

Цеце, аз се смея с ракийката на Васето, ама Александър снощи пак обърна малко Бейлисче.С маман си сипахме да се почерпим, брей, за секунда се обърнах и той надигна чашката, пък и после се облизва и търси още.Направих му едно малко какао, за да ни прави компания, че се е научил да пие с чашка и само "тренира".

За страховете: винаги много съм се дразнела на майки, които си плашат децата и ми е смешно с разни мечки, караконджули и тем подобни и си мислех твърдо, че не бих използвала такива методи  Rolling Eyes.Ама от време на време като вече ме побърква, го плаша с бабата от Мтел и той се кротва за малко  Embarassed.Та исках да кажа, че детето не се страхуваше от нищо, а аз зорлем му бутам някакви страхове  Rolling Eyes

Дес, наистина се надявах да се видим тази година  Hug Hug Hug.Има време до събота, ако сте здрави, нали ще дойдете  Praynig

Жу, честито повишаване   bouquet.Ама и вие нямате почивка с тия ремонти  Hug

Галакси, Никчо съвсем си свикна на яслата, браво  Hug.Малеее, в събота ще ви видя  Hug

Хубав ден на всички  Hug Hug

# 742
Чудесна Коледна украса сте спретнали,Цеце,Кате,това ,което видях много ми хареса.
Аз тази година се поизложих,всяка година слагам истинска,жива елхичка,но тази година реших да е изкуствена,защото Ангел все ще пипа и ме е страх да не я събори и да не се нарани.Обаче още не съм харесала изкуствена,та сме без елха за сега.

Дес,да оздравяват бързо малките принцеси.Гадна работа са тези сополи,ние си ги мъкнахме цял месец,хем бяхме първо с Коларгол,после с Тобрекс.
Цеце,посмях се на пиянството на Васето,но и аз мисля,че не е отпила много,все пак ракията не е с най-приятния вкус за децата.

Относно страховете,Ангел се страхува от звука на свирки,най-вече от тези за РД.
А за детските издънки -имаме за сега една по-фрапантна.Взел ми моливът за уста и изрисувал куклите,а с червилото ми изписал стената в кухнята.

# 743
Добрютро! Grinning

Кате, чудно си украсила!

Цеце, много хубави украси, като картички са снимките. За работата - за да работиш в медия трябват много енергия и здрави нерви, поне според 7-годишния ми дистанционен опит. Нашето радио си беше направо терариум, както във Варна, така и в София. Оттам си правя изводите, че навсякъде е така, защото все пак работещите там идваха от други медии. Това беше най-ужасното ми работно място. В офиса издържах 1 месец, после само с контакти по телефн и имейл беше по-поносимо. Дори още ми дължат хонорари, които ми писна да търся и все да ми казват, "че в момента касата била празна", а нямах нерви и желание да им дам заслуженото с по-горна дистанция.

Аз не издържах и сме с украси от октомври месец, които постепенно увеличавам и за щастие още не са ми омръзнали. От доста време се каним да купим елха, но нещо все се разминаваме, че трябва 100 фактора да се съчетаят. Тази година държа да купим елха в контейнер и после да я засадим в двора, поне за тази ще има място.

За страховете - Рони го беше страх от сянката му известно време Laughing, сега го е страх от кучета, дори да са зад ограда, страх го е да го пипа чужд човек /и на него, като на Елица, едва му прегледаха гърлото вчера/. Преди го беше страх от звънеца на домофона.
Таш, и аз плаша Рони, като не иска да се прибираме от разходка. Laughing Плаша го с един наш познат, незайно защо Рони много е страх от него, като му кажа “Гриша идва”, започва да вика "Гриша - не!" и прави всичко, което искам само и само да не дойде човекът. Joy

Имахме много странна случка напоследък - направо не мога да повярвам какво става в тези малки мозъчета Shocked Рони започна да спи много лошо, откакто се преместихме, а вече минаха повече от 3 месеца. Възможните причини според мен са главно преместването в добавка с отбиването. Тази седмица даже пак бяхме при акупунктуристката, която му лекува ембрионалния стрес. Нищо не се получи обаче, защото Рони не позволи да му пипне крачетата, а жената ката, че не е добре да го насилва, защото ще му причини нов вид стрес с това. Даде ни някои съвети и толкова.
В събота миналата седмица обаче се наложи да отидем до стария апартамент, за да пробваме дали наистина мониторът ни работи. Нямаше кой да гледа Рони и отидохме всички. Влязохме в апартамента и очаквах всичко друго, но не и това, което стана. Показах кухнята и банята на Рони, които си бяха съвсем същите, спалнята, която е с минимални промени, но той така се уплаши, че едва го успокоих. Показах му терасата, където още седи залепен Мики Маус, но и това го ужаси. Едва успаяхме да пробваме монитора, Рони през цялото време ме дърпаше за ръката и викаше да излизаме.
От този момент нататък стана писе – не писка, докато се вози в колата, започна да спи вечер, а след това да се буди с усмивка /като преди/ и да идва весел примен. Преди това, от както сме се преместили нощем по 3 пъти се събуждаше с викове и ходех да го приспивам понякога по 1 час. Вече даже си постилах един матрах в стаята му защото общо взето повината нощ прекарвах край леглото му. Сутрин след 6 вече нямаше заспиване и беше ужасно крив. След следобеден сън също се будеше с вик и в лошо настроение. А сега вече 6 дни спи по цяла нощ и става весел след 8 часа.
Явно на малкото човече му е трябвало да затвори цикъла, отивайки в стария си дом. Ние го взехме като багаж на 15 август, излезе от там и повече не е влизал. А съзнанието му е имало нужда да разбере, че това място го има, че животът му там не е изчезнал, да затвори цикъла и да вече гледа напред.

Дълго стана, извинявам се.
По-късно ще пиша пак, че имам да наваксвам. Joy

# 744
Здравейте....
Децата са малко болни и сме си в къщи тримата. Кашлят и двамата, а Гого през нощта беше доста топъл, но не съм му мерила температурата Simple Smile Иначе са добре, но след обед лекарката ще каже какво мисли.. Thinking

Страхове, аз веднъж споменах че го плаша понякога с полицая...Всъщност се опитвам не да го плаша, като от нещо страшно, а да го накарам да има някакъв респект. Че иначе не виждам начин да го усмиря. За сега ефекта е че заспива по бързо, защото мирува, но май го приема на игра, което е добре. Все още обича полицейски коли и се радва на порицайте Laughing Истински се страхува от кучета, въпреки че у майка ми има 2 и след 2-3 часа свиква, но на улицата пищи още като мерне някое куче. Нощни страхове и сънища няма. Mr. Green Спят и двамата цяла нощ. Mr. Green

Дес, Вале и други с болни дечица... Hug Hug Hug Бързо оздравяване на всички!

# 745
юхуууу  Hug чакам с нетърпение събота  smile3535

изчезвам, наглеждам ви до колкото мога и ви се кефя, че имате възможност да пишете Wink До скоро!  Heart Eyes

# 746
  • Варна
Здравейте  Hug

Днес съм на работа, но заради кукуването вчера едва гледам, и не ми се пише нещо Tired Мама си взе 2 дни отпуска да гледа Влади. Да кукна на дърво Praynig снощи не е вдигал температура.

Иначе, много ободряващо ми подействахте докато ви четях  Grinning Посмях се наум за ваша сметка Mr. Green

Вие си може да си мислите че ракийката е гадна, но децата не я усещат така. И на мен бирата ми горчеше, но племенницата ми е достоен съперник в пиенето. А Влади гледа дядо си и ближе чашата му, тапата на шишето и шишето. И по никакъв начин не показва че му е неприятна или люта. Така че , "даве" на Васи от Влади  cheers passifier passifier Mr. Green

Чудесни са ви украсите - то на Цецето няма как и да не  е де  Wink И аз съм назад с украсите, но първо трябва по- основно да си поизчистя и тогава ще красим. Аз също харесвам естествените елхи, но заради децата слагаме голяма изкуствена, и вземаме малка в саксия - естествена и я слагаме по-нависочко, да си мирише все пак.

Влади го е страх от бръмчащи неща - коли, бормашини, багери. Но като види от къде иде шума и се поуспокоява. Само като види приближаваща кола, панически почва да тича към мене и да реве, но това му е от едно време още  Rolling Eyes Иначе и аз му втълпявам страх, като ръмжи на баба си, че ще му дам от горчивия сироп  Embarassed  А да, и от лелки в бели престилки - тов азаради боденето в болницата. И от д-р Харитонов, когато замества педиатърката ни д-р Харитонова -  драпа да излиза от кабинето, сочи го и вика дьадууу  Rolling Eyes Май доста станаха  Thinking

# 747
  • София
Милички, на мен тези дни ми е ужасно претоварено и едвам смогвам да ви изчета. И аз, като Сончето съм се сдобила с безсъние.  Blush Хубавото е, че от работата и 12часовото тичане по институции, накрая успяхме да се преборим Simple Smile Вчера беше паметен ден Simple Smile Много, много съм горда и щастлива...малко вече не мога да се зарадвам. Очаквам неочакваното отвсякъде.
Сега ще действам по същество, защото и днес се очаква да работя до полунощ, а имам да сготвя, пера, изчистя, а и съм с двете диванета накуп. Любака ме зарадва с прелестна алергична кашлица и понеже прави лоши спазми го държа под око у нас.

ЗА ЧРД-ТО ! ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ДА НЕ ОСТАВА НЕПРОЧЕТЕНО  Mr. Green

ТОТОНТО, купила съм и опаковала 20 подаръчета за всеки случай. Храна има, парти аксесоари- също, ТАКА ЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО НЕ Е В СПИСЪКА МОЖЕ ДА ЗАПОВЯДА. Съжалявам, че не съм прочела всичко там. Това няма никакво значение  Hug

Креми, Таш в мъжкото помещение няма да има жени, спокойно  Joy  Дружката ми води часове по обяд в Бизнес Парк Младост и останалите дни е вечер на В.Левски...май събота-неделя е и сутрин. Ако те интересува ще ти пусна ЛС с координати.

Деси, ЕТО КАРТАТ … 49;ТА. Интерактивна е, може да работите в/у нея, да я местите, да видите какъв транспорт има до там и т.н.

РАЗЧЕТИТЕ СА ТАКИВА:
ПАРТИТО С ХРАНАТА (ПО ПРИНЦИП СЕ РАБОТИ САМО С КЕТЪРИНГ, ТОВА Е ПЪРВО И ПОСЛЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ , както каза колежката), НАЕМ ДВЕ ЗАЛИ, ТОРТАТА (ЛАГУНА, голяма, с плочка), СВЕЩИЧКИТЕ, УКРАСА , ПРАЗНИЧНИ АКСЕСОАРИ ЗА ДЕЦАТА СЕ ПАДА ПО 15ЛВ НА ДЕТЕ, СМЯТАНО ЗА 19 ДЕЦА, Т.Е. всичко 285ЛВ. АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НЕ СМЕ ВКЛЮЧВАЛИ- водички, сокчета, коли, бири и т.н. , ако искате на място). АКО СЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ДЕЦА- ПАДА СЕ ПО ПО-МАЛКО НА ДЕТЕ.
ПОДАРЪЦИТЕ С ОПАКОВКИТЕ ГИ ВМЕСТИХ В 10ЛВ. Купихме 20 подаръка. Има и едно малко подаръче-изненада от една мама. Мислете, мислете  Simple Smile
ПОДАРЪЦИ+"КУВЕРТ" ОБЩО 25ЛВ

Пари не ми пращайте сега- там на място.  Оправих се с пазаруването.

Цеце, само да те успокоя, че онзи ден Павката пък ми нагъна бакардито с кола...Така му се накарах, толков аму беше гаден вкуса, че май няма да пробва пак да пие от чашата на мама  Joy

За страховете мога да пиша много...но няма кога. Това го пиша 45 минути, в които успях и манджата да си загоря. Само да кажа, че на децата най-големият им страх е мама и тати да не ги изоставят. И така е и след 4 години. Тъмното също...в началото, като неизвестно и самотно, а после, като територия на призраци  Crazy Трябва да излизам вече. Целувки, прегръдки и довечера или утре пак ще ви навестя   bouquet

# 748
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ей келешки,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дианче - страхота си, така те мислех, нагърбила си се с  толкова неща, 2 деца на главата, докумнети, организация по РД на децата, абе... само ти си знаеш кво е.  Embarassed Crazy Hug Силно приеми една прегръдка Simple Smile от Галакси , а утре реална.  Hug Peace
Ванилия - много се разчувствах от разказа ти за Рони и за старото му жилище. Предполагам и аз като теб, че е имал нужда да затвори този омагьосан кръг, за него е такъв сигурно, докато проумее както става и да си подреди всичко в главицата! Дано всичко вече е наред.
Страхове - Ники не се страхува от нищо според мен, дори обича шумотевици и силни звуци, като от косачката примерно на вилата като косим и той стои плътно до баща ми или Николай, обича кранове, камиони и мотори, силно звучещи машини  Mr. Green, това мен ме подлудява! Но аз исках да му махна бибата и му казах, че баба Меца я е взела и че я е дала на бебетата мечета,да спинкат и той сам си втълпи,че в тъмното е баба Меца и псоел имахме зор, затова хем сме с биба, хем го е страх от баба меца!!!  Whistling Crossing Arms Тъпо, но факт, сега дума не обелваме за нея/бабата де....  hahaha/ и той позабрави, но е по-спокоен, давам му сиропчето Киетюд/на Боарон-хомеопатичен е/ , доволна съм от него, той е за неспокоен сън и нервност при децата.Четох много за него и мисля че има резултатите вече, ТАш - препоръчвам! Сега особенно в това състояние АЛи ще се чеувства по-добре от него.
Айде, аз също  нямам търпение да дойде събота и да се подлудим от купон и игри с децата.

# 749
Привет, красавици!

Много хубави украси видях. Ниесъщо накичхме елхата с Мона, тя държеше САМА да слага топките, които в крайна сметка се оказаха почти всички на едно клонче  Laughing. ПОсле ясно и категорично отсече - тува е Монито елхата! Мама няма елха, тати няма елха. Naughty Laughing Обаче у нас е такава галимация от играчки и чудесии навсякъде, че украсата ни много се губи. Ама карай. Grinning

Добре се посмях с Васето  и Вяра. Да ги цункате тези кукли! Heart Eyes Да кажа, че и аз снощи излязох с моите дружки да ударим по една ракия и днес ни яйчници, ни бъбреци. Чисто нова. newsm78 Mr. Green

Ванилия, моля те, моля те, моля те, преведи ми отгоре-отгоре какво е това за Майкъл. Кой участва, имена даже ако има.  Hug История с Рони много ми хареса. Милинкото, убедена съм, че е точно така както казваш - затваряне на цикъла. Simple Smile

Симона няма ясно изразени страхове. Понякога иска да светваме лампите вечер. Дълго време, всъщност, ревеше от прабаба си прадядо си, но сега им се радва и ги приема спокойно. Simple Smile

Скре4, Креми хубаво ти е отговорила аз само да се дам като реален пример - от 15.11 съм в неплатен отпуск, този който ни се полага до 8та година на детето. Текат ми всички осигуровки.

Айде до довечера! Hug

Общи условия

Активация на акаунт