Любители на котки - тема 32

• 37 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Това мънинкото верно внушителна купчинка е натворило  Joy

Снимката е от началото на "деянието"  hahaha. После стана тройно по-голяма  hahaha. И  шкембето стана нормално  Mr. Green.

# 676
 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 Ще ме уморите от хилене........... 

# 677
# 678
Танче, дай снимка от посления етап на облекчението  Laughing

# 679
Айде, здрасти. Абе, регистрирах се аз във фейсбук, ама ще си сменям профила. 3 пъти си забравям паролата , не му върви на този профил. Много мерси за линка, намерих я тази тема веднага, но много хора има там, та мислех, че съм се заблудила. До довечера ще докладвам  за регистрацията. Не съм го разучила този ...бук, но колко му е! Тед, и аз свекърва ще ставам, уж съм миролюбив човек, ама де да знам, като му дойде времето, ще видим. Понякога и аз готвя от КФС, но да знаеш, от *Червената къща* и от *Мистър Пица* е много вкусно и онлайн поръчка много бързо става. Покрай ремонта доставчиците бяха научили имената на Жоро и на Данчо. smile3532 Таня,  туй коте много гладно, бе, то в погледа му се чете, че иска още! Малиййй, какви ги е направил. Ахасвер, и на мен ми се струва, че се притесняваш излишно. А на Диди Хрис котетата веднага ги мернах в ...бука - надвиснали на парапета.

# 680
  • София
И аз мислех последният път да взема Хилс, но мацката в магазина каза, че са взели една нова ,испанска, много обогатена с витамини, минерали, според възрастта на котето, Мери я хареса и определено се насища с по малка доза от РК, ето малко инфо  Flutter
http://shop.zoomania.org/Za-kotki/Hrani/Casa-Fera/10041-Vobra-CA … -1.5kg.4.5kg.html
Това е цената на пакетираната, а аз я взех 10 лв на кг.
На къщата двете котета са също с подути коремчета като отида, последният път ми отказаха кюфте, оказа се че в зоомагазина до нас мацката им е сложила долу до чувалите купичка с храна и нашите по цял ден влизат и папкат  Laughing
Тридерма и аз го харесвам, в него има освен клотримазола и антибиотик.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:20 от margita

# 681
  • София
Здравейте момичета!

Тук май постоянно трябва да съм дежурна, за да не изпусна нещо !
Толкова е динамична темата ни!  Party
Включих се във фейса веднага!  Hug

ahasver, не се притеснявай - щом като казваш, че не са гъбички - значи ще мине!
Онзи ден ухото на Принци беше леко раздрано - вероятно в схватка с Чейни са си разменили по някой,.. нокът!   hahaha
А за стимулиране на растежа на козината, на нас миналата година ни изписаха PETNIL - http://www.richter-pharma.bg/index.htm , но едва ли ще ти се наложи! Praynig
Между другото тази хранителна добавка е много вкусна и котанките с кеф си я хапваха!  Wink

# 682
  • София
Танче, дай снимка от посления етап на облекчението  Laughing

За съжаление е снимано на здрачаване и почти всички снимки бяха размазани и изтрити/купчинката със сигурност е била неподвижна и на фокус  hahaha/. Само тази горе-долу става, но не е много по-различна от предишната  Sad. А беше станала "купчинка" като от картинка   Joy  Joy  Joy

Lady-B, a моите изобщо не харесаха Петнил-а. Така не го хапват, трябва да се крие в храната и няма кой да се занимава. На пролет ако има голям козинопад ще се правя на маймуна, но сега не ми се занимава.  Mr. Green

Колкото за фейсбука и аз се записах в групата още преди дни, но не ми хареса. Прекалено много са хората. Тук ми харесва, защото вашите котки донякъде са станали и мои и се вълнувам като чета за ежедневието им, радвам се на снимките им.  Друго си е  Grinning!

# 683
  • Варна
И Кетя не хареса петнила. Тя никакви добавки и витамини не харесва.

# 684
А аз си мислех, че само моите са така - не харесват витамини, добавки, нищо, Преди време дадох немалка сума, за да купя нещо полезно. И в храната го крих, и какво ли не опитах. Ядец. Отказах се.
Бива си я и тази купчинка. И още как.
Аз на котетата им научих имената отдавна. Снимала съм и *работните* си котки. ще качвам снимки, да видите дали няма рижава мома. И аз да се похваля, де.

# 685
Аз съм Diliqna Hristowa във фейса...Чакам ви!
Слагайте снимки,че да се раздвам на котенцата ви. Аз предполагам ,че в събота ще се включа с материал.  Crazy Ще ме бият вече, нестига дето постоянно бях във форума ,ами сега и във фейса... моя вече иска да ме  smile3513 smile3516            smile3506

# 686
Аз се присъедих в групата във Фейса успешно , но не ми работи блоотуута , да кача снимки  Cry

# 687
  • Costa Rica
Хи-хи, я кажете не сме ли лееееекинко мръднали - да изпадаме в телешки възторг пред една котешка купчинка Wink
Много сърдит изглежда мъникът, че го притеснявате в такъв сюблимен момент hahaha

Във фейса не е толкова уютно, но пък не се оглеждаш през рамо за гущер Wink. Но няма да си разваляме моабета и тук, нали?

# 688
Не , не сме , Делфина ! Hug
Точно това , че се радваме на малки неща ни прави щастливи!
И на мен , тук ми по уютно

# 689
Аз си оставам тук никъде няма да ходя,във фейса надничам от време на време.Тук повече ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт