Любители на котки - тема 32

• 37 426
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Готово, благодаря  Simple Smile Остава да се преборя с качването на снимките  ooooh!

# 661
  • София
Хей, сега да не се прехвърлите там...... Mr. Green, покрай котачетата ви разпознах и сте много милички всички, ама аз съм на годините на майките ви    smile3503

# 662
И аз не съм малка  Grinning

А по темата-мъжа ми мрънка, като приютих първия котарак, сърди се като спасих втория, цупи се като домъкнах третия..Ама като са болнички или гладни-забравя сръднята си и хуква към ветеринаря или магазина  Grinning А може би ревнува, че всички домашни гадинки все мен признават за стопанка и предимно в мен се гушкат  Laughing

# 663
клипчето като имам повечко време,че ще ме бият вече........  Mr. Green Whistling ooooh!

# 664
  • София
Хей, сега да не се прехвърлите там...... Mr. Green, покрай котачетата ви разпознах и сте много милички всички, ама аз съм на годините на майките ви    smile3503

Не си само ти  Mr. Green. Така е като пишем при коткарките вместо при КГБ-ейките  hahaha

Елица, те котките ти 3 ли са? Аз за две си мислих.... Embarassed

Миг, супер са ти клипчетата!

http://www.youtube.com/user/simonscat?blend=1&ob=4#p/u/3/s13dLaTIHSg  и цял куп подобни има  Grinning. Аз бях виждала само с леглото  Grinning.

# 665
  • София
[Не си само ти  Mr. Green. Така е като пишем при коткарките вместо при КГБ-ейките  hahaha]
Танче, аз и там пиша  Embarassed

# 666
  • София
[Не си само ти  Mr. Green. Така е като пишем при коткарките вместо при КГБ-ейките  hahaha]
Танче, аз и там пиша  Embarassed

hahaha Значи само аз "младея"  hahaha

# 667
  • Costa Rica

Не си само ти  Mr. Green. Така е като пишем при коткарките вместо при КГБ-ейките  hahaha
Девойки, какви са тези пораженчески настроения, а?   hahaha Я какви сме готини!

# 668

Цитат
Елица, те котките ти 3 ли са? Аз за две си мислих.... :oops
:

Сега са два. Първо взех един котьо, после втори. Първия изчезна след 2 години и половина, все се съмнявам в съседите, че му направиха нещо..Доста са зли  Sad След известно време, се наложи да спася Съни (най-малкия) та пак допълних бройката на два.  Grinning Имам само една снимка от първия си котарак (Томи), липсва ми, беше най-възпитания и мил.

margita , на 42 съм и имам две пълнолетни деца, но още не съм за КГБ-не са ме направили баба  Grinning

# 669
Аз пък вчера... вървя и си мисля.... мъжа ми след 3 седмици ще има рожден ден, на 39 става - със сигурност го знам. След 2 месеца аз съм рожденничка .... обаче - изненада, не знам на колко години ще ставам  hahaha И като почнах едно смятане..... направо съм за темата за Муните  Laughing
Пък снимките в таз група са сдки мхого бре, щеше да ми се скапе мишката да цъкам- next, next, next, next...
Че и някой слагали по 20 снимки, без грам подбор, издразних се  Tired

Нико и Бени, ако можеха да пишат, щяха да ви се оплачат - цяла седмица ги държа само на гранули. Ми като нямам време да ида да им купя консерви или месо... Снощи се умилкваха на мъжа да даде месце от сандвича си (минах през КФС за няколко сандвича -така готви кака ви Тед понякога  Laughing)  Та проси си Нико, прави се на маймуна, дава му мъжа ми, Нико бута с лапа, събаря месото на земята, там дебне Бени, лапва го и беж. И така 4 пъти. Нико накрая гладен си остана. Кат е будала...

За бебетата не се косете, сватята няма много време да пише, но пък много се вълнува и трепне в очакване. Аз й викам да забременява и тя, че заедно да си бременеят с Ори  hahaha Хем ако е момиче(човешкото бебе  Grinning), може да се сродим и законно -  2 ергена имам все пак.

# 670
  • град-държава
Добро утро ви  Hug

Ted, не знам дали си за Муните,ама гледай с тез двама мъже един ден да не влезнеш в темата за Свекървищата  Mr. Green ...

За храната,аз правя втори опит за даване на Хилс,ама май и той ще си остане безуспешен,първия ден яде,ама и колко да е ял отбира Роял Канина,а Хилса се търкаля на дъното на купата,а гледам тая нощ хич не е уважил купата  Tired ...аз продължавам да си се притеснявам,че нали споменах Ачри има нещо като раничка на ушенцето,сега го мажем с Тридерм и имаме 10 дена да му мине,ако не не знам какво ще правим,според вета нищо му нямало тя и мъж ми са убедени,че се е разчесал,а аз като не съм виждала рана при котка от къде да знам как зараства, като я забелязах беше зачервено като ожулено сега сякаш зараства, но и няма коричка още...ох ще видим да му минава,че ми писна какъв е кекав Шушон,ама и той е едно диване като нищо може и да се е ударил,като ми се разтърчи из вкъщи и мести столовете с глава,редовно си разбива главата,отръска се и продължава да беснее...  Laughing

# 671
Хаха, това с местенето на столове ми е познато. Как не получават комолцио от такива изпълнения не знам!!!! настръжвам като ги чувам под леглото как им дрънчат главите.
Спокойно, ahasver , ще мине раничката, не се шашкай толкова  Hug
Пък за Свекървищата, няма начин да не съм там  Mr. Green  Има една тема- Фен клуб проклета свекърва, там съм записана доживот  Laughing такива ценни съвети за вгорчаване живота на снахата има  smile3508
Иначе аз свекърва нямам, за добро или за зло. Имам зълва, ама тя е готина  Grinning

Едно бебе за сутрешното кафе -

# 672
  • София
Добро утро и от мен!

ahasver, не се притеснявай! И Мъро често си прави ранички като се чеше. Най-често е между окото и  ухото, където му е рядка козината. Стои точно като охлузено. Освен това като започне да заздравява често си я разчесва отново и отново. Минава доста време докато зарастне напълно. Дано Арчи е по-дисциплиниран и не я пипа!

А ето и един сладур с размер "шепа" котка. Излезе от един двор с квадратно шкембе облизвайки се  Grinning. Докато го обсъждахме колко се е издуло, взе да "сътворява" една огромна купчинка, на която и моите огромни котараци могат да завидят  hahaha:

# 673
  • град-държава
tania67 ,аха точно на това място се намира и раничката на Арчи,наблюдавам го и не се чеше за сега,а и въобще не съм предполага,че е възможно котка да се разчеше така,че да си направи рана...ама и аз съм една ако ме питате за всички страшни болести,гъбичките ги разпознавам от 2 метра със затворени очи и даже вида мога да назова  Mr. Green ама за дребните неща съм гола вода и абсолютна паника  Embarassed ...пак същото като ми се оповръща,викам да имаше още 2-3 симптома веднага ще имам предполагаема диагноза,ама като е само едно нещо как да знам какво е... #Crazy

Това мънинкото верно внушителна купчинка е натворило  Joy

Ted тази тема съм я пропуснала,ще разгледам задължително  Mr. Green

# 674
  • Варна
ahasver,
не се тревожи за раничката - и Кетя се е докарвала така. Един ден я гледам - на гръбчето едно петънце около половин кв. см - без козинка, цялото кърваво - ожулено яко ooooh! Кой я знае къде се е одрала. Няколко дни седя така - тъкмо взе да заздравява и тя го разчесала - две линии от нокти отгоре му и пак кървясало. Хванах се за главата. Накрая си зарасна, покри се с козинка, нищо не личи вече. Веднъж и по гушката се беше одрала - и там зарасна сравнително бавно, защото все го чешеше и в един момент изведнъж се оправи.
Таня, това бебе голям сладкиш беее Laughing

Общи условия

Активация на акаунт