Любители на котки - тема 32

• 37 435
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм в групата.По късно ще кача снимки.

# 646
  • In a surreal moment!
ам дайте групата ...как да я намеря...моля за линк

Начи ...направих 2 клипчета - нали в мен се е събудил пишман режисьор и сега се конвертват....имаше иизнинади...шъ видити , ама ни съ смейти многу начи....Simple Smile

пп. ето първа част http://vbox7.com/play:5d333044
     ето втора  http://vbox7.com/play:6ebfa421

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 15:02 от Миг незабравим

# 647
Пишеш горе в страницата на фейсбук  където пише търсене колко сме българите с домашни любимци.

# 648
  • Варна
Делфи, пратих ти там... съобщение да ме добавиш като приятел. Как се търси група? Обяснете на задръстените Embarassed

# 649
Айде и аз в кюпа Laughing

# 650
слагайте снимки на котките,че да ви разпознавам хахахаххаха  Blush Blush

# 651
  • In a surreal moment!
Абе аз уж съм сложила връзка с албумите на децата в снимка.бг , ама нещо не я виждам де се е запиляла...много не го разбирам тоз фейс...

Да ви питам нещо сериозно - много ли се излагам с тия нескопосани клипчета , дето съм се закрастила да правя...Да взема да спирам о време....а ?

# 652
Хич да не ти пука .....  Вчера сутринта направих на Зоро клип как го чистя с прахосмука ( моята най-добра приятелка)  Mr. Green

# 653
Изгледах ги и двете. Щастливи котараци са си те.   На мен твоите клипчета ми харесват много. Щом ти доставя удоволствие, снимай (според мен). Даже има интрига.  Преди два дни прочетох за мъжете и котките. Моят мъж ги обича даже повече от мен. Това е малко от разстояние, защото всички грижи са моя работа.
Диди, ми дай да го видим, де, моля!

# 654
Хич да не ти пука .....  Вчера сутринта направих на Зоро клип как го чистя с прахосмука ( моята най-добра приятелка)  Mr. Green
Не го ли е страх... Rolling Eyes дай да видим клипа   Mr. Green

muronka винаги е така... отдавна се е приело, че грижите по отгллеждане, чистене и готвене са женска работа - само дето напоследък все повече мъже се включват в готвенето... като при мен  Mr. Green

Мигче снимай си  колкото искаш... а и знаеш, че ние сме люботни и обичаме животните. Давай да им се радваме   bouquet

# 655
Миг незабравим,никакво спиране с клиповете на мен са ми много забавни.
*Didi_Hris*,твоите черньовци ги мярнах във фейса.

# 656
  • Costa Rica
Мигче, много се изкефих на твоята банда. Имаш огромен избор за мачкотене, завиждам ти Hug

И аз се цопнах във групата, сега ще ви разгледам.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 21:47 от Делфина фон Ю.

# 657
Мацкииии, и аз искаааам! Отдавна имам регистрация, ама рядко влизам. Елица Карабашлиева  bowuu Погледнах за група, ама не видях-айде поканете ме  Grinning

# 658
Аз се измъчих с тази група. Не мога и не мога да я открия. Ама ш*се справя.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт