Любители на котки - тема 32

• 37 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Ей...вярно бе ...има ли тестове за котаранки ?!?...Знае ли някой?!?

Не съм чувала за друг вариант освен  при чичо дофтор с ехограф... ама е рано още...

# 631
Много бързате с лентичките и доФтора  Mr. Green  Mr. Green Crazy Откакто си прибраха младежа от дамата никаква вест, нито снимков материал  Whistling

# 632
Миг  Heart Eyes Много ти е готина агитката по посрещането.
zila1  Party чуден клип.... Wink
 Томазньони спря да мяука дето ви бях писала, че се притеснявах да не се разгони въпреки кастрацията.....обхожда всички стай, явно вече всичко си маркира  hahaha
и малко извън темата  Blush днес започвам шофьорски курсове....ама ми е 1 притеснено добре, че първо трябва д амина малко теория преди да кормувам....голям страх от кормуване ме гони.... ooooh! ама като знам какви хора се научават аз ли няма да се науча. Naughty
 Hug за всички косматковци и техните стопани!

# 633
  • София
Здравейте, получих покана във Фейсбука за" КОЛКО СМЕ БЪЛГАРИТЕ С ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ", това било един от най амбициозните експерименти във Фейсбук, целта е да се съберат всички българи с домашни любимци  Peace
До сега гледах, има много снимки и клипчета  Flutter
http://vbox7.com/play:5d0b1df9&al=1&vid=4948945
http://vbox7.com/play:16b318b3

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 13:22 от margita

# 634
Предлагам да се включим. Имам регистрация,но покана нямам.  Whistling Crazy

# 635
  • град-държава
Здравейте и от мен  Hug

zila1 , благодаря за клипчето,много мила картинка  Heart Eyes

Тед и аз очаквам с нетърпение да видим свършил ли е работа Бени,но най-рано може да се установи на 30-я ден с ехограф,за котешки тестове не съм чувала  Laughing

Аз последните 2 дена не съм се записвала,че Арчи пак ни изкара акъла и покрай притесненията и работата нямах много време,но за сега тревогата се оказа фалшива...надявам се и такава да си остане,че вече ... Crazy

margita ,разгледах групата,има невероятно смешни снимки   Mr. Green

*Didi_Hris*,аз се присъединих без покана,групата е отворена за всички

# 636
  • In a surreal moment!
даа..  Simple Smile хубава е агитката , ама нали разбра  ,че не е всичката - липсва най-важната част .

Сега съм купила 3кг каракудка и всички са се събрали ...за угощение...голяма гюролтия
едвам ме чакат да си допия витаминозното сокче и да се разхвърлям
окачила съм торбата отвин и те поскачат и врещят Simple Smile

Отивам , че не се търпи...

Хайде да се съберем във фейса ...който иска да ми прати ЛС как да го открия....

оф , там копам едни ниви Simple Smile купих си трактор и му пускам бибитката ...луда работа Simple Smile

# 637
Вече и аз съм в агитката  Crazy Mr. Green Веднага фиксирах Арчи  Heart Eyes

# 638
Ееееей, чакайте, къде без мен!!! newsm45  animal037 Ей ме на, как идвам и аз, що не викате силно? Два дни ме нямаше и сега игнор! Много работа, та затова ме няма. (Малийй, ква досадница съм) Стигнах до комитета по посрещането на Миг и после бачкането ме налегна. Ако чуете, че от работа някой е станал богат , аз ще съм. Миг, доживяло ми се е на село, да знаеш. Уморена съм вече, ама не се очертава при мен такова посрещане.
Не сте изписали много, та бързо ви настигнах, здрасти. Не успях да гледам клипчето на zila, ще наваксам по-късно. И аз си мислех за бениорчетата, но викам да не тормозим Naturu, че  е заета, ще си чакаме информационния бюлетин. Аз нямам регистрация въе фейсбук, но ще си направя, колко му е .  Нещо напоследък са малко снимките, що така не показвате мекушански работи? Много са българите с домашен любимец, друг е въпросът дали  всички се отнасят добре с любимците.
П.С Изгледах клипчето. Супер

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 14:05 от muronka

# 639
 Hug хайде и аз в групата се цопнах  Mr. Green

# 640
  • Варна
И на мен ми е време вече да се регистрирам в тоя фейсбук Laughing Като го направя ще питам за инструкции как да ви намеря.
Охх, и при нас много работа, проблемииии, едно ми е свинско тези дни, дано да отмине бързо и без последствия. Иначе Кетишонче е добре, страхотно дяволче и е станала ужасно гальовна - както съм се излегнала на дивана, скача при мен, обръща се с дупето към мен и извива гръбче - покана за галене  Grinning И на мъж ми го прави същия номер - умира си да я галим по коремчето, гръбчето и бутчетата Simple Smile Ама не съм я снимала скоро.

# 641
  • Costa Rica
Метнете една покана за групата във фейса и към мен. Там кОпам ферма като Delfina von Uberwald.

# 642
И аз копам ферма, че и две ... и от името на мъжа Laughing Да знаете, искам подарък - червеното дърво  Mr. Green
А във Фейса, търсенето не е ли по мейл?

# 643
  • Costa Rica
Може и по име.

# 644
  • София
Нали ahasver ни направи група във фейсбук,защо ще правите нова,присъединете се към старата.

Общи условия

Активация на акаунт