Любители на котки - тема 32

• 37 455
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Танчееее, тоз кварталния е страшен!!! Направо уникален поглед, все едно цяла нощ котки е оправял  hahaha
Сивото пък леко бритиш го раздава...само дето носа не му е сив.
Мигче, снощи гледах клипчето, ама голяма радост се радва това куче. Сара ли се казаваше? Ша си счупи опашката от размазване  Joy  Чакаме клипче и с котешките посрещачи!!!

# 616
  • Варна
Момичета моля ви за помощ Praynig
Сега чистих акитата на  Рошличка и по тях имаше едни малки били "неща" като болкучета от гумичка горе-долу .... Cry някой срещал ли е такъв проблем в отглеждането на котката си ? Приготвяме се да я водя на ветиринар и много ме е страх  Praynig

# 617
  • София
Момичета моля ви за помощ Praynig
Сега чистих акитата на  Рошличка и по тях имаше едни малки били "неща" като болкучета от гумичка горе-долу .... Cry някой срещал ли е такъв проблем в отглеждането на котката си ? Приготвяме се да я водя на ветиринар и много ме е страх  Praynig

Мисля, че има глисти  Grinning. Но ветеринаря е задължителен.

# 618
  • Варна
Обезпаразитявана ли е? Спокойно, някакви паразити са сигурно, ветът ще и даде хапченце и ще се изчисти Hug Не е нещо страшно, но както каза Таня мерките са задължителни.

# 619
  • Варна
Ами аз през месец я пудря цялата с една пудра против бълхи ...ние сме в апартамент, тя спи на южната ни тераса , там е тоалетната и храната и /предимно гранули понякога и купуваме от храните със сос/, когато я намерих не знам дали имаше и 2 мес . беше много малка слепичка , не можеше да върви, хранили сме я със спринцовка много беше смешна все си захапваше лапичката да бърза  CrazyОт къде може да се е заразила ...

# 620
  • Варна
Ако не е обезпаразитявана за вътрешни паразити, най-вероятно има такива. Може да ги хване от обувките ви примерно, затова на всеки 2 месеца трябва да и давате хапчета против глисти, нищо че не излиза навън и не яде сурово месо. Ветът ще обясни най-добре.

# 621
  • София
Те така да се каже се раждат с тях,не се изразих точно,но  Rolling Eyes. Всяко коте,задължително подлежи на първично обезпаразитяване и след това на последващи през определен период. и както е казала Месечинка,ние също носим с обувките си в къщи.

# 622
  • София
Най-вероятно си ги е имала още преди да я вземеш. За да започнат да се виждат са вече много и отдавна. Когато прибрах първото си коте от улицата на сутринта цялата постелка беше в такива бели топчета. Толкова много глисти са били, че докато е спяло са излизали навън. Много лесно се оправя, но трябва да му даваш хапче през определен период, за да се изчисти напълно. Колкото до пудрите против бълхи - не са много ефикасни. Най-много някоя алергия да предизвика/при котето или при теб/. По-добре е Фронтлайн или нещо подобно.

# 623
tania67 големи сладури си снимала  Heart Eyes. Това сиво-черното ме впечатли - много е красиво. За кварталния разбойник нямам думи... с този поглед не бих му скочила на бой  Rolling Eyes  Laughing  ...

# 624
# 625
  • In a surreal moment!
Теди - Сара е първото куче в клипа , то е на комшиите . Много е стара, лежи в пепелта и няма сила , която да я държи в двора им. Ако я видиш как си отваря със замах пътната врата ...все едно е някой директорша  Joy  Влиза , хапва и хайде пак на пътя да си държи ъгъла под око  Grinning

Алф , който дойде лятото пред вратата ни и не си тръгна повече е това куче , което си врътка гъзеца   Grinning и което съм снимала най-много. Той също не иска да стои затворен у нас. Пробвахме - опищява света....Как ще кара зимата навън незнам. Крайнина сме и навяват големи преспи, а той спи до счупения москвич. Много му е добре там , щастлив е , лови си гарги и мишки, яде орехи - ако някой му счупи с крак или ги премаже кола  Laughing Комшията е пишман ловец и му хвърли дребни зайчета на два пъти  Grinning  и тарикатчето неще хляб вече...

Котките ще пробвам да снимам , ама те са още по-големи тарикати и мушенници....  Laughing

# 626
Ех, Миг, весело е при вас.... с толкоз гадинки.
Алф бил значи... ама много хубав и глезляв  Laughing Да му намачкотиш муцуната от мене.
И чакаме клипче с коткешкото население, да не забравиш  Grinning

Зила, мерси за клипчето, личи си, че не са гладни и кучето и котката  Joy

# 627
Клипчето е разбиващо.. Joy Joy Семейство-тати куче,мама-котка и седем парчета лапенца, не какви да е, ами пиленца  Laughing
Какво става с Ори? Кога ще покаже две червени лентички?  Grinning И ще покаже ли?

# 628
  • In a surreal moment!
Ей...вярно бе ...има ли тестове за котаранки ?!?...Знае ли някой?!?

# 629
Нали?!? Страшна идилия! Много стопля сърцето!  Heart Eyes
Тед, и аз това си помислих.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт