АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Елена и мен ме заинтригува с календара,давай да го видим,пък снимки ще приготвим   Laughing
Бързо оздравяване на болничките,ние засега 6 месеца издържахме без болести,да видим зимата как ще сме   Grinning

# 91
Елен@ и аз ще се наредя на опашка за календар. Blush

Марулка Стефи е голяма чаровница. Все пак си имаш компания за кърменето. Wink

# 92
  • София

От вчера за кой ли път обявих бойкот на телевизора,че ми писна от какафонии вкъщи.
 2 тв-та работят,някаква Хана Монтана крещи-ей,хванаха ме лудите...

Блан,при нас работят 3 Mr. Green На единия върви Дисни,на другия Картуун,а на третия се опитваме да гледаме новини,но рядко успешно #Crazy

Нана,страхотни снимки Peace

Наш Миши,днес се обяснил на госпожата си в любов Joy И тя се е шашнала Laughing Той е много спонтанен в показването на чувства,за разлика от брат си и това ме радва,но понякога стряска хората с някое такова откровение Heart EyesОт първия ден прояви предпочитания към нея и то защото му е скръцнала със зъби да не реве и от тогава си я предпочита.Луда работа.
За речника му не ми се говори.Любимата му дума е глупак и я повтаря по n-пъти на ден.Къде на шега,къде на сериозно поне веднъж на ден някой от нас бива заклеймен с "Глупак такъв" или съответно "Глупачка" ако е за мен.Вече ми писна да се ядосвам и само му отговарям , че и той е такъв Rolling Eyes Поне правилно определя родовете Crazy

# 93
  • София
Тези, които искате календар ми пратете снимки на elenapetrowa@ovi.com По-късно ще пусна няколко стеранички от календара. Hug

# 94
Поръчка за календар от чужбина приемате ли? Rolling Eyes

И Еличето е голяма глезла но и аз процедирам с избор между две неща.
Прическите са ми болна тема , задържат се точно минута и после ластика се издърпва и си ходи рошава като циганче  #Silly

Не знам 5 косъма ли има Шушето но е такъв бонбон идваше ми през екрана да и изям бузките  Heart Eyes Hug

Творенията и на Ники и на Елица и аз ги събирам в папка но съвета с джобчетата е много ценен, благодаря Ванче, много мило ми стана как обясняваш за децата, не ти е леко но това никъде другаде не може да случи  Heart Eyes

Благодаря за подкрепата, купих си малко холандски книжки да се поупражнявам и ще видим, дано стане   Praynig

Много мило ми стана че имаме още бременни майчета и нови попълнения в редиците  Hug Разписвайте се по честичко  Peace

Много  Hug за болничките дечица, наистина много несправедливо са постъпили ,но знае ли човек може и за добре да е, добрата новина е че и Криси и Марти ще изградят по рано имунитет срещу повечето вируси и бактерии и като станат на 6-7 ще са много по здрави от другите деца ,но тази серия е наистина тежък период. Hug

Разписах се, отивам да си видя манджата че мирише сериозно вече...

# 95
  • Бургас
Добро утро!
Изпихте ли си кафето?

Елен@,само да те питам-Снимките трябва ли да бъдат JPEG формат или не  е задължително?

# 96
  • София
Марго, прати ми снимки, аз ти пращам календра и ти си го печаташ някъде при вас.
IrrA_78 , не е задължително  Simple Smile

Ето го кал. от мин.година.

Сега е малко по- различен, но не съм го завършила съвсем.

# 97
Много е хубав!
Искам и аз! Blush

Само да питам - страниците размер А4 ли са?

Марго, стискам палци и аз, дано успееш с новата работа. Peace
Marulka_s, Шушето е голям сладур! Hug
А Кало има много изразителни очи, красавец е той. Heart Eyes

# 98
  • София
А Кало има много изразителни очи, красавец е той. Heart Eyes

На майка си се е метнал  Mr. Green

Днес беше щастлив, защото в градината ще имат куклен театър - Трите прасета  Wink Спестиха ми воденото в кукления театър в грипозната обстановка.

Хм и нещо да ви питам - вашите деца вече питат ли за смъртта?

# 99
  • варненка от София
Нана, нашето дете пита, поради простата причина, че баба й и дядо й са починали - моята майка и таткото на Тошко. Водена е и на гробища. Знае, че баба и дядо са звездички и я гледат от небето. Иначе като ходим на гробища знае, че те там са легнали.

Общо взето така сме обяснили нещата.

Другата тема, която я вълнува е, как идват бебетата. Та съм обяснила, че тати е дал една семчица на мама и я сложили в коремчето й, там семката станала колкото орехче, после като ябълка, портокал, пъпеш и като станало бебе, излязло от коремчето на мама и станало бебе Шушу, а после по същия начин е станала и бебе Невичка.

Така сме обяснили темата раждене и смърт на този етап  Blush

# 100
  • София
Ивайло засега не ме е питал нищо и по двата въпроса.  Rolling Eyes
Стефи е страхотна сладурка  Heart Eyes И календарите ми харесват  Peace Hug

# 101
Елена,харесва ми календара,тези дни ще ти изпратя и аз снимки-нали 4 трябва да са   Rolling Eyes

# 102
  • София
формата е А4, може и А5, а снимките са 12, за 12 странички  Simple Smile

# 103
  • София
Дриймс - как сте? оздравяхте ли? Мернах те и днес и вчера....

# 104
Дриймс - как сте? оздравяхте ли? Мернах те и днес и вчера....

Аз да отговоря.... Mr. Green Токи е екстра и познайте според госпожата кои деца оцветяват мнооогггоо добре....ами с които се занимават много вкъщи - Токи и Гого.... Mr. Green

Вече и ние сме на детска и минава по-леко от очакванато - влиза хленчещ, но поне самичък...

Общи условия

Активация на акаунт