АВГУСТинчето в Детската градина пее песнички за баба Зима

• 30 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Е, Нана- всички знаем че е по-добре да гледаме по-спокоойно нащата, но - нали сме тук за да си споделяме..а нямам навика да драматизирам около Дария, а и доста неща съм спестявла в " отчет" Wink на чужд гръб и 100 тояги са малко. Все пак всеки се притеснява за детето си. Някои са по-спокойни, уравновесени и хладнокръвни, приемат по-леко нещата, които се случват около тях, а други, като мен вероятно, изживяват всичко с тревогите си...И ти се тръшкаше за поредните безкрайни сополи и боледувания на Кало- верно че от тях не се мре, но - въпроса е принципен.Мило и драго ни е за децата и всеки би дал най-доброто заради тях.Лично за себе си не мисля че бих претръпнала Rolling Eyes И на мен ми минаха гузни мисли че не  съм била там, 4е цял ден не можех да съм там...Чисто емоционално   си е кофти. Случая с Лиани- също така го разбирам...
Вече като се уверих с очите си че нещата не са толкова сериозни, колкот ми г описваха цял ден, гледам по-лежерно Sunglasses
( дори си сипах чаша вино и след малко ще се отправям към леглото)

# 166
  • София
Велмар, аз се тръшках не точно заради самите сополи, а заради това, че малоумни майки водят сополивите си отроци на градина и заразяват детето ми.  Wink

Въпреки това постът ми по-скоро бе насочен към Лиани, отколкото към теб, ама щом се припознаваш и тук - няма проблем. Аз проблеми с казването на нещата нямам.

Едно са избитите зъби на Ина, друго е синина на скулата. Макар за теб синината на Дария да е 100 пъти по-важна от всички останали проблеми, болести и драми в света, повярвай ми казвам го с най-добри чувства за психическото ти здраве. И това не е претръпване. Ти днес изхаби толкова много нерви при положение, че беше ясно, че нищо й няма на Дария, че наистина не е добре за самата теб.
Чувството за вина - тук не мога да те разбера. За каква вина бе жена, че си отишла да работиш, за да има Дария всичко, което иска?
Ми като се чувстваш толкоз виновна, що не напуснеш и да си стоиш у вас да я гледаш?
Джакпотът го спечелиха, чичовците в Америките умряха отдавна, така че не виждам защо трябва да чувстваш вина.

Спирам по въпроса, защото отдавна е ясно, че има въпроси, по които няма да се разберем  Mr. Green

# 167
  • София
Ахой!
Харесва ми да сте активни.  Mr. Green Като видях, че сте навъртели странички от сутринта, реших, че сте се карали пак нещо  Crazy Радвам се, че Дари е добре! Разбирам и емоциите на Велмар. Нана, ти в тази ситауция сигурно нямаше хич да се притесняваш  Whistling Wink  И Лиани разбирам, но аз отдавна съм в графата на майките с излишни емоции.  Rolling Eyes  Simple Smile
Котето е страхотно, но аз лично повече харесах Деничка  Heart Eyes (не съм най-голямата котколюбкаBlush
За дейностите - не го записах, защото докато се наканя и начудя какво да е, те взеха, че скриха графика  Crazy Embarassed Уж нов да правят, пък го е хванала липсата. Иначе аз обмислях футбол или народни танци - малко енергия да поизхабява, че като го вземем от градина, е подивял направо.
Дриймсче, нали беше в 4та фаза последно? Колко още е трябвало да го спазваш? А въпросната дама на снимки я харесвах, но в едно предаване я видях по-подробно - ми, не е кой знае какво  Rolling Eyes
Кайли, неприятно е това с дрешките. Странно ми е как става объркването - те нали не ги събличат и не им оставят дрехите накуп  newsm78 Ние досега не сме имали такива проблеми. Само един път беше спал с резервния анцуг, вместо пижамата  Laughing , защото го пратили да си я донесе, а той решил, че това е за спане.  Crazy
Правила за движение и други такива неща не знам дали са учили. Той по прицнип и не обича да говори нищо за там.  Rolling Eyes

# 168
  • София
Нана, ти в тази ситауция сигурно нямаше хич да се притесняваш  Whistling Wink 

Ще се притесня дали има счупена скула. Като няма - какво да се притеснявам. Пак не ме четете като хората - не казвам НЕ се притеснявайте. Казвам - по-малко се притеснявайте.
Едно е избитите зъби на Велина, от който удар последиците са ужасни. Друго е една синя скула. Трето е един обелен крак или един изкълчен крак. Има градация на тревогите.

# 169
  • варненка от София
Хихи, аз като се притеснявам, притеснявам се, некак не мога си го дозирам. Това е напълно нормално за мен притеснението, майки сме. Факт е, че двата инцидента са различни по степен на увреждане, но мен лично ме боли и за Ина, и за Дари, за Цвети и за Ани.

Трябва да си има и  кахърни майки и аз съм като Елфчето май, вкарвам се във филми. Страшна сценаристка съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вервам, че децата са добре, че вече спинкат, както и майките им, та няма да е зле да ида и аз да пополегна. Утре сме на консултация - мерки, теглилки, Пентаксим... От два месеца Неви не е виждала кантар и сантиметър, че и игла, та да видим часът на истината. Толкова втаса вече мънинка, пу пу. Като се роди нямаше пукната гънка, сега се огъна и начупи като козунак. Втаса и ще я печем  Heart Eyes
Ето го на мама пухчето:

# 170
Добро утро. Слагам кафенцето с пожелание за един усмихнат и спокоен ден. Hug

Лиани аз се ядосах най-вече за това че не са го облекли хубаво, а времето вече си е студено. А за ботушите направо нямам думи. Наистина двата чифта се различават само по грайферите. Но аз съм надписала на Тони ботушите, а и другата майка надписа на нейното дете след първото объркване. Те просто не гледат. Понеже са приели лелките да дежурят при обличането на децата и се сменят от различните групи, изобщо не обръщат внимание. Едната дори се цупи  и само гледа да предаде детето и да ти затвори пред носа. Ще се оправим, но имах нужда малко да изпусна парата. Mr. Green

Нана радвам се че Кало е прекарал добре и че успяхме да се видим. Hug Снимки май ще качвам довечера, че ще закъснея за работа.

Марулче много сладка е Невичка. Само да я гушкаш и мачкаш. Simple Smile Hug

Лек ден на всички. Hug

# 171
[Толкова втаса вече мънинка, пу пу. Като се роди нямаше пукната гънка, сега се огъна и начупи като козунак. Втаса и ще я печем  Heart Eyes
Хехе- как ме разсмя с тези епитети Grinning След снощното вино, сега ме избива на глад Whistling
Ще се задоволя с усмихнатото кафенце на Кайли Grinning
Аз вече съм на работното място, както сигурно  се досещдате.И днес съм на пангара от сега до ...неясно кога Crazy Трябва да се изкарват парички за прищевките на капризната ми дъщеря  Wink Макар че тя снощи идва при мен и се мушка тайно и загадъчно, и ми подава малко стотинки, да ми ги дадяла да съм  купила кафенце за мен и нови печати за нея Grinning ето кой ще ме гледа.Може скоро да преустановя ходенето на работа.Намерих кой да ме издържа Whistling МИ така де- какво ми трябва на мен повече освен кафета hahaha И без друго рядко се сещам да ям

# 172
Добро утро  Hug
Марулче,  днес ще имам прекрасен ден след този сладък бон бон  Heart Eyes Hug
Албенче, котето наистина е много хубаво. Аз изпитвам ужас от котки, ама вече съм навита на една  Wink

Хубав и слънчев ден от мен  Hug

# 173
  • София
Добро утро.

Кайли, ще чакам снимките, че Митко ме побърка защо не съм взела Канона  Mr. Green

Марулка - козуначето си го бива  Laughing

Аз отивам да закарам Кало на градина. Днес съм отпуска един ден, че заминавам за обслужване на колата при майстора. Дано успея да свърша всичко.

# 174
Добро утро!

Набързо и аз да се възмутя... Mr. Green Отивам вчера в 15.30 да взема Гого, но точно им бяха дали закуската и сядам във фойаето да го изчакам. Седят си там и охранителката, и домакинката и изведнъж виждам как охран. се навела към нея, чука си по часовника и обяснява: Погледни колко е часът и всеки ден идва в толкова, а е млада жена и нататък вече не чух. Мнооогого се ядосах, което със сигурност ми е проличало  Mr. Green и обясних, че работя от 8 до 15 и затова идвам толкова рано....не че се налагаше въобще да са обяснявам, но все пак....

Иначе Гого е записан на народни и латино танци....

Марулка, голяма сладурка е Нева и много прилича на Стефани...

# 175
  • Бургас
Елфче,аз съм с токчетата. EmbarassedВсички ме гледаха ,като извънземна.Но,като тръгнахме за Сливен не съм си мислела,че ще ходим до Карандила и съответно не си носих спортен екип.Разкарвахме се доста,а ако бях екипирана спортно,нямаше да ми се тръгва,ама............

Велмарче,ужасна случка.Аз съм абсолютно същата паника.Такива филми мога да си съчиня,че.....

Марулка,малката е страхотен бонбон.Пу-пу.

Албенче,котката е страхотна.А за Деница нямам думи.Голяма чаровница.

Andi B,не виждам на тях какво им пречи.Друг е въпроса дали ще е отключена вратата,защото през деня е заключено .Щом се отключи значи вече е разрешено вземане на  детето.

Да ви питам:При вас в градината децата на обяд спят ли на възглавнички?Ирен от 1 месец всяка сутрин се тръшка да си носи възглавницата и все повтаря,че там нямат.И тази сутрин пак .Като подхвана темата и казах,че като идем ще питаме госпожата и ще ви дадат.Ама това само да отбия номера естествено(защото си мисля,че лъже).И като я заведох,вече тръгвам на вратата и я чувам как пита госпожата и тя и обяснява,че не може да спят с възглавници .Върнах се да видя как стоят нещата и се оказа,че наистина нямали.Не било разрешено от НОИ.

# 176
не от НОИ , а от ХЕИ Wink Не са тоталноз абранени, но имаше някакво изискване за размера , пълнеже и т.н. НО , пак ако не се лъжа, това беше за яслите със забраните.В градината си имат възглавници newsm78

# 177
И в нашата градина мисля, че има възглавници.

Marulka_s, Нева е голям сладкиш и много си приличат с Шушето. Peace
Albena_vlady, Деница има невероятни очи, като кукла е.Пу-пу! Hug
И котето е много хубаво.
Аз искам куче, ама на двора.Не ми се чисти след него.Сигурна съм обаче, че ще ми е жал да стои по цяла нощ навън...Затова още мисля по въпроса. Crazy
Elwing, и Вики на нищо не е записана, но на нас въобще нищо не са ни предлагали.Казаха, че ще е след нова година.Мисля да я запишем на танци, ама тя какво мисли... че сме все със собствено виждане на нещата. Wink
Velmar, добре, че Дари е добре. Peace
Bubcheto15, не знам дали някой ти е отговорил за клеевата тинктура.Дава се зимния сезон без прекъсване, след това се почива и така до следващия зимен сезон.
Ние двата почивни дни се възползвахме от хубавото време и бяхме взе по разходки.Ето да видите малката планинарка. Simple Smile
http://avgustinki.snimka.bg/children/esen-2009.437447.16103455

# 178
Лелеее, Вики колко пораснала ми се вижда  Heart Eyes Много е сладка  Hug А Лоретка веднага мерна чантата и сега ми обяснява разпалено, че трябва да й купя  Laughing
Анди, не те е срам да притесняваш хората толкова рано  hahaha Да отидеш по-късно, разбирам, ама тук не им хванах логиката  Laughing
Лори си спят на възглавнички  Peace Иначе тя има английски всеки ден, народни танци и музика 2 пъти в седмицата. Но при нас не се водят допълнителни, включени са си към таксата  Peace Лори вече знае 10 -тина думички на англ., брои до 10 и се опитва да пее някаква песничка, а госпожата й ми каза, че сега ще учат и някакво стихотворение. Честно казано се учудих колко е научила, при положение, че боледува често. Лори обожава танците и ги чака с нетърпение  Peace
Много гушки за Дари и Велмар  Hug И аз съм голяма паника  Embarassed А как само ми се иска да имам спокойствието на Иво  Whistling

# 179
  • София
Лелеее, Вики колко пораснала ми се вижда  Heart Eyes Много е сладка  Hug А Лоретка веднага мерна чантата и сега ми обяснява разпалено, че трябва да й купя  Laughing
Анди, не те е срам да притесняваш хората толкова рано  hahaha Да отидеш по-късно, разбирам, ама тук не им хванах логиката  Laughing
Лори си спят на възглавнички  Peace Иначе тя има английски всеки ден, народни танци и музика 2 пъти в седмицата. Но при нас не се водят допълнителни, включени са си към таксата  Peace Лори вече знае 10 -тина думички на англ., брои до 10 и се опитва да пее някаква песничка, а госпожата й ми каза, че сега ще учат и някакво стихотворение. Честно казано се учудих колко е научила, при положение, че боледува често. Лори обожава танците и ги чака с нетърпение  Peace
Много гушки за Дари и Велмар  Hug И аз съм голяма паника  Embarassed А как само ми се иска да имам спокойствието на Иво  Whistling

Я ми кажи ти в училищетп и градината на ул. Екатерина Ненчова ли се подвизавате вие, че сутринта май ви засякох бусчето и макар, че бях в зверското задръстване си мисля, че тебе и Лори няма как да ви сбъркам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт