В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 159
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Днес сте много активни, бре  Grinning
На мен както не ми се работи все тук надничам.
maretu и аз да ти кажа, няма страшно.Щом и доктора ти го е казал, недей да се навиваш сама, че си навредила на бебето.

За цигарите да ви кажа и аз не смятам, че съм ги спряла за винаги.Някак все си мисля, че след време пак ще ги пропуша, дано да греша, ама. Rolling Eyes Предния път още като спрях да кърмя и отидох да си купя една кутия.Като запалих първата цигара имах чувството, че все едно не ги бях спирала въобще.

# 166
за биричката - не знам,но за винцето ме светнаха ,че е хубавичко от време на време по малко...
аз бира обичам,ама как се омотвам..от една чаша и съм аут...пък и стомахчето ми е от бирата  ooooh!

# 167
Вие за цигари и пиене говорите, което си е в реда на нещата. Кажете ми, аз толкова ли съм изтрещяла, че гледам вече за количка  Laughing Отивам да си посия главата с пепел и да ям нещо, че умирам от глад.

# 168
Като знам как винаги съм пиела всякакъв алкохол по колкото си искам, а сега - НЕ, ама изобщо. Лекарите като казаха Не, нещо ми сложи бариера и не мога. Не ми се и пие, е може би мноого рядко бира и то за компания на мъжа, но пак не се изкуших  Naughty
Може да се дължи и на гузна съвест знам ли!? Embarassed  Joy

# 169
Момичета, благодаря ви  Hug

# 170
  • Бургас
Вие за цигари и пиене говорите, което си е в реда на нещата. Кажете ми, аз толкова ли съм изтрещяла, че гледам вече за количка  Laughing Отивам да си посия главата с пепел и да ям нещо, че умирам от глад.

Ааа, не си единствената. Laughing Аз ще си ползвам количката от баткото за начало, но искам да си взема лятна, че предния път без ръце останах.Та за лятна се оглеждам и разглеждам, нищо че ще ми трябва след година и половина чак. Laughing

# 171
Вие за цигари и пиене говорите, което си е в реда на нещата. Кажете ми, аз толкова ли съм изтрещяла, че гледам вече за количка  Laughing Отивам да си посия главата с пепел и да ям нещо, че умирам от глад.

Хич даже не си изтрещяла Simple Smile Аз даже вече си харесах и съм казала на таткото, че това ще бъде количката Simple Smile

Оф ама тема сте отворилииии ... цигарка с биричка .... тва си беше задължително преди да се появи малкия пришълец в корема ми .... даже и бирено коремче си имам за доказателство... Обаааче сегаа не ми се пие бира ... само от време на време се сещам за цигара, ма бързо ми минава катосе сетя за дребосъка ... даже оня ден бяхме на гости и ми предлагаха бира, колкото за наздраве и пак отказах... добре, че знам, че съм бременна иначе щях да си помисля, че се побърквам ...  newsm78 #Crazy

Хубав и весел ден, мацки Simple Smile

# 172
и аз съм от търсещите количка и други аксесоари...вие кога мислите да започнете да пазарувате?
Аз се надявам да изтърпя поне до 5-6 месец ,че заради пола...представяте ли си да накупиш за момиче и оп дойде момченце  Grinning
То каквото и да е ,да е живо и здраво ама ..  Whistling

# 173
За количка - ранко ми е още, но имаме Кангаро Круизер, няма друга такава, триколка е, супер проходима и маневрена, доволна съм си от нея. С дъщеря ми лятна количка почти не сме ползвали - тя проходи на 10 м. и половина, и оттогава просто отказа да седи в количка. Де факто от годинка нататък все бяхме пеша по разходки или ако я излъжа - в колело с дръжка.

Кажете за 3д ехографа. Насочили и сте се накъде и в коя седмица се записва час? 20та? Или по-рано? Знам, че трябва да се запише по-отрано, иначе нямало часове.

# 174
Наталиту нещо ми липсва  на хоризонта.

До март нищо няма да купувам, миналия път зор сега мисля, че има време.

# 175
Elbeli, приятели ми обещаха списъци с най-необходимите неща за бебока и за мама за след раждането, като ги получа ще ги постна тук за инфо, ако искате.
Иначе съм се ориентирала към ето тези колички  http://www.hauck.bg/hauck-allpr.html?tip=10&podtip=9, чух добри отзиви за качеството им Simple Smile

# 176
  • Варна

Elbeli, приятели ми обещаха списъци с най-необходимите неща за бебока и за мама за след раждането, като ги получа ще ги постна тук за инфо, ако искате.
Аз ги имам тези списъци.  Peace

Качих ги тук:
ЧАНТА ЗА БОЛНИЦАТА.doc:
http://dox.bg/files/dw?a=2584d13424

СПИСЪЦИ ЗА БЕБЕТО У ДОМА1.doc:
http://dox.bg/files/dw?a=f50ddd939f

# 177
  • Варна
А по темата за количките и всичко друго важно за малкото човече аз си имам личен консултант - моята снахичка, която ми е като сестричка.  Heart Eyes Тя натрупа опит с любимия ми племенник (2,6г.) и сега ми е пръв съветник и помощник. Списъците също са от нея. Heart Eyes

# 178
Момичета засрамихте ме много,та аз ли съм най- безволевата и лоша майка.Взимам се в ръце,от днес няма да пуша вече ,ама наистина  fingerscrossed Дано не съм навредила на малкото човече. Добре поне ,че с алкохола нямам проблем,оставаше и с него да беше като с цигарите  smile3538

# 179
Здравейте  Hug
Аз първо искам да се оплача, нали имах кървене и ми изписаха Утрогестан и Папаверин - е, от Папаверина така се обринах...много гадно. Излязоха ми пъпки като от ухапване от комар и ме сърбят ужасно. Имам по 10 на всеки крак, 2-3 на гърба, по няколко на ръцете, абе гадна работа. Спрях да го пия, сега съм само на Утрогестан, мисля, че няма проблем.
Иначе съм много добре, аз още от началото не съм имала гадене и неразположение и сега е така, за което много се радвам.
cherri, аз също съм страстна пушачка, ми пуши ми се и това е. Доктора каза най - добре ги спри, ако не можеш пуши по 1 - 2 цигари на ден, аз така и правя. С алкохола нямам проблем, не ми се допива. Гадно ми е, че поне за сега ми забраниха да пътувам, а така ми се ходи да видя нашите ( те са в друг град), че и много от приятелите ми са там, но дано поне за празниците да отпадне забраната  Praynig
По такива големи неща като колички още не се загледам, но много ми се пазаруват дрешки и играчки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт