В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 162
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета

Тортуна, иди на лекар, дано се безпокоиш напразно и всичко е наред  Hug

Малена, аз почнах да мажа преди около месец (гърдите ми растяха неудържимо!), но не с нещо специално, а просто с бебешко олио, колкото да поддържа кожата мазна. Иначе съм чувала изключително добри отзиви за Мустела, но пък и цената си я бива, така че ще си запазя лукса за по-напреднала бременност  Wink

Почвам да работя, но ще ви следя през целия ден, успех и много спокойствие ви желая   bouquet

# 661
  • Бургас
Тортуна, какво става, спря ли кървенето?Стиснала съм ти палци, дано успееш да отидеш на лекар. Praynig

ЛУЛУ късмет и на теб на прегледа.

Аз също днес на обяд съм на преглед, нямам търпение вече да отида, че все още не сме видели сърчице и ми е притеснено.

# 662
Здравейте, момичета Simple Smile
Тортуна, трябва да те види лекар. Стискам палци всичко да е наред с бебчо  Praynig Hug
И аз като dovega се мажа все още с бебешко олио, купих си масло за масажи на икаров, препоръча ми го аптекарката - е да, ама има една остра миризма, от която  ми се гади и сега седи в шкафа заточено. Naughty
Утре наааай-накрая с таткото имаме среща с дребосъчка - от две седмици не сме я виждали, заради грипната епидемия. Та утре се записвам на ЖК, правим изследванията и в понеделник съм на ранен скрининг в Шейново.

Хубав ден, изпълнен със слънчеви усмивки!!! Hug

# 663
Добро утро и от мен!

Тортуна  Praynig стискам палци всичко да е наред, пиши като имаш възможност!

Момичета, чета че много от вас в 8 и 9 г.с. вече имат кръвни изследвания  newsm78

С първата бременност, а и сега, чак, след записване на ЖК ще ми ги правят. Т.е. това към 10-11 седмица.

Natai, и аз съм в МД - моят лекар е Д. Корновски. Ти при кого ще си?

И аз се двуомя за ФМ - честно казано от Давидков бях доволна, всичко обяснява, комуникира, докато Балев - като човек рентгенолог, явно  и доколкото знам не обяснява нищо. Все пак бременната иска някой да се радва с нея  Laughing

Записванията при Балев са да - рано сутрин от 6 часа в петък. Което също леко ме отказва.. ooooh! Струва ми се меко казано..нагло. Не че му пука явно на човека, то се прави заради наплива, но не е нормално бременни да чакат на опашка в този час.

Така че клоня към Давидков отново. Към коя седмица да отида обаче? Предния път отидох едва в 18 !!!

Мария  Hug чакаме новини!!!

Казахте ли вече в офиса че чакате дете и как?  Crazy

# 664
ronja ме подсети да споделя как в моя офис научиха, че съм бременна  Grinning
Дръпнах настрани шефката на отдела и й казах, че съм леко бременна, обсъдихме кога чакам бебока, кога ще излизам в майчинство и ала-бала други неща. До тук добре Simple Smile
Събира тя супервайзорите от отдела да си приказват по техни си неща, включително  наемането на нови хора и целия отдел получава мейл с инфо какво са се разбрали, в който мейл пише дословно " един човек, който да замести Мариета, която от април излиза в майчинство"  Shocked #Crazy #Crazy...
Някак си ми се искаше аз да кажа на колегите ми радостната новина, нооо погледнато от друга страна ми спести тактичното въпросче " амаа тиии ... да не сиии ... бременна?"  Joy

# 665
  • Велики Преслав
Добро утро момичета!
Тортуна, стискам ти палци всичко да е наред с бебо. Аз имах почти същия проблем преди седмица, изписаха ми дуфастон и за сега съм добре(да чукна на дърво). Не се притеснявай, майката му е навреме да те види лекар.
Момичета, по въпроса за мазането - аз още не съм почнала но мисля да взема олио на Джонсън(дето е за бебета). От първото имам стрии, не се мазах с нищо, тогава бабите нареждаха и ги слушах няма как. Та те казваха че няма смисъл да се мажа, все ще имам стрии. Но сега като чета по нета-май е трябвало да се мажа. Но нищо, нали съм жива и здрава, пък стриите...... нека си седят. Но сега ще се гледам уж. Моята приятелка е бременна и казва че зехтина е най добре. Но не знам как се приготвя. Ако някой знае, нека пише. Хайде стиха толкова, да оставя малко и на другите. Приятен ден на всички. Усмихвайте се по-често!  bouquet

# 666
  • Варна
Обърна ми се сърчицето за TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN", стискам палци всичко да е наред.  Praynig

Захтина се преварява на водна баня, но може и така да си се маже.

В коя седмица смятате да ходите при Балев или Давидков. Аз на 17-ти влизам в 12 г.с. и мисля на 18-ти да се запиша за следващата седмица, точно преди Коледа. Кофти се получава с тези празници, да не отида много рано. А на ЖК съм чак след Нова Година, т.е. в 15-та седмица.  newsm78 Няма ли да е вече късно за изследванията?

# 667
  • Бургас
ronja аз още не съм казала в офиса.Искам да мине днес прегледа да се уверя, че всичко е наред и ще им съобщя.На ФМ смятам да ходя в 12 г.с и после в 20 г.с.За последната, късна ФМ мисля да отида когато лекаря ме извика.Знам, че е някъде около 28-30 г.с., но е далече още да я мисля.

Аз започнах да се мажа още като разбрах, че съм бременна.Мажа се с едно олио на Нивеа.И предния път се мазах с него.Наскоро обаче четох за какаовото масло и мисля да си купя да го пробвам.

# 668
Здравейте момичета!
Тортуна, стискам палци всичко да е наред.  fingerscrossed Пиши после.

Мария, Etka_koketka, ЛУЛУ,  желая ви приятни срещи с бебоците. Много е вълнуващо.  Аз само си гледам снимчиците от ФМ вчера. Heart Eyes Дъщеря ми дори искаше да носи едната в училище за да показва на съучениците бебето и да се хвали, че ще става кака. bowuu
Аз преди малко се връщам от БХС, поредното точене на кръвчица. Резултатите ще са готови в понеделник, надявам се, че всичко ще е наред, още повече, че вчера на ФМ ми оцениха и риска за Даун, и според възрастта и според извършеното УЗИ е нисък.
Относно мазането и аз не съм почнала още и май закъснявам, защото и коремче си имам (не че преди съм била дъска, къде ти с тази биричка. Бяхме добри приятелки с нея beer) и гърдите ми понаедряха bombs Смятам да се мажа със зехтин.
Та така, момичета!
Желая Ви хубав ден и само положителни мисли и новини!  Hug

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:04 от mama jeia

# 669
  • София
Минавам да ви пожелая ХУБАВ ДЕН!  Hug

# 670
Добро утро!
Мартея,  Hug всичко ще се нареди. Точно снощи бях на гости на една приятелка, която по миналата година след БХС се беше побъркала и прави амнио на която всичко беше наред. Бебка вече е голяма и слава богу нищо и няма.

Днес за малко не  Sick от пастата за зъби. Вчера купих друга, защото старата беше свършила и тази нещо не ми понася. И сега се чувствам ужасно  Tired как ще изкарам до края на работния ден направо незнам.
Приятен ден на всички!

# 671
 Мерси ти mama jeia Simple Smile И аз като тебе, стартирам с бирено коремче... и усещам, че е почнало да расте, а пък таткото как се гордее Simple Smile само ходи и долепя ухо до корема ми да чуел бебето или пък почва да му говори, да свиквало с баща си  Joy Joy
Утре ще го водя с мен да чуе сърчицето как тупка, че предишните пъти не можа да присъства, само на снимки е виждал бебочката  baby_neutral

# 672
Аз започнах да се мажа от месец. Мажа си основно гърдите, по скоро зърната защото ме болят/сърбят ужасно и ако не ги намажа се побърквам. Купих си едно кремче на Орифлейм - мисля мама и бебе се води, около 6-7 лв. и съм много доволна от него. Купих си и бебешко олио, но кожата ми нещо не го понесе, нито се овлажни, нито се омазни - даже след това изсъхна още повече все едно съм се намазала с вода.
Иначе кожата на цялото ми тяло е много суха, направо се лющи - там си ползвам моите кремове за тяло с които по принцип се мажа.
За ФМ и БХС - къде, кога и при кого ще обсъждам утре с докторката - тогава ми е първата ЖК.

# 673
Здравейте.Ходих днес до Варна за БХС.Добре се отнесе жената,боцна ме.Малко обаче ме наболява корема явно от пътуването.Вече си почивам на работа:)
А един "доброжелателен" колега отишъл в централния офис и ме издънил на шефовете.Исках лично да им го кажа,но явно съм се излъгала:)
Относно мазането,още не съм започнала,защото не съм и наддала грам,което много ме учудва,като се има впредвид колко ям.Купих си обаче бадемово масло и мисля с него да пробвам.Няколко майки го бяха похвалили,а освен това и няма аромат.
Тортуна, как си?Дано всичко с бебо е наред  Praynig
Хубав и успешен ден!

# 674
Тендърче, колко пари ти взеха за БХС? За доброложелателните колеги, нали знаеш тегли им една м...... Аз много се дразня на такива, не си гледат тяхната работа ами все се месят.
Тортуна, сега виждам какво се случва с теб  Hug Дано всичко се е нормализирало  Hug

Общи условия

Активация на акаунт