В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 152
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейте момичета,
        като гледам какви неща споделяте,започнах да се притеснявам и аз.Стискам палци на всички Ви нещата да са наред и       спокойни да си бременеем.Дано за напред няма тревоги ,а само радости които да споделяме.
      А с мен нещата напоследък са еднообразни-да ви кажа честно омръзна ми да ми е гадно  Sick.Чакам да мине време да ходя на изследвания-ПКК,кр.група,цитонамаска и др.Иначе нищо не ми се прави-нито на работа ми се ходи,нито вкъщи ми се седи-май нещо съм се депресирала.
    Благодаря на всички за отговора на сексуалния ми въпрос! Embarassed

# 676
silvyy ,взе ми 28 лв.Като ми обясни,че 20 са за изследването,2 за взимането на кръв и 6 за куриер.Това по здравна каза.Ако не е по здравна каза ми каза,че е 40 лв.

Абе това Натали много го глези тати Ники.Ни звук,ни стон Simple Smile

# 677
Момичета, а кой ще ни направи новата тема? Като гледам, може би още днес ще трябва да я пускаме.
Стискам палци на всички, които имат проблеми и притеснения, нещата да се наредят по най-благоприятния начин възможно най-скоро! То и аз съм го закъсала със счетоводни кахъри и тия нерви не знам как ще се отразят на милото бебче. Вчера ми беше много лошо - за пръв път от бременността толкова продължително. Но не се оплаквам, де, то нали е, защото мъничето расте...

# 678
Здравейте момичета,приемате ли нови сред вашите редици.Казвам се Анна на 34г. това ми е първа бременност след ин-витро оплождане термина ми е на 29.06.2010.Пожелавам ви прекрасен ден  bouquet

# 679
Привет  Simple Smile
Оххх камък ми падна от сърцето, преди малко се върнах от преглед и всичко е наред, сърчицето си тупкаше ли тупкаше, дори доктора каза че маха с ръчички и крачета  Laughing, така че момичета не се шашкайте като мен, че ако спрат да ви болят гърдите нещо не е наред. Доктора направо почти се разсмя с мен  Embarassed

Тортуна чакаме добри вести от теб, искрено се моля всичко да е наред  Praynig

darry_darry ти май забрави да разкажеш как мина вечерята с родителите???

Добре дошли на новите попълнения, лека и безпроблемна бременност  Simple Smile

Лед ден за сега от мен  Hug

# 680
 Cry Мисед. Кюртажа е утре. Лека бременност на всички.

# 681
  • España

TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN -  мноого много съжалявам  Hug

# 682
Ехххх Тортуна. Много, много съжалявам  spoko

# 683
Тортуна съжалявам Cry

# 684
Тортуна, ужасно, ужасно съжалявам Cry

# 685
Тортуна Hug Cry

# 686
Тортуна,съжалявам миличка.Пожелавам ти скоро да се включиш в друга отчетна тема и да забравиш за това.

# 687
Тортуна, толкова много съжалявам  Hug

# 688
  • Бургас
Тортуна много съжалявам мила!Поплачи си, дано малко ти олекне. Hug Ще те чакам в най-скоро време да ни се похвалиш пак.

# 689
  • Велики Преслав
Тортуна, много много съжалявам .  Hug Hug HugНе се отчайвай, живота продължава, дано докато ние родим да се похвалиш с хубава новина. Стискам ти палци миличка

Общи условия

Активация на акаунт