В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 140
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз само се будалкам с тези калкулатори, но много не им вярвам да си призная  Simple Smile Като каже доки  тогава е по различно.

# 76
На мен по всички калкулатори ми излиза момиче, не че много им вярвам де. Каквото и да е, важното е да е живо и здраво.

# 77
  • София
ДОБРО УТРООО  Heart Eyes !

Как сте сладуранки? Какво става май всички сте много работни  Grinning
Аз тая сутрин чувствам забравения прилив на енергия и съм много щастлива. Мисля да поработя малко, да пусна някойя пералня , да си препрвя един панталон за порасналото коремче и дупенце и т.н.  Само да не ми секнат силите посредата както често се случва напоследък  .

Хубав ден ви пожелвам!  Hug

# 78
Добро утро,
Tanija, май май и аз се чувствам днес тонизирана. И от кафето не ми се гади за първи път от дълго време. Пък може и да е от двата дни почивка. Само  дето днес пак започва седмицата и висенето пред компютъра. Но няма как, надявам се да работя колкото се може повече и да не се заседявам вкъщи.
Чао и приятен ден момичета. До скороооо!!!

# 79
Добро утро и от мен! Благородно завиждам на всички на които не им се гади или повръща  Sad И тази сутрин не ми се размина, а съм ужасно гладна. Хем така,хем така. Няма ли край вече? Желая лека и ползотворна седмица на всички мамчета!  Hug

# 80
Здравейте мамчета, аз от 2 седмици не съм влизала и  вече сте сменили 2 пъти темата. бравос, много сте експедитевни  Grinning
Аз се отписвам от темата, получих кръвоизлив и спонтанен аборт, миналата седмица  Cry
и сега съм отново на работа  ooooh!
Пожелавам на всички успешно, леко и безпроблемно бременеене. И моляви не се тревожете за килограмите, по важно е бебчо да е добре, на всичко ми се намира начина да се оправи.
 Hug  Peace

# 81
Добро утро и от мен,и аз кипя от енергия,да видим колко ще ме държи Laughing

Весела Hug

# 82
Добро утро  Hug
Натали , страхотна оформление  Peace
Добре дошли на новите мами , лека бременност   bouquet
vessela съжалявам , че така се е получило  Hug  , пожелавам ти скоро нова и прекрасна бременност   Heart Eyes
Момичета , да се оплача и аз , предната ми бременност беше мечта - не помня гадене , за 4 месеца повръщах 10 пъти , абе вс си беше супер  Peace
Сега , обаче  , не е така , почти вс вечер ми е лошо и трябва да си полегна , сутрин ме боли глава , чувствам се адски отпаднала , а и като за капак вчера сутринта се събуждам със зачервено око/никога не съм имала никакви проблеми с очите/ , сълзи , в долната половина е кървясало...И май пак се разболявам  Sad
Някой да знае някакви бабешки лекове за очибол   newsm78
Малката като беше бебе веднъж и беше така оченцето и тогава ми казаха да й капна малко кърма, капнах 2-3 пъти по капчица и вс отшумя , ама от къде сега кърма  ooooh!
Наоплаквах се , извинете , ако съм станала досадна  Rolling Eyes
Мн се радвам за всички майчета без признаци , момичета , от това по-хубаво няма , наслаждавайте се  Peace
Лек ден  от мен   bouquet

# 83
Добро утро мадами - мами!  newsm51
Аз направо онемях...какво става... два дни се отдадох на сън,разходка и чести посещения на кухнята...мъжо готви,а аз се навъртах като кученце около него  Laughing ... и идва новата седмици и лелее ама много сте изписали,че и новата тема не мога да смогна ooooh!
Добре дошли на новите мами!Сега ще изчета всичко друго да видя какво става и не става...

# 84
vessela  Hug много съжалявам!
Добро утро, на всички и едно сърдечно: Добре дошли на новите попълнения!
Натали, поздравления за новата тема! Много е красива и доста изписана вече  #Crazy
Желая на всички хубав ден и лека седмица и моля, само хубави новини  Praynig

# 85
Вчера имах среща с бебенцето,много е пораснало за 2 седмици,цели  32мм Heart Eyes живичко,пулсиращо сърчице,но док. каза ,че било рано да чуем сърдечна дейност Rolling Eyes след две седмици пак Grinning

# 86
Здравейте, здравейте на всички  wavey wavey wavey
Бързам да се включа в новата тема, докато все още мога да пиша и отивам да ви чета, че имам още и от старата да наваксвам, а вие и в тази колко сте изписали   #CrazyShocked #Crazy

Аз днес ще ходя на лекар. Миналата седмица си отложих прегледа заради грипа и се надявам тази вечер да чуем сърчицето  newsm03
Толкова много неща сте обсъдили, че незнам с какво да се включа ......
На мен от 3-4 дни вече не ми се гади, за което съм много щастлива. Чувствам се добре, като изключим това, че много бързо се измарям.

Приятен ден на всички и една страхотна седмица   bouquet  bouquet  bouquet Много целувки от  мен   love001  love001  love001
отивам да ви изчета

# 87
Здравейте, момичета  Hug

Морска, странно ми е защо доктора ти е казал така - аз чух сърчицето на бебочка още в осма седмица, даже в предишните ни теми имаше момичета, които бяха споделили, че и по-рано са чули сърчице, та аз се бях попритеснила защо аз не съм все още.  Thinking Явно всеки доктор работи различно. Важното е, че всичко с вас е ОК  Heart Eyes

Усмихнат ден, мацки  bouquet

# 88
  • Бургас
Здравейте!

vessela много съжалявам!Пожелавам ти съвсем скоро пак да ни се похвалиш! Hug
Морска честито ти сърчице! Heart Eyes Може би разликата идва от различната апаратура на лекарите.

На мен едни калкулатори ми предсказват момиче, други момче.Най-много вярвам на усещанията си, но може и те да ме лъжат.Скоро ще се разбере.Най-важното е всичко да е наред и бебока да е здрав.

# 89
 Grinning
vessela, много съжалявам!  Hug Дано скоро да минеш да ни се похвалиш с нови 2 чертички!
Да се изкажа и аз за калкулаторите. За първата бременност много се връзвах, що калкулатори намирах, попълвах, занимавах се  ooooh! Еми един не ми показа момиче - всички твърдяха, че ще ставам мъжка майка  Laughing Е, да, ама не! Така че сега пак се пробвам (и пак навсякъде ми излиза момче), ама хич не им вярвам.
Да ви разправям снощи какъв ужас преживях. Надвечер пращам малката и баща й до магазина, а аз ще пускам прахосмукачка междувременно. Чистя и гледам едни малки сиви топченца по земята. Брех, тази калпазанка какво пак е разпиляла, навеждам се и установявам, че това е живак. Държах живачен термометър на дъската до прозореца - погледнах го, тъничката му част счупена!  Shocked Опитах се да мисля разумно - всичкия живак си беше в термометъра, само 3-4 капчици по земята, сложих термометъра в буркан, събрах останалия и него в буркана и чак тогава се сетих, че съм бременна  ooooh! Няма да ви казвам в каква истерия изпаднах, почнах да размествам всички мебели да не би да има още някъде, вървя и рева! Мъжо си дойде, а аз нищо не мога да кажа да му обясня какво има. Както и да е, разбрахме се, той се зае с изследването нататък, а аз още 1 час не можех да се успокоя да дишам нормално. По принцип не съм толкова емоционална, не знам какво ми стана снощи. Мъжо твърди, че няма никакъв проблем, а аз съм на тръни и за малката, и за бебето. Вие знаете ли какви последици може да има такова нещо? Тази седмица ще съм на доки, но ще се побъркам дотогава.
И все пак за мен си остава пълна мистерия как се е счупил този термометър  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт