В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте.Не съм писала много напоследък,но се записах магистратура и когато не съм на работа ходя на лекции  Whistling и много се измарям.Относно гаденето...понадига ми се сутрин по малко и сякаш не съм повръщала отдавна,но все съм гладна.Тресат ме едни нерви,вчера даже крещях на мъжо,не исках и с никого да говоря.Егати животното дето съм станала  Laughing
Нямам търпение да дойде петък и да видя малкото човече как е,че съм голяма паника Simple Smile
Весела, пожелавам ти скорошна бременност,бъди силна.Всички ние те подкрепяме и обичаме  Hug
А на останалите хубавици- прекрасен ден!

# 91
Milkuz, успокой се, няма нищо страшно. Когато брат ми беше на 1г. 5 м. изяде термометъра. Беше си отгризал сериозно количество, на снимката ясно си личаха 7 топченца. Тогава нямаше други термометри, освен живачни. Спомням си точно как се прибрах от училище и майка ми изхвърча с брат ми към Пирогов. Там й обяснили, че  е ясно, че се случват такива неща и съответно в термометрите няма токсични дози живак, а самото вещество било адпатирано за домашни нужди. Само трябваше нашите да следят да излезе от тялото - познайте как Laughing
Добре е да махнеш всичкия живак, ако случайно има останало в някоя фуга или нещо подобно - просто от аптеката се взима мисля че някаква специална сяра и се поръсва на мястото на счупването - това неутрализира действието му.
Пий повече кисело мляко тези дни, а ако искаш питай и доктора, но мисля, че няма абсолютно нищо страшно Laughing

# 92
Здравейте момичета!Не съм писала отдавна и дано не сте ме забравили,но исках да се уверя дали всичко е наред този път с бебо и тогава да продължавам!Е,миналата седмица видяхме сърчице и едно едва мърдащо малко човече,което докторът изчакваше да се спре,за да му направи снимка! Mr. GreenПродължава да не ми се повръща,само болезнени и големи гърди и събуждане в 3 сутринта всеки ден!
За стриите...и аз вчера си взех на Мустела.Скъпичък е,но дано да има ефект,парите нямат значение!
Да кажа и моето предположение за пола-мисля,че ще е мома ама да видим.....не вярвам на калкулатори!

# 93
Сега се обаждах да си запиша час за петък,обаче всички консултации са отменени и тук.А така ми се искаше да видя как се развива бебо...

# 94
Здравейте и от мен, момичета   bouquet Слънчева и усмихната седмица ви желая! Натали, благодарности за новата темичка, прекрасна е  Simple Smile За признаците за бременност - аз също нямам никакви с изключение на болезнените гърди. Само веднъж ми се случи леко неразположение и искрено съчувствам на мамите, които изживяват това всеки ден  Hug Засега нямам какво особено да пиша, ще пиша повече след прегледа в четвъртък, но съм с вас и едва успявам да ви изчета  Grinning До скоро и успешна седмица на всички   bouquet

# 95
  • София
Да ви кажа преди малко ходихме да напазаруваме на каката малко дрешки, а на мен очите ми все в бебешките нещица  Grinning те едни сладичка са ги направили. Ама нали е рано, а и не се знае още пола се въздържам.

# 96
здравейте и от мен.
успешен ден на всички

# 97
Ехх... аз пък днес разбрах, че съм свалила 3 килограма... но аз имам и голям адванс де - бях 78, сега съм 75... Ама тези дни само повръщане и неядене... това е резултата. Почти си завърших бродерийката... до довечера трябва да е готова, ще ви метна снимчица, ско искате Simple Smile

Колкото до калкулаторите - всички казват момиче, аз пък чувствам момче... Каквото и да е, ще е прекрасно  Heart Eyes
Иначе като всяка жена искам момиче, заради забавленията "по женски". Но ще съм много щастлива, ако е мамченце, защото тати е много сръчен и ще се учат на пинизи в това и онова Simple Smile Иначе си имам доведена дъщеря на 11, така че младеж ще е разнообразие Wink

Много се радвам, че повечето мами искат здраво бебче, без капризи за пола... Щото знам хора, дето... ако не било момченце да наследи фамилиятаа... еди-какво-си...

Весела седмица на всички с по-малко гадене и повръщане, повече сърцебиене и любов!

# 98
Tanija и аз как искам да пазарувам..ама наистина е рано.Кога точно ще разберем пола,някой знае ли?!Аз все пак мисля да си купя нещо...може би бебефон..ама нещо за бебче да е  Grinning нямам търпение просто

# 99
Мартеа, благодаря!   bouquet Ама брат ти е бил страшен калпазанин, майка ти как не е получила удар, не знам  Shocked

# 100
здравейте мамчета! и аз от много време не съм писала но имах много работа, а пък вечер нямам никакво желание да застана отново пред компютъра, не стига че цял ден се облъчвам....искрено сьжалявам за момичетата които излязоха от нашите редици:  Hug пожелавам ви да сте силни и скоро да се похвалите с най-сладките бебета!
иначе аз видях сърчицето преди около 2.5 седмици, беше страхотно преживяване! сега имам преглед след 1 седмица, вече нямам търпение  Rolling Eyes надявам се този път и таткото да дойде с мен за да види сърчицето! мисля си че така ще осъзнае по ясно какво точно се случва Simple Smile наистина тръпката е невероятна!
хайде спирам за сега че стана дълъг поста. пожелавам ви лек ден (без гадене) и успешна седмица!

# 101
Tanija Кога точно ще разберем пола,някой знае ли?!

доколкото знам в четвъртия месец. въпреки че имам една позната която го знаеше още в третия! казали й че бебето е застанало добре. на мен ми се струва много рано трети месец но ако е така още по добре  Grinning аз имам вътрешно чувство че е момченце но ще видим! а пък бъдещия татко много иска момченце но казва че си мисли че е момиченце защото всички около нас имат момичета и не могло ние да сме такива късметлии с момче  Joy но каквото и да е: да е живо и здраво!

# 102
на малкия ми син видяха пола в 13 седмица - имам го на запис Peace
големия - 4-5 месец...

# 103
Моя позната си видя пола също в 13та седмица,ама аз най-вече се опасявам да не ми кажат момиче ще е и да хукна да пазарувам и в 6ти месец -момче ще е  Shocked майтап! Laughing

# 104
Мартеа, благодаря!   bouquet Ама брат ти е бил страшен калпазанин, майка ти как не е получила удар, не знам  Shocked

о, да като стрела беше - цялата работа се случва точно за минута - тя го оставя в хола, докато отиде да вземе нещо от кухнята - през това време той успява да се качи на секцията, да се изправи, да докопа и отвори кутийката и да отхапе термометъра - и майка ми го заварва ухилен с топченца живак и парченца стъкло по брадичката. Тя е най-притеснителният човек, който познавам, как е успяла да реагира дори не мога да си представя.

Аз имам час за БХС и първа ФМ в четвъртък, чудно ми е дали заради националната грипна епидемия ще имам преглед. Аз не ходя на ЖК, а при моя си лекар в Шейново. Ще му звънна днес или утре.

И на нас ни видяха пола в 13 седмица - момче. 4 седмици по-късно се оказа, че не било момче Mr. Green Рано е в 13та, освен ако не е 3 д видеозон - поне според мен и моя опит де.
При първата бременност бях убедена, а и силно исках момиче - дори й бях измислила името.

Общи условия

Активация на акаунт