В коремчето на мама расте, усмихнато ЮНСКО дете! - 4

• 21 147
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
мамии, силно се интересувам как протича една женска консултация?!Тегло,кръвно ли...преглед на магарето има ли?Ами голичка ли те теглят?Понеже тази седмица се записвам и малко се вълнувам  Blush

# 106
Аз миналата седмица ходих да се запиша, но нали имаше обявена епидемия и не можах, но все пак ми подготвиха картона -  гледат бебока, мерят колко е обиколката на тумбака ти, мерят и отстрани таза колко е, ръст и колиграми, кръвно ... май тва беше  ooooh!
Нищо сложно Simple Smile След това те пращат на изследвания - пълна кръвна картина, определяне на кръвна група и резус фактор(ако не си ги знаеш), урина... ооох имаше още нещо, ама забравям  Thinking
 Simple Smile

# 107
Здравейте сладурки!

Аз днес бях за пръв път на ЖК и съм много щастлива. Прегледа продължи повече от час, доктора беше много мил и ми обясняваше всичко подробно. Гледахме бебето, мърдаше с ръчички и краченца и чухме пак сърчицето. Станало е почти 6 см от върха на главичката, до опашната кост. Дори мога да препоръчам с две ръце, ако някой е от Сф и още не си е избрал къде да ходи на ЖК по ЗК - медицински център Слатина. Иначе доки ми потвърди, че задължително трябва да раждам отново със секцио, защото таза ми няма 16 см.
На мен предишния път ми познаха пола в края на четвъртия месец, но до края останаха някакави съмнения, защото все не се виждаше добре.
Весела, много съжалявам. Дано скоро отново си в редиците.
Момичета, прави ми впечатление, че от доста време Марчела не е писала в темата, а преди беше много редовна. Някой да знае нещо?

# 108
Ох аз дали не закъснях...ама доктора ми каза ,че до 13 г.с. имам време да се запиша и аз не бързах,пък и бях болничка.Сегаголям майтап ще е да ми се накара доктора.. Laughing

# 109
  • София
Аз миналата седмица ходих да се запиша, но нали имаше обявена епидемия и не можах, но все пак ми подготвиха картона -  гледат бебока, мерят колко е обиколката на тумбака ти, мерят и отстрани таза колко е, ръст и колиграми, кръвно ... май тва беше  ooooh!
Нищо сложно Simple Smile След това те пращат на изследвания - пълна кръвна картина, определяне на кръвна група и резус фактор(ако не си ги знаеш), урина... ооох имаше още нещо, ама забравям  Thinking
 Simple Smile

Joy И аз не съм се записала още заради грипната , ама така нараствам че докато дойде време да ми оформят картона, тумбака ми ще стане като на в 5-месец, но здраве да е.  Аз съм записана за БХС за понеделник, 23-ти.

# 110
Elbeli , спокойно не си закъсняла. Доктора каза, че и след 1, 2 седмици да бях отишла, пак щеше да е на време. Peace

# 111
Оооф... и моя тумбак расте... скоро ще трябва да ходя на пазар за дрешки и палто ... ии ооох ....   ooooh! Joy

# 112
Аууу маймунки...и моето стомбахче как расте...и аз си търся палто некво широко ,че май ще бъда като извънгабаритен товар  Joy
но! свалила съм цели 500 гр Crazy
Ulla аз малко се притесних..

# 113
Ulla, Elbeli не е лошо да се запишете, защото в периода 12-15 седмица се прави ранния скрийнинг, най-добри резултати имало в 13 седмица, значи все пак имате още време  Simple Smile

# 114
Момичета видях парцалче кръв, това след секс. Мислите ли, че е проблем?

# 115
Аз ще ходя в 13/14-та седмица за измерване на гънката и размерите на останалите важни неща. Ако не се бъркам, теста за синдрома на Даун в 16-та седмица ли се прави?
TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN, щом нямаш болки и друго кървене мисля, че няма защо да се притеснваш, но все пак най-добре да питаш лекаря  bouquet

# 116
TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан)

Дано не те объркам - няма страшно... аз първия път много се уплаших. Пийни едно но шпа, ако пиеш и полежи малко, защото сте напрегнали малко ситуацията вътре Wink

но откакто на мен ми се случи (егати желанието за секс, противно на очакването... ОЩЕ ПОВЕЧЕ искам мъжа си...  Twisted Evil ) сме малко по-внимателни и както каза мъжа - Абе, може много да искаш, аз ти давам само главичката Simple Smile от тогава не сме имали такива ситуации.

# 117
Момичета видях парцалче кръв, това след секс. Мислите ли, че е проблем?

Обади се на гинеколога си Peace не е задължително да е притеснително,но може и да е,ще е хубаво да те види на ехограф Peace

# 118
 Морска - За ехографа просто мога да забравя до 1 дек, а както и Натали спомена за тукашните лекари и много кръв нищо не значи. Аз обаче се стреснах. Да видим какво следва...

Елиска ти капчици ли си имала ?  И за какво се пие нош па за болки или да спре кървенето, понеже аз болки нямам.

# 119
Еееее, писах, писах един такъв дълъг пост и при публикуването нещо се прецака.. Сега нямам време да пиша повече. Утре ще напиша каквото беше.

Общи условия

Активация на акаунт