Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 3 част

• 93 128
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 120
  • Къде ли не
Аз мисля да раждам при Панова. Препоръчаха ми я за водно раждане пък и аз си я харесах като се запознахме. Наистина е много заета, но пък е мила и отзивчива. Обръща достатъчно внимание и обяснява каквото питам. Не съм видяла да се държи лошо с някоя бременна, все има по много около нея. Впечатлението ми е, че е привърженик на естественото раждане. Питай ако има още нещо.

# 121
Впечатлението ми е, че е привърженик на естественото раждане. Питай ако има още нещо.
Така е. Peace

# 122
я ми кажете за тестовете за упойка ДесиХ3 май беше писала, ма не съм сигурна, от кой да си взема направление? От Джи пи то или от ЖК, че май бяха към 56 лв и мисля да не ги давам????

# 123
Аз мисля да раждам при Панова. Препоръчаха ми я за водно раждане пък и аз си я харесах като се запознахме. Наистина е много заета, но пък е мила и отзивчива. Обръща достатъчно внимание и обяснява каквото питам. Не съм видяла да се държи лошо с някоя бременна, все има по много около нея. Впечатлението ми е, че е привърженик на естественото раждане. Питай ако има още нещо.

На мен също ми я препоръчаха, пък и на моят съпруг братовчедка му е раждала при нея и двете си деца. Имам и др познати,които са ходили при нея и са доволни. Ние онзи ден ходихме да се видим с нея, видя ми се мн сладка, но не ни отдели мн време, а ние имахме доста питанки. Каза да и звъннем около 3-4 да се видим пак и се надявам тогава да погворим повечко. А ти като ще раждаш при нея говорили ли сте за пари? Аз засега се очертавам секцио, защото бебока е седалищно и ако до 15.12 не се обърне това ще е, макар че аз искам нормално, но мъничкия решава Simple Smile На теб кога ти е термина?

# 124
я ми кажете за тестовете за упойка ДесиХ3 май беше писала, ма не съм сигурна, от кой да си взема направление? От Джи пи то или от ЖК, че май бяха към 56 лв и мисля да не ги давам????
Ми май от личния се взима,иначе не виждам от кой...Най -много да е от гинеколог по ЗК.а ТЕСТА Е 46ЛВ.,ПРАВИ СЕ ВСЯКА СРЯДА,НО С ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЧАС.
Пановае многи заета и припряна,никога няма време,това й е недостатък.Дори в частния кабинет е така.

# 125
  • Къде ли не
Терминът ми е на 23.11. Въпросът ти за парите лееееко ме обърква, защото болницата си има ценоразпис и не виждам какво трябва да обсъждам с нея. Иначе водното раждане ще ми струва общо 1150лв.
ДесиХ3, да ти кажа това че няма много време за мен си е плюс. Така няма да ми виси много на главата докато се чекна във ваната.  newsm48
Иначе аз процедирах така : всеки път като се срещам с нея обсъждаме по малко от плана ми за раждане и сега вече сме се изяснили съвсем.

# 126
Пожелавам ти леко и успешно раждане. А за парите питах, защото преди няма и два месеца цените са били едни, а сега това което пише в сайта е почти двойно...затова попитах...

# 127
  • София
Актуалните цени са си тези от сайта.

А по въпроса с направлението за теста за упойки - преди няколко години се опитах да си взема такова - първо от личния лекар - не можело той и ме прати при лекаря, който води женска консултация. Да, но оттам не можело да ми издадат, тъй като нямало показания за секцио и оттам основание за направление за тестове за упойки. Голямо разиграване и ме хвана яд, че се мъкна с корема напред-назад. Не зная сега как е, но може да се окаже по-лесно просто да си плати човек.

# 128
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Айде и аз да се включа в групичката за д-р Панова.
И аз сега започнах да я посещавам, защото искам при нея да раждам.
Наистина е доста заета, но аз се надявам да не и отнема много време  Mr. Green.

Засега сме ориентирани към нормално равдане, дано няма промени.

Разбрах, че категорично не взима пари на ръка, а само това, което си се плаща на болницата.
Но като гледам, всички сте пред мен, така че ще съм мноооого благодарна на коментарите  ви   bouquet

# 129
Момичета относно наплива е на вълни. В деня когато родих беше лудница почети нямаше свободни легла. После изписаха доста родилки и стана спокойно. Така беше и докато ни изписаха и нас. В ВИП стайте имаше доста места защото както писах вече идваха по два пъти на ден да ни питата дали не искаме да се преместим.

# 130
  • София
Наплива наистина е на вълни, дано уцелите добър момент  Peace

След две раждания в тази болница през 2 години мога да кажа, че за жалост условията не са мръднали, докато цените са двойни. Този път бях доста по-спокойна като за второ раждане и обърнах повече внимание на детайлите, та имат още доста да работят там. Добре, че поне персонала е ок.

Успех на всички!

# 131
  • София
Здравейте момичета.

На 10 ноември се роди нашата малка бебка Ина.
Родих с избор на лекар, без ВИП зала и стая. Лекарката ми е д-р Мадолева - външен специалист - невероятен човек, не мръдна от мен през цялото време, изтърпя ми всички психарии  Mr. Green.
Останах доста доволна и от останалия персонал и от условията. И лекари и акушери и педиатри са любезни и внимателни. За бебетата сведения се дават наистина само в 12.30 ч., но ако отидеш да попиташ никой няма да те върне. Същото важи и за другият персонал. Стаите не са нещо особено, но са чисти. Аз докато бях там наплив нямаше кой знае какъв, а в деня на изписването изписаха половината отделение...Като родих беше почнала грипната епидемия, та посещения нямаше, но си има начин таткото да види бебчето през една врата.

За топлата вода - и за клизмата имаше и през цялото време имаше - мисля, че само една нощ я бяха спряли.
Като цяло въобще не съжалявам, че избрах тази болница, напротив дори съм доволна. Веднага след раждането бях готова отново да родя, я в моменат като се сетя за този ден и ми се струва най-светлият в живота ми  Crazy.

Момичета, с радост ще Ви отговоря ако имате питания.

# 132
  • София
vess_82 клизмата задължителна ли е  Rolling Eyes

# 133
vess_82 клизмата задължителна ли е  Rolling Eyes
Точно и аз това щях да питам.
Имам и още въпроси момичета ще ги напиша подред  - кой за което се сети и може да отговаря в полза на всички мами тук Hug
1.Подписването на т.н информирано съгласие задължително ли е.Ако съм избрала екип и сме уточнили т.н план за раждане налага ли се пак това Информирано съгласие(голяма част от процедурите в този случай най вероятно ще отпаднат).
Има ли как и възможно ли е да се запознаем с него предварително newsm78
2.При избор на екип и предпочитания по възможност за естествено раждане което изисква повече време се чудя вие които сте раждали с избор на екип избрания лекар изчаква ли раждането да следва своя ход или нещата се форсират по ред обясними причини?
Разсъждавайки тук си мисля ако избера екип и предпочитам да ме изчакат колкото може преди окситоцина и т.н кой ще е този лекар на който ще позвъня примерно в 4 сутринта и после ще ме чака цял ден да раждам newsm78.
Ако има момичета родили с избор на екип и лекар отзовал се и изчакал ги достатъчно време да родят ще се радва да споделят Praynig.Изпитвам ужас да не се окажа сама Sad

# 134
  • София
Ренирис По въпроса с клизмата не съм много наясно дали е задължителна, но в този момент надали ще мислиш за нея. Наистина малко е неловко, но не е нищо страшно. Аз също се притеснявах повече за тая пуста клизма отколкото за раждането, но наистина като те приемат си толкова инжектиран с емоции, а в моя случай и с болки, че това е най-малкото, за което ще се притесняваш. Акушерката беше доста внимателна. Предполагам, че ако си направиш клизма вкъщи точно преди да тръгнеш за болницата и го кажеш на акушерката няма да има проблем.
Хъни-бъни, за естественото раждане си зависи от лекаря - обсъди си предпочитанията предварително с него. Ненамесата зависи все пак и от състоянието ти и от това на бебето в момента на раждане. При мен нещата си минаха що годе по естествен път, като изключим спукването на водите.

Общи условия

Активация на акаунт