споделете:за вашите братя и сестри

• 10 421
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде под слънцето...
НаШата разлика е 6 години.По малката съм...Като деца не бяхме особено близки в мисъл оби4ахме се, но  когато сестра ми са я вълнували гаджетата аз съм се вълнувала от  други неЩа.
Когато се роди големия племенник, бях на 17, тогава все оЩе живеехме в един и съЩи град....Обожавах да се занимавам с него...Когато се роди малкия ве4е бях студентка, но когато се връЩах  наставаШе луд купон.ОтноШенията със сестра ми и семейството и са брилянтни, въпреки 4е след като завърШих, останах да живея там, където у4их и съответно се виждахме сравнително рядко.Сега отпуските си в България прекарваме с тях, и те съЩо с ни посеЩавали.
Сестра ми и зет ми са кръстници на дъЩеря ми(искахме и да ни бъдат кумове, но родата се размрънка 4е не било прието)

# 91
Аз имам брат-3 години и девет месеца по малък от мен.Като деца бяхме неразделни,в пубертета му бях най-добрия приятел-всичко споделяше и за всичко ми искаше съвети...дори когато реши да се жени преди две години ме попита какво смятам по въпроса..не го спрях а го насърчих...но от известно време се е променил доста....не споделя,когато го попиташ нещо се звери...не мога да го позная..избягва да говори с мен по телефона,груб е с майка...много ми тежи

# 92
имам двама братя - по-голям с 3 и 8 години съответно. разбира се че влияе. В много добри отношения сме си все оше Simple Smile

# 93
Имам брат 3 години по-малък от мен. Абсолщтно различни сме по външност и характер. Винаги сме били много близки, е като деца водихме истински войни помежду си. Сега съм на др край на света и ми е много тежко. Днес например ми се разсърди, защото непрекъснато му измислям задачи ( имаме общи бизнеси, и нещата които започнахме миналата година искам да ги канализирам). Опитвам се по-голямата част да поема аз, но май наистина много искам от него. Накрая ми стана чоглаво и се обадих да се извиня...

# 94
Имам сестра, с 10г по-голяма. После се роди племенника (сина й), който е с 10г по-малък от мен, а после и племенница - и аз малко се омотах кой какъв роднина е, винаги съм имала чувството че сме четирима  - 1 брат и 3 сестри  Grinning

близки, близки...колко да сме близки... с толкова народ човек разбира само едно - life is not fair  Grinning

# 95
  • София
Със сестра ми сме с разлика година и половина. Много сме различни, но се обичаме.

# 96
  • Пловдив
Имам сестра, по-голяма от мен с 4 год. и 3 м. Не си приличаме нито визуално, нито по характер. От малки не се разбирахме много. Напоследък така се стекоха обстоятелствата, че и нямаме време да се виждаме много макар, че живеем в един град. Но за сметка на това имам една прекрасна племенница на 8 години, на която често и казвам че е моята малка сестричка. С нея прекарвам всяка събота и неделя. Тя е най-хубавото нещо в нашето откачето семейство  Mr. Green.

# 97
Имам брат седем години по-голям. Много го обичам. Като по-малки (е той не е бил толкова малък Laughing) с часове сме си бъбрили, защото майка ми ни слагаше в осем часа вечерта (след сънчо!) да спим. Няма зима, няма лято, няма малък, няма голям: След осем деца не мога да понасям Naughty - казваше майка ни. Лятото беше особено мъчително. Вън слънцето още грее, децата викат, играят, а ние - в двуетажното легло, аз на горният етаж, той доло. И дъра, дъра до 11ч. Помня как ми четеше Пипи, а аз умирах да се смея и как играехме на криеница из къщата. Досега обожавам криеницата и Пипи. После замина в казармата..., а като се върна строяхме барикади в детската стая, печахме си тулумбички, водеше ме на плуване и ми купуваше голям шоколад преди басейна Grinning (това още по бай Тошово време). Много, много добър брат! После аз се записах на пещерен курс, на другата година и той. Походихме по планини и морета заедно. Голямото му дете ми е като малък брат. Сега всеки си е поел пътя и не можем да  се виждаме често, но топлото чувство винаги ще остане. Hug Благодаря за темата  bouquet

П.П. Веднъж изтърсих на мъжа си, че го обичам като брат. Той пък моля ви се се обиди Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 21:31 от ilinkoyas

# 98
Имам 2ма братя и сестра.
Със сестра ми сме близначки и сме много близки винаги сме се разбирали.
Единия ми брат е 1г  по голям а другия e 5г по малак. И с двамата се разбирам .Въпреки че батко винаги много ни е бил мен и сестра ми а ние биехме малчо.  Но сега сме много близки.

# 99
Не мога да разбера връзката между характер/външност и разлика в годините  newsm78 Доста хора го споменаха, но тези качества нямат нищо общо с възрастовата разлика. Характерът има по-голям ефект върху разбирателството, отколкото възрастта. Ако си допадате като хора, каквато и разлика да имате в годините тя не е от такова значение.

Разликата сама по себе си е най-осезаема в детството. Аз имам сестра, по-малка с 3 години. Уж малка разлика, но когато бяхме деца просто не бяхме "на един акъл". Тя още се учеше да говори, когато аз тръгнах на училище например. Не ми смогваше на игрите, и все трябваше да я пускам да печели. Като кака, все трябваше аз да слизам до нейното ниво, а аз исках да вървя напред, да играя шах, да чета енциклопедии и да ги обсъждам с някого, а не да правя компромиси за всичко. Тя също го приемаше трудно, все искаше да е като мен и се изнервяше, когато нещо не се получава. Когато се заглеждах по гаджета, тя ме караше да си играем на кукли и ми се сърдеше защо вече не исках. Приемаше го едва ли не като предателство, малко в стил Питър Пан  Grinning Абе... трудно беше просто от практическа гледна точка. Сега сме пораснали и вече разликата не ни се забелязва, млади жени сме и двете и сходни неща от живота ни вълнуват. Тук обаче идва моментът с различните характери. Разбираме се, в смисъл че не се караме, но сме на различни честоти, така да се каже.

# 100
имам сестра с три години и осем месеца по-малка от мен,безкрайно много я обичам и винаги сме се подкрепяли една друга,когато се роди я мразех,но сега не знам какво щях да правя без нея-тя е единствената ми приятелка и подкрепа в този живот Grinning

# 101
  • някъде другаде
Сестра ми е по малка от мен с година и девет месеца , винаги сме били много близки. Сега не живеем в един град , но се чуваме поне два пъти през деня.

# 102
  • София
Имам брат по-малък с 6 години....Имаме мълчаливи и приятни отношения....

# 103
  • До морето
22 години и 4 месеца  Laughing Много се обичаме, много се разбираме и постоянно си говорим.... на нейния език Joy Joy Joy

П.П. Баща ми има втори брак и аз имам сестричка на годинка.Сбъдната мечта ми е! Всички в тази тема сме щастливци!

# 104
  • Талант на 2012,2013 г.
Имам брат и разликата ни е шест години. Разбираме се. Но в някои моменти се усещам, че въпреки еднаквата кръв, която носим аз не го познавам добре. Така е. Всеки има свой собствен живот. Не мога да го съдя. Обичам го много!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт