FARM VILLE - четвърта тема - сей, бери, сей, бери!

• 36 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Kally May , пусни /ако искаш/ инфото тук, докато сме още на втора страница, че не ми се четат едни и същи въпроси пак  ooooh!

ПП. Да, вече сме на трета  Tired

# 31
Kally May, предлагам ти да пуснеш следващата тема, а дотогава нека си питат по 100 пъти едно и също нещо.

Е то това беше идеята за тази тема. А и предишната не беше стигнала 50-тата страница, че да бъде затваряна.
Както и да е, минало заминало!

Някой разбрал ли е вече какво дава пуйката и за какви пари?

Пуйките стават за 2 дни така че утре ще разберем . Иначе бебето се трансформира в голяма пуйка , на предишната страничка даже сложих снимка .

# 32
  • Варна
Абе, хора, как може да няма краставици за сеене, бе!  Rolling Eyes

# 33
Kрайно време беше играта да спре да зарежда, то минаха тези 2 часа "безпроблемна работа".

# 34
ееееееей тъкмо я похвалих, играта и пак тъпата крава  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 35
Абе, хора, как може да няма краставици за сеене, бе!  Rolling Eyes

хахахахахха, сигурно с цел  Joy

# 36
Да, пак тпата крава писна ми

# 37
Темата може да се редактира до 24ч.
Съжалявам много, ако на някой не му харесва оформлението, беше въпрос на няколко часа да заключат предишната.
В следващите 3-4часа няма да имам възможност да редактирам, но след това ще пусна на първа страница и останалото инфо.
Ако на някой не толкова не му харесва темата, ще помоля модераторите да заключат тази и който има желание да пусне нова тема.

# 38
  • София
Мирама, не го приемай лично или като някаква критика към теб  Praynig ! Не е така!
Просто ме разбери - от една седмица се занимавам САМО с изчитането на трите теми и синтезиране на инфото от тях. Съгласи се, че това е страшно много работа - 150 страници. И тук не става въпрос за оформление, а за съдържание. Исках да го направя да е  максимално лесно за всички, както се разбрахме в предишната тема.
Не е нужно да дразним излишно модераторите - все пак това не е кой знае какъв проблем, че да затварят темата. Нека си я изпишем, пък следващата вече ще я пусна аз.
Не се сърди, моля те - не съм имала за цел да те обидя!
 Hug Hug Hug

# 39
Хайде и аз да се запиша в новата ни темичка. Днес играта е огън, всичко правиш с кеф, а с тези айца ей голямо вардете падна вчера и резултата е 1 фламинго, 5-6 кафеви кокошчици и бели за 3 курника  Laughing. Искам си още курници.Самооо джудженце си нямам.И от пуяци не мога да се оплача имам си 6. Абе нещо цветята за осиновяване изчезнаха, що така не мога да си намирам  newsm78.
Утре вече очаквам да съм събрала пари за разширението.
На който му трябва добра съседка да ме потърси galimira@mail.bg
Отивам да си вардя яйчицата  Heart Eyes.

# 40
Запис че сега немога да чето  Crazy

# 41
Здравейте. Имам едим проблем, който ме мъчи от както играя играта. Значи не мога да изпращам подаръци, за да изпратя трабва на всеки по отделно а така става доста бавничко, особено като имаш много съседи. Като отида на Free Gifts  и като дам на изпратете FarmVille gift покана ми казва да избера няколко човека и като дам на facebook frends няма никой и не знам как трябва да ги избера. Само при мен ли е така? Аз ли нещо не правя както трябва, защото съм отскоро и много много не са ми ясни нещата.

# 42
разбрахте ли за новостите които ни очакват.най много се радвам за това че ще можем да си пазим декорациите.

# 43
  • E-CLM & CH-VD
Kaли Мей, оформи инфото и го прати на модератор с молба да го добави към първия пост. Те и без това ще го променят, тъй като снимката е прекалено голяма  Peace Но пак добре, че е пусната тема, защото много бързо се изписва иначе, и пак ще я заключат без да има линк към старата.

Мирама  Hug за темата

А за бъга с многократното посещаване на съседи - стар е и като се рефрешне фермата, точките са си колкото трябва за 1 посещение  Laughing

Пуснете ме да публикувам дееее  hahaha

# 44
не мога да разбера,защо в инфото няма страницата на асооа,та там излизат всички новости а тези другите са от преди 5 месеца. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт