FARM VILLE - четвърта тема - сей, бери, сей, бери!

• 36 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Да се запиша и аз в новата темичка. Засега играта ми върви добре, но да не казвам голяма дума. Аз засега имам само един осиновен пуяк, все не успявам за другите, но не се отказвам  Grinning

# 46
  • not found
Искам да се оплача от някои мои съседи - не ми връщат подаръците , ей съседи , хващайте се да фермерствате и връщайте подаръци  Wink

# 47
  • Bristol
И аз в новата тема с въпрос, каква е разликата между белите и кафевите яйца?! Аз за сега само бели хващам, но днес видях едно кафяво, за съжаление прекалено късно  Rolling Eyes
Аз още нямам джудже  Confused

# 48
  • София
Имам въпрос, понеже вчера съм си приела кокошарника, преди да разбера, каква е врътката с него, сега ако го изпразня и продам ще стане ли номера или вече е късно?

не мога да разбера,защо в инфото няма страницата на асооа,та там излизат всички новости а тези другите са от преди 5 месеца. #Cussing out
Мила, не се нервирай толкова.
http://fermer-farmville.blogspot.com/

# 49
Имам въпрос, понеже вчера съм си приела кокошарника, преди да разбера, каква е врътката с него, сега ако го изпразня и продам ще стане ли номера или вече е късно?

не мога да разбера,защо в инфото няма страницата на асооа,та там излизат всички новости а тези другите са от преди 5 месеца. #Cussing out
Мила, не се нервирай толкова.
http://fermer-farmville.blogspot.com/

Не се нервирам мила,просто питам.стана ми интересно.както и да е.Тогава разбрахте ли какви нови неща ще има през  този месец.

# 50
Хайде и аз тук Simple Smile

# 51
  • Bristol
Вижте какво намерих като инфо за яйцата:

White egg:
Chicken  60%  
Brown Chicken  30%  
Pink Flamingo  5%  
Garden Gnome  5%  

Brown Egg:
Brown Chicken  60%  
Black Chicken  30%  
1 Fuel Refill  10%  

Black egg:
Black Chicken  60%  
Golden Chicken  30%  
10 Fuel Refills  10%  

Golden egg:
Golden Chicken  60%  
Tree Swing  10%  
Hot Tub  10%  
Fire Pit  10%  
Golden Gnome  5%  
20 Fuel Refills  5%  

Но дали е истина, това от форумите им го докопах  Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 14:02 от Merry

# 52
Привет Peace
И аз имам няколко въпроса.за съжаление не можах да изчета всичките теми Blush #Crazy
Първият ми е защо не мога да си оградя човечето,няколко пъти пробвам и то все "бяга" newsm78
Другият е за FV-тата,каква е хватката,ина какъв прицип се трупат,гледам някои съседи имат с хиляди,аз не мога да събера за бензин newsm78
Другото ми е със съседите-пращам покана и ми казва,че съм си изчерпала лимита за деня,а аз не съм канила никой преди това...
И още един за подаръците,приемам няколко и след това изведнъж ме праща във фермата,като подаръците не са нито в кутията,нито при неприетите...
Пак се извинявам,ако сте коментрали нещата вече Hug Praynig

# 53
е не знаех че и гориво се пада от яйцето, изненада ме наистина

# 54
  • София
Запис и от мен !
Благодаря за новата тема... Hug

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 14:55 от LINA...

# 55
Вижте какво намерих като инфо за яйцата:

White egg:
Chicken  60% 
Brown Chicken  30% 
Pink Flamingo  5% 
Garden Gnome  5% 

Brown Egg:
Brown Chicken  60% 
Black Chicken  30% 
1 Fuel Refill  10% 

Black egg:
Black Chicken  60% 
Golden Chicken  30% 
10 Fuel Refills  10% 

Golden egg:
Golden Chicken  60% 
Tree Swing  10% 
Hot Tub  10% 
Fire Pit  10% 
Golden Gnome  5% 
20 Fuel Refills  5% 

Но дали е истина, това от форумите им го докопах  Mr. Green

И как знаем кое яйце, какво е?? Досега май смао бели са публикувани. Confused

# 56
Цял дообяд продавахме и слагахме курници и  побликувахме яйца с дъщеря ми и само едно и също-или пак курник,или кафява кокошка. Писна ми. Close

# 57
# 58
  • София
защо не мога да си оградя човечето,няколко пъти пробвам и то все "бяга"

Защото не го правиш точно в средата на фермата - там където седи човечето при отварянето на играта.

Другият е за FV-тата,каква е хватката,ина какъв прицип се трупат,гледам някои съседи имат с хиляди,аз не мога да събера за бензин

FV-тата се купуват с истински пари чрез кредитна карта - само по този начин можеш да имаш хиляди!
Иначе по 1FV за всяко минато ниво!
Не се набутвай за бензин, няма смисъл!

Другото ми е със съседите-пращам покана и ми казва,че съм си изчерпала лимита за деня,а аз не съм канила никой преди това...

Поканите за съседство и подаръците са обща ограничена бройка за деня - 20бр.
Ако пратиш 20 подаръка, няма да ти останат покани за съседство.

И още един за подаръците,приемам няколко и след това изведнъж ме праща във фермата,като подаръците не са нито в кутията,нито при неприетите...

Това е бъг. Случва се на всички. Нищо не можеш да направиш, освен да чакаш следващия подарък.

# 59
  • Den Haag
Аз  нещо не съм разбрала, кафевите кокошки бяха готови днес за обиране на яйца, като ги обрах дадоха парички, аз защо си мислих че ще дават нещо специално  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт