ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Gorni Bogrov
Гери,много съжалявам за малката душичка,дано бързичко се оправи! Praynig
Днес мина нашето тържество и Цецко е много доволен от подаръка си въпреки,че една част от него вече е във кофата счупен.При нас учат много песнички и стихчета,а и много рисуват,неща който във другата градина не правеха.

# 511
  • София
Здравейте всички  Hug
Благодаря за съпричастието по повод операцията на третата сливица на Яна. Отчитам се - оперираха я в четвъртък. От влизането в операционна до излизането мина 1/2 час. След това около 25 минути излиза от упойката (най-противната част, според мен). Имаше известно количество драма заради сложения абокат. Прибрахме се 4 часа след влизането в болницата. Струва ми се, че е по-добре, но още дища през устата като спи, та ще питам лекарката й в понеделник дали не трябва да се предприеме още нещо.
Мислех да я пусна от понеделник на ДГ, но личната й ми вдигна скандал, че може да прихване нещо точно преди празниците, тъй като имунитета й е отслабнал. Засрами ме  Embarassed, та я пуснах само на тържеството с Дядо Коледа и я взех на обяд. Сега беснее из къщи и заплашва да ме побърка. Аз съм на работа между празниците, а сега съм в компенсация.
Яна вчера много гордо даде подаръци на госпожите и ги уведоми, че "от днес съм в отпуска, довиждане"  Joy
Плашите ме с тези ентеровируси и счупената ръчичка на Васи  ooooh!. Дано да се оправят всички дребосъци и да се забавляват с ДК и подаръците му.
До сега нямах интернет, че някакви кабели се били скъсали, та полудях 2 седмици без нет-допинга ми  Whistling
Поздрави и целувки на всички  Heart Eyes

# 512
Феърче, радвам се, че операцията е минала успешно  bouquet

Гери, горкото детенце, бързо да се оправя и да махате гипса Hug

# 513
Fair Lady  браво  на куклата.И  мен нещо  ме  поваля.Мъжо  е  болен и  мен май ме прихваща.Цял ден  ми  е  студено  и  ме  кара  да  кашлям.Ще  тичам  до  аптеката  .Баш  за празниците.Дано  малкия не  хване  от  нас.

# 514
Феърче, радвам се много че операцията е минала успешно!Дано всички болести са вече зад гърба ви!Бързо възстановяване на Яна! Hug
Гери, и вас от все сърце пожелавам бързо възстановяване и час по-скоро да свалите гиспа! Praynig Hug

Тържеството в градината на Вали мина.Имаха куклен театър и след него дядо Коледа е влизал по групите и е раздавал подаръци, предварително занесени от родителите.На Вали донесе костенурката Нинджа. Laughing
В момента са сборни групите и Вали си е вкъщи.Тъй като само групата на Вали е със стара дограма, разбрах, че ще използват времето между празниците и ще им подменят дограмата. Peace

Спокойна вечер ви пожелавам! Heart Eyes

# 515
Здравейте!
Феърче,браво на Яна,герой е тя,ама и ти си за бой ,да искаш да я пращаш на градина веднага след операцията Naughty
Личната е права!
И какъв е тоя нет доставчик?Ако беше в нашия квартал - 2 седмици без нет,да са го линчували Twisted Evil

Ние довечера сме канени в Австрийския хотел в  Сандански на някакво празнуване и си мисля да взема и детето CrazyНе знам дали да рискувам,ама какво толкова може да направи Blush

Как сте с покупките и подаръците?Аз имам още малко нещица да накупя и приключвам.Вчера опаковах.Взех коледна хартия и станаха много хубави - всяко нещо в отделна опаковка- така подаръците изглеждат повече Joy

# 516
# 517
  • София

Да.  Peace Подобно е и положението в повечето бели страни. Принципно за нашите дечурлига нищо няма да се промени.  Hug Да не говорим, че тогава държавата ще е длъжна да осигури места в ДГ за всички 5-годишни деца (трябва и да е безплатно, ама това е др. тема). Дори и в София щяло да има места за всички.  Wink Ще видим!

# 518
Това за местата от следващия септември хич не го вярвам, а за безплатното още повече Laughing Ама може пък да ме изнанадат Whistling

На моите днес им беше тържеството с родителите. На Ник иса му дали грешно стихче да учи и сътветно се оказа, че не е подготвен, макар да си беше научил листчето, което му дадоха.  Rolling Eyes Ели пък я хвана сценич(на треска, та я боля корем точно преди представянето, та ме изнудиха с брат й да им обещая, че ще си ги взема веднага след тържеството. Сега сме си вкъщи цялото кралско войнство, а баща им се е тръшнал от 3 дни и се прави на болен, та ми къса нервите. Чуди се с колко работа още да ме нахълми и само охка #2gunfire

# 519
  • София
Здравейте!
Феърче,браво на Яна,герой е тя,ама и ти си за бой ,да искаш да я пращаш на градина веднага след операцията Naughty
Личната е права!
И какъв е тоя нет доставчик?Ако беше в нашия квартал - 2 седмици без нет,да са го линчували Twisted Evil

Ние довечера сме канени в Австрийския хотел в  Сандански на някакво празнуване и си мисля да взема и детето CrazyНе знам дали да рискувам,ама какво толкова може да направи Blush

Как сте с покупките и подаръците?Аз имам още малко нещица да накупя и приключвам.Вчера опаковах.Взех коледна хартия и станаха много хубави - всяко нещо в отделна опаковка- така подаръците изглеждат повече Joy

Хей, нЕма да се караш на баба ти  smile3534. Опериращата лекарка каза 2-3 дни в къщи - и готово. Аз да не съм някакъв спец. А нет доставчика ми е фирмата на един съсед от долния етаж, ама след нова година ще го сменям, че ми скъса нервите.
Слава Богу, привърших с подаръците (и с парите, естествено), та сега само си почивам и блея в нета.
Наталка, какви ще ги вършите в Австрийския довечера? Да вземеш да се отчетеш после  Laughing
Целувки на всички и весело посрещане на празниците  Hug

# 520
Момичета  пак върлува  някакъв вирус.От вчера  съм с температура  и  почти не  мога  да я сваля.Ходих до личната  но имаше  много хора  и  се прибрах.След малко  пак ще  вървя.Вардете се.Приятно посрещане  на празниците.

# 521
  • София
Кали, за безплатна ДГ - надявай се.  Laughing И в момента таксите за предучилищна гр. са в нарушение на закона за образованието, к. е по-висш акт от наредбата на СО, т. е. гледа се какво пише в закона, а не в наредбата, ама ти това си го знаеш.  Wink

Ади също си я прибрах от Коледното тържество - нашето по принцип е едно, без родителите.  Peace Имали са театър, после Дядо Коледа им е раздал подаръците. Ади е много щастлива от куклата Снежанка и комплекта дрехи и обувки за кукли.  Peace Разправя, че Дядо Коледа повърнал, ама лелята ми обясни, че не той, а едно дете.  ooooh! А, бяхме и на контролен преглед сутринта. И официално сме здрави, да чукам на дърво. Премерихме Ади, пораснала е само на височина, на кг си е същата. На четири и половина щеше да стане през януари, ама тогава се очаква втората грипна вълна и малко поизместихме консултацията.

# 522
Сия, хич не се и надявам, казвам го в рамките на шегата Laughing Hug

За височината, май и моите така правят напоследък, ама то и няма вече накъде да растат, и двамата са около 110 см, а още нямат 4 години. Днес взех календарите /естествено са си извадили каквото им е било кеф от снимките, та ще ги рекламирам след нова година/. Момчинцата са седнали на общата снимка, а госпожиците стърчат по стар патриархален обичай Crazy Естествено моята пак стърчи над всички останали, ама почти с една глава ooooh! Направо като великан някакъв. А са приятелки се дно момиченце ,което й е до под рамото и точно на снимката са застанали една до друга Laughing Та контраста е още по-очебиен Joy

Мерси, че ми напомни, че ще трябва да ги заведа моите на консултация през януари Hug

# 523

Кафе?  Grinning

Чака ме пазаруване в последния момент и готвене на половината ястия за трапезата довечера(майка ми няма да се справи сама с всичко). Желая ви приятен ден.     bouquet

# 524
  • София
Аз само ще меся питката с парата (то е по-правилно да е содена, ама аз ще я правя с мая).  Wink

Тъй като вече малко се поуспокоих, използвам момента да честитя на патерица рождения ден на мишките на Кали, както и рождените и именни дни и на другите малчовци в темата, ако съм пропуснала наскоро още някого!  Hug

Феърче, правилно са ви оставили на ДГ за догодина (Нали на вас ви вадиха сливиците?  Blush ).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт