ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
kiki06   честит ви рожденник! Да е жив и здрав, щастлив и  послушен( и много палав)!

# 61
Честит рожден ден на Криси!  bouquet
Да се радва на весело и безгрижно детство! Hug

# 62
  • Gorni Bogrov
                                         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Криси!!!
 newsm59 Tada  bigdance2 bdbaloni happy bd

# 63
ЧРД на Криси! Весело и безгрижно детсктво желая! nbirthday

От днес Иво е на градина. Имаше малко сълзи сутринта, понеже не го заведе баща му, а аз.  Crazy  Родители в градината не се допускат, сестрата преглеждаше всяко дете. Опита се да ми каже, че изглеждал малко болен Tired Отговорих, че детето е с постоянен ринит и подсмърчането му в момента няма нищо общо с болести.

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!  newsm59

Ние сме вкъщи и тази седмица. Ако всичко е нормално следващата ще я пускам на градина. При нас в градината приключва дострояването на новата сграда и в момента ремонтират детската площадка. Много се радвам че вече ще имат приветлив двор с хубави катерушки  Laughing. Продължавам да давам клеева тинктура за профилактика, мисля докато трае грипното време да давам.  Peace

Мен пак ме мъчи гърлото нощно време. Започнах да взимам по-серизони мерки след консултацията с докторката. Ефизола, ако го помните от едно време - прави чудеса. Тази нощ бях доста по-добре.

Бебока вече е 3100гр. ако дочакам термина ми сигурно направо в първи клас ще го пращаме  Joy Приготвила съм чантата, документите и като че ли вече се поуспокоих относно раждането, че имах някакви кошмари, ама като е влезнало трябва все някак да излезе нали  Mr. Green.

# 65
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!

Мацки не съм се запуснала - миналата седмица като почна кашлицата ходиш по нощите в един медицински център, с който личната е сключила договор и уж ме прегледаха. Диагнозата беше грип без усложнения. Сега пих някакъв странен АБ, Зимакс еднократно. Освен това Изопринозин, Теотард и още нещо (не ми се става да го прочета).

# 66
Честит рожден ден на Криси.Много здраве и щастливо детство.

В нашата д.гр.най-после назначиха логопед.Вчера е имала среща с всяко дете .При Габи всичко е ок.
А другата седмица очакваме децата от подгответелна и първа група да имат среща с детски психолог.При нас в подготвителна група имат много натоварена програма много за  учене .Почти нямат време да играят .Това е голям стрес за тях ,въпреки че е един вид подготовка за първи клас.Затова предложихме на директорката да повика детски психолог получило се одобрение от кмета и вече чакаме.Майките на дечицата от първа гупа също зявиха желание децата да се срещнат с психолог.Разбираем е има сутрин много плачещи дечица.Показаха ни какво представляват тестовете за деца .Тест с цветове на човешка фигура и според какъв цвят е поставило детето на различните части от човешкото тяло се определя неговото неговото психол. състояне.

# 67
В нашата градина не съм видяла сестра а преглежд децата сутрин. Завеждам си я до стаята сутрин, вечер си я прибирам пак(стаята и е на втория етаж). Вчера госпожата и ми каза, че била много срамежлива, по принцип е сламежлива първите 5 минути, но не и в градината. Не общувала много с децата и т.н. и си мисля че това се дължи на честото отсъствие, както и на това, че все пак е в нова група, а другите деца са заедно от миналата година. Вчера и обяснявах, че няма защо да се срамува и да се притеснява, а тя ми каза че другите деца не искали да си играят с нея и че някои я били били(като за това посседното малко се съмнявам освен ако учителката и не е видяла иначе щеше да ми каже).

Приятен  и слънчев ден  Hug

# 68
Привет и от мен!
Изтървала съм темата, не ми се получават известявания за някои теми.  Confused
Болните да оздравяват бързо!  Naughty
Мойта госпожица ходи на ДГ. Иначе е голямо инатче и даже се заредих да чета 2 книжки за родители - как да подхождаме, че в чудо се виждаме на моменти, колкото и да сме търпеливи.  Confused
Аз ще почвам да си ползвам старата натрупана отпуска, че нали има вероятност да приемат да изгарят старите отпуски. А с новото майчинство тепърва ще ми се трупа пак. Вие нещо знаете ли по въпроса?

# 69
Мерси  момичета  таман  децата  си  тръгнаха  и  почвам да  почисвам  за  довечера.

# 70
  • София
Ние си дойдохме от открит урок.  Peace Ади пак мълча като пукал, виж с рисуването и танцуването се справихме перфектно.  Joy

# 71
Здравейте!
Аз да не загубя инерция Wink

Кики, да ви е жив и здрав рожденика и много да ви радва!

Гери, то не останало.  Hug Точно това ми казваха и на мен преди раждането - че щом е влязло веднъж, трябва и да излезе  Crazy Всичко ще е наред, щом се чувстваш спокойна  Heart Eyes

Или, за това, че децата я бият, поразпитай я, нека да каже имената на тези, дето я бият и после питай учителката. Не подценявай тази информация. Може да не си измисля. Миналата година К се оплакваше, че едно момченце я душало  Shocked Известно време го подминавах това, но веднъж питах г-жата. И то какво излезе. Това момченце я харесвало и все тичало да я гушка по ъглите  Joy А тя си мислела, че я души, ама ето, имало е нещо все пак. Друг е въпроса, че за да спечелят внимание, вече са склонни на послъгват. Вчера напр. К ми показва пръста си, надраскан с флумастер, и ми казва: Боли ме пръстчето, мамо, защото едно дете ме удари. - Кое дете те удари бе Криси? - Ами едно, на детската градина. (А тя не е ходила от сума ти време на ДГ)  hahaha

Лека вечер на всички  Hug

# 72
Честит рожден ден на Криси  bouquet Да е жив и здрав, много усмихнат!

Гери, дръж се, с теб сме Hug Малко остана, леко раждане Heart Eyes

Да ви питам, кой беше купувал лаптоп за детето си от БАРТ? Гледам в сайта, че има 2 вида на български, единия с 40 функции, другия с 30. Въпроса ми е кой би бил по-подходящ за моите мишки, че в описанията този с 40-те ми се видя, че има по-сложни игри, даже таблицата за умножение Crazy Ако имате впечатления, моля да ги споделите Praynig Моите напоследък откриха оцветяването онлайн и сега ме скъсват от тормоз, бой за лаптопа и за картинките денонощно, не мога да се доредя Rolling Eyes А допреди 2-3 седмици се сещаха за играят на една игра 1-2 пъти седмично за по 10 минути. Сега е страшно Crazy

Иначе още сме вкъщи, но утре ще го водя да ге преслушва доктора и ако всичко е наред да взимаме бележките и от четвъртък с песен, че вече не издържам Tired

# 73
Вече сме 18-ти -  имам си рожденичка newsm44
Да ми е жива и здрава!!!
Черпя!

# 74
Наталка, да ви е  жива и здрава Любомира, да се гордеете с нея и само радост да ви носи!!!

Общи условия

Активация на акаунт