ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Наталка,честит рожден ден на Любомира!Да е здрава и много,много да ви радва!  newsm59  И приятно изкарване на празника!

Симба,как си, по-добре ли си?
Мария,честита ти лентичка!Желая ти лека бременност! Hug
Denniss, браво че сте преборили гадната бактерия.
Гери, как си?Важното е да си спокойна.Аз хич не се притеснявах като отидох да раждам Стефи,може би щото знаех вече какво е.
Аурора,Бубе,как са децата?
Ние си дойдохме от открит урок.  Peace Ади пак мълча като пукал, виж с рисуването и танцуването се справихме перфектно.  Joy
Спяща ,много се смях на "пукъл",ама и тя и Стефи е така,мълчи като пукъл  Joy при такива ситуации.
Мишленце, Стефи на 3 години започна да играе онлайн игри,еееее оттърване няма до сега,+ екстрата да се карат със сестра си коя да седне на компютъра  ooooh!.

# 76
Честит рожден на Любомира! Още по-хубава да стане (ако е възможно) и много да рдава мама и тате.
Диана, не знам как е Илко. Уж си мислех, че кашлицата е спряла, а вчера наново. С хомеопатичните капки намаля, но си остана суха. Днес ще го водя до го чуят, а утре сме при хомеопата, явно ще сменяме лекарството. А и гадната температура стои. Бубе, и аз ще се гръмна вече.

# 77
Честит Рожден Ден на Любомира! Много здраве, късмет и щастливо детство!

Наталка, мерси за почерпката! Hug

# 78
Честит  рожден ден  на  принцесата.Жива  и  здрава  и  много  да  слуша  мама и  тате.Приятно  изкарване  на  празника. newsm59  party023  ura

# 79
  • Пловдив
Честит рожден ден със закъснение на Криси  Heart Eyes
Честит рожден ден на Любомира  Heart Eyes
Да растат здрави, умни и красиви за радост на всички  newsm51
Аурора, много съжалявам за Илко  Confused Не се гърми, мила, ще оцелеем...все някак  Hug
Дианче, добре сме ние, бяхме в понеделник на УНГ, съвсем леко розовееше ушенцето, но не дочува Стелла  Confused Това го имаше и пролетта и с едни капки в носа се оправи...сега пак с тези капки сме  ooooh! Иначе няма болка, нито Т...всичко е от третата сливица  Confused Пролетта отказахме операция, уж се закрепиха нещата, но сега пак се започна.
Спяща,  Ади си е творец явно, изкуството няма нужда от думи  Hug
За компютрите - Стелла обожава да оцветява и облича на моя компютър, но аз все я лъжа, че нямаме интернет  Embarassed Особено Уинкс може да облича...колкото я оставя. Но си има ограничено време и не е ежедневно, включва ми се алармата и става  Laughing Като знам каква краста е компютъра мисля да поотложа с времето висенето й, виждам как много бързо се пристрастява. Батко й си виси на неговия компютър, та поне за това не се карат  Laughing Иначе за лаптопите на Барт не знам аз, Вела беше купувала на дъщеричката си скоро  Peace
Времето тук е страхотно и ще си направим хубава разходка после, тя следобяд не спи, което в случая ме устройва напълно - ще се шляем по слънчицето сред окапалите листа, обожаваме  Crazy
Гериииииииии, с теб смееееееее  Hug Heart Eyes
Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 80
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБОМИРА!!!ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И ПОСЛУШНА!!!   newsm67  
Наталия, весел празник на цялото ви семейство!   bouquet

# 81
Честита рожданничка на Наталия! Да ти е жива изарава, много да ви радва! А на принцесата пожелавам мама и тати да я слушат  Laughing , весело изкарване на празника и  много много подаръци!

simba мерси , ще я поразпитам да видим какво ще излезе.

Днес сутринта като я заведох имаше две деца и тя неискаше да отиде при тях докато не дойде учителката  Thinking

# 82
МерСедес ,Дианка,Аурора ,Sunsunny ,Кики,Бубе,Мария,Ilistavreva, Hug Hug HugБлагодаря ви от сърце за пожеланията Heart Eyes
Аз днес съм се скатала от лекции,да мога да си видя детето.Мисля да ходя да и купя онази Енциклопедия ,която преди време препоръчваше Жмото.Иска и някакво пони  newsm78Иначе идеята беше новата  дет.стая да и е подарък,но тя още не е готова.

Бубе,аз вече изобщо нямам време да чета и ми е едно криво,криво Confused
Мишле,виж назад се разрови,Вела подробно обясняваше за лаптопите и линкове беше дала.
Гери,аз вече стискам палци PeaceВсички сме с теб и те мислим!
Мария,и аз забелязах,честита лентичка!
Кики,честит ти рожденик малко на патерица ,да ти е жив и здрав!И той е скорпионче Crazy smile3510

# 83
Леле, момичета, кога ги изписахте 6-те страници????
Преди малко разбрах, че има нова тема. Embarassed
Да се похваля, че Стефан тази седмица е на градина след 3 седмици у дома.
Всичко е ОК, слава богу....че бях ей така afwitch
Болничките бързо да оздравяват!

# 84
Наталка, честита ви рожденичка и от мен!
Да расте здрава и щастлива и  да се радва на весело детство! Hug
Весел и незабравим празник ви пожелавам!  bouquet

# 85
Наталия да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва.

# 86
Наталия, честито на Любомира Hug Да ви е здрава и усмихната късметлийка  bouquet За компютъра четох още като го пусна Вела, но не бях сигурна тя ли го беше песнала. Иначе четох упътването и всичок, което беше дала, но за другия компютър нямаше инфо, може би понеже й е по-голямо детенцето другия не е бил вече толкова подходящ, затова питам за разликата newsm78 Снощи ги четох пак и двете упътвания около 10 пъти всяко и май ще взема жълтия и за двамата. Далеч сме още от събиране и изваждане и най-вече от умножение и деление Crazy Тортата изглежда стахотно Flutter Тъкмо като за човек на диета като мен Laughing Много ме изкушаваш Whistling

Мария ,честита бременност, да е лека и усмихната Heart Eyes

Дианче, и при нас я има тази екстра дърляне Rolling Eyes Още повече Ники сам се оправя с лаптопа без мишка, а Ели не може и го кара да й оцветява или мен ако съм подръка. И той се дразни Crazy

Бубе, следете го ушето, Ники ми правеше същите отити и в следствие на това не чуваше с едното ухо след всеки отит. 4-5 отита ми направи миналото лято и затова му кръцнахме сливицата миналия октомври. Оттогава само 1 път имаше отит и то скоро след операцията, което е нормално. Ако се налага по-добре операция, отколкото да не чува детенцето Confused

Аурора, явно лекарството е за смяна, при нас се получи същото миналата седмица. Уж се оправи, имаше малко остатъчна кашлица и миналия понеделник пак се обостри. Сменихме лекарството, откашля си едно хубаво, минахме на преглед днес при доктора и каза, че вече си е ок детето и мога спокойно да го пратя на градина. Надявам се наистина да сме намерили неговото лекарство и да не се обостри пак сега като сме го спряли Crazy Но вече съм изтрещяла тотално и не мога да издържам повече да се гледаме вкъщи. Днес пред кабинета на доктора направиха такива изпълнения, че ми идваше да им раздам шамарите, едвам устисках Rolling Eyes Хората гледаха така #Crazy Като са поотделно не ми въртят такива номера, но като са двамата и особено ако имат публика правят дивотия след дивотия за мой ужас ooooh! Накрая датчиците над вратите в поликлиниката свършиха работа с обяснението ,че дядо Коледа е модернизиран и е инсталирал камери да наблюдава кой слуша и кой не. И тогава мирнаха малко, но пък почна пазарлъка кой какво иска от дядо Коледа Crazy Потънах в земята от срам, едно дете по-големичко и то гледаше удивено Shocked

В неделя съм на психолог, тъкмо навреме ще ми дойде. ooooh!

# 87
ето  малко  снимки от  нас http://www.album.bg/17112006/

# 88
  • София

Много хубави снимки, таткото също изглежда много щастлив.  Peace

Използвам момента да честитя на всички рожденици през изминалите дни и да се извиня, че не винаги успявам да го направя навреме.  Blush Просто често чета форума с едното око, докато правя нещо друго в работата и не винаги имам възможност да пиша.  Peace

# 89
Мила  тва е  чичо му.Той  е  кръстен  на  него  и  умират един за  друг.http://lh6.ggpht.com/_AzOkqs9E7bA/ShqRT75gbsI/AAAAAAAAAHI/QAnxbZ … s640/SDC10516.JPG  тука  е  със  баща си

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:46 от kiki06

Общи условия

Активация на акаунт