ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Наталия, докато не е минал деня - ЧЕСТИТО НА МАЛКАТА КУКЛА! МНОГО ДА ВИ РАДВА!  Hug

Не съм чела назад подробно, днес ми стопиха лагерите (да не се оплаквам де). Утре смятам малко да разпусна на работа. Дето се вика, поне едно кафе да изпия без да ми звънне телефона. Аааама-ха!  Crossing Arms

# 91
  • Пловдив
kiki06, много хубави снимки  Hug
Наталияяяяяяяяяяяяя, чакаме и от теб снимков матр'ял  Tada
Симба, кво стана днес, душко, кой ти стопи лагерите, нали не си на работа още  Hug
Ние днес цяяяяяяяяял ден на разходка  Crazy Времето приказка, голям кеф ми е навън с нея (с малки мрънкащи изключения  WhistlingHeart Eyes Имаме си нова снимка на аватара от днес, с този "накит" от листа се разхождаше докато не се скъса  Mr. Green
Ето още няколко снимки от днешната разходка, прибрахме се накрая с един тон листа, имаме да изхраним една козичка (поне  Mr. GreenJoy   http://bubatomova.snimka.bg/children/domashni-zanimaniya.285626.16014500
Нем, да е здрав Стефан да ходи на градинка  Hug
Мишленце, ако се наложи ще я вадим пустата сливица  ooooh! Много ясно, че няма да се поколебая, ако й е застрашен слуха  Confused Искам да се похваля тихичко, че днес е по-добре слуха й, само след 1 ден капки в носа (пу-пу), отделно от капките правим упражнение с надуване на балони или надуване на бузи, така че да й изпукат ушите, защото се получава някакво заглъхване  Thinking
Аурора, пиши как е Илко, какво каза доктора?  Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 21:12 от *Бубето*

# 92
Ксения ,yanakr ,Мишле,Спяща,Симбичка ,сърдечно благодаря и за вашите пожелания Hug Hug Hug

Бубе,страхотна е снимката,първо нея забелязах ,мирише на есен.Наистина днес времето беше страхотно,за разлика от когато я раждах- беше студ и мраз и през ноща заваля 1-ия сняг.
Ние не сме правили  тържества заради грипа.Хапнахме си тортичка - семейно PartyСнимков материал не знам дали да пускам изобщо.Бях я нагласила с тоалет, специално купен за случая и тя като се огледа в огледалото ревна,че не и харесвал и искала да си облече старите дрехи  Shocked.Е,хубаво панаири не ми се правиха точно днес и я облякох по анцунг Crossing Arms

Мишле,както си го описала,направо си мисля как си се справила.Винаги съм се чудила при близнаците ако едното бяга наляво ,другото надясно - какво прави майката? Crazy

Айде другата седмица по обедно време съм свободна ,който иска да пием кафенце да свирка на лични Wink

# 93
  • София
Мила  тва е  чичо му.Той  е  кръстен  на  него  и  умират един за  друг.http://lh6.ggpht.com/_AzOkqs9E7bA/ShqRT75gbsI/AAAAAAAAAHI/QAnxbZ … s640/SDC10516.JPG  тука  е  със  баща си

Joy Ако не сте го кръстили, може чичо му да му стане кръстник и ще му е духовен баща.  Peace

# 94
Нем, и аз ти пожелавам Стефи да е здрав да ходи на гредина,че не ти е лесно с двете деца.
Бубе, радвам се че Стелла е по-добре.А снимките са невероятни,много оригинална идея за накит от листа  Heart Eyes.А тук три дни вече е мъгливо и облачно  Close.
Симба,кой ти стопи лагерите,мила?
Аурора,пиши какво каза лекарят за Илко?
Мишленце,много се смях на преживяванията ти пред лекарският кабинет.То не е смешно,ама като си представя близнаците от съседният блок,които са на 3 години,и които тичат на различни страни,майка им и баща им разногледи стават.И много хитро си вкарала в действие камерите и Дядо коледа  Peace

Снимков материал не знам дали да пускам изобщо.Бях я нагласила с тоалет, специално купен за случая и тя като се огледа в огледалото ревна,че не и харесвал и искала да си облече старите дрехи  Shocked.Е,хубаво панаири не ми се правиха точно днес и я облякох по анцунг Crossing Arms

Наталка,деца със собствено мнение са  Wink.

# 95
Според педиатъра детето е добре, няма секрети, гърло спокойно, не е вирус  ooooh! Май ще спра да ходя по доктори.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 10:45 от Аурора

# 96
Аурора,потърси и друго мнение.Диагнозата е прекалено сериозна за да се поставя на "око".

# 97
Мила  тва е  чичо му.Той  е  кръстен  на  него  и  умират един за  друг.http://lh6.ggpht.com/_AzOkqs9E7bA/ShqRT75gbsI/AAAAAAAAAHI/QAnxbZ … s640/SDC10516.JPG  тука  е  със  баща си

Joy Ако не сте го кръстили, може чичо му да му стане кръстник и ще му е духовен баща.  Peace
Кръстихме  го  на  годинката  ,но  е  друг  кръстника.

# 98
Мацки, на работа съм. От вторник. Добре се чувствам, само дето кашлям още от време на време Simple Smile Вече, предполагам, ви е ясно кой ми е стопил лагерите.   Mr. Green

Аурора, и аз съм за друго мнение  Peace Изследването ако не е сложно, ако минава по ЗК, ако няма да измъчи детето, може и да го направиш пък. Поне ще изключите тази сериозна диагноза Sad

# 99
  • Пловдив
Привет  Hug
Наталия, смях се от сърце с Любомира, като си наумят нещо трудно можеш да ги разколебаеш децата  Heart Eyes Имаме и ние дрехи, които изобщо не иска да облече  Laughing
Диана, говорих ей сега с майка, каза че в Троян е мъгливо и кофти времето, вчера също такова е било. Значи и в Ловеч е така  Sad А в много случаи там е страхотно, а тук в Пловдив мъгливо.
Аурора, стига бе, как така ви е шашнал този доктор  Shocked Лелеееееееее, не знам какво да кажа... Какво го наведе на тази диагноза??? Кашлицата ли само  Shocked
simba  Hug

# 100
В Ловеч  днес  е  страхотно  време.След малко  излизаме  по  разходки.Снощи  имаше  голяма мъгла  но  днес е  супер.Ако  се  снимаме  ще  пусна  снимки.

# 101
  • София
Аурора, задължително пусни изследването, дори и друг доктор да ти каже, че със сигурност не е туберкулоза.  Peace Лекарите обикновено имат инфо за разпространението на определени вируси и бактерии в даден регион, тъй като при много болести симптомите са еднакви и то им помага отн. евентуалните диагнози. Стискам палци Илко все пак да е здрав.

# 102
  • Пловдив
Аурора, как е Илко, какво стана, правихте ли изследването?
Ние днес от 12ч.до 17ч. бяхме навън на разходка  Crazy Размазахме се от обикаляне, игра доста в един парк и сега вместо да е уморена (като мен) тя продължава да дивее с батко си  ooooh!
Утре сигурно ще идем на контролен (пореден) УНГ  Tired
Аз нямам търпение да заспи, че да чета...Наталия знае какво  Hug  Blush

# 103
Бубе, много са хубави снимките Peace Радвам се, че успяваш да убедиш Стелла да прави упражненията, моите не намерих начин да ги убедя миналата година.

Аурора, откъде я измислиха тази туберкулоза Crazy Пусни едно изследване да ти е мирна душата, стискам палци Praynig

Наталия, не се ядосвай за тоалета  Laughing Прави ми впечатление, че родителите ставаме все по-практични с времето и гледаме да си спестим тръшканията Joy В началото всички сме максималистки и по-нататък ни се постопява ентусиазма ooooh!

Симба, радвам се, че си по-добре. Кашлицата би трябвало да е очистваща, до вторник ще си кукуряк Hug

Кики, много хубави снимки Heart Eyes

Наталия, като хукнат едно насам, едно натам гледам който се е запътил на по-опасно място, той е с предимство. Такава стратегия съм си изработила още като прохождаха. Само като се запътят и двамата към улицата с бясна скорост, ги хващам за където успея, случвало се е ухо или коса, ама в такива моменти не мога да подбирам Crazy През пролетта имах следния случай - извеждам ги сама една събота сутрин, Ники с колелото или камионче не помня, Ели с количката с куклата. Отиваме през подлеза в съседния кватрал на една площадка. Пристигаме благополучно, хората по улиците гледат с възхищение стройния ред по който се движим и аз горда и щастлива. На площадката има две пързалки, пуснах Ели по едната и отивам да помогна на Ники да изчисти другата, защото имаше пясък върху нея. Докато трае чистенето няма и 1 минута, госпожицата се качила пак на другата пързалка и това го разбрах чак щом чук трясък и рев Rolling Eyes Падна от най-горното стъпало по чело. Реве, та се къса... Нарамвам я под ръка, с другата ръка камион ли беше ,колело ли плюс нейната количка с бебето и Ники с кутрето съм го хванала. Елена има глас за опера и ми дъни в ухото, а Ники се поогледа и като видя че Ели реве се включи и той, за да има баланс  и да е стерео изпълнението Crazy Crazy  Искал си десерта, дето съм го била купила, гладен бил човека Whistling 7-800 метра пеш така плюс слизане и качване в подлеза ooooh! Накрая се довлекохме до вкъщи и дълго време след това сама не ги извеждах Laughing Слава Богу Ели се отърва само с огромна цицина и отекло виолетово око Rolling Eyes

Дианче, не ми е приятно да ги изнудвам с дядо им Коледа, но на моменти друг изход не виждам Rolling Eyes Нито обяснения, нито примери, нито убеждаване върши работа като са двамата заедно и са във фаза диване Tired

Искам да ви се извиня за грешките, които правя от бързане да се разпиша Embarassed

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 21:24 от mishlentze

# 104
Мишленце, хем ми е смепно, хем ми настръхва косата. То не е смешно, ама ти така го разправяш  Joy Оня ден ми стана жал за една женица. Извела едно дете на върастта на нашите диванета някъде. По едно време това дете като се изскубна и хукна точно към улицата, кояте е умерено оживена. Жената куцаше нещо и не може да тича. Само вика след детето. Хванах моето под мишница, точно като багаж и хукнах след другото дете. То взе, че падна преди да стигне до улицата и слава богу! Господ да ги пази да са живи и здрави, ние не винаги можем.

От тоя случай обаче забраних на векърва ми да извежда К сама навън. Че това моето е малко повече палаво отколкото му се полага. Иначе за пред хората пази поведение, актриса голяма е. Да е жива и здрава.

Ние сме пък на вълна картинки - всичко с картинки - гащи, чорапи, блузи, потници. И е някакъв ужасТ. Понакупихме разни с картинки, ама то нон-стоп не става. Шарения голяма става, важното е да е доволно детето  Mr. Green Че и ми изкарва някакви лафове от сорта на: Тази блуза не разглежда (б.пр. изглежда, подхожда) с този панталон. Та и цветово трябва да си пасват пИрфектно. ПОнякога като почне да ми се усуква за някакви анцузи и полудявам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт