ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
И  днес  при  нас  е страхотно  време.Малкия ми  наду  главата  за  една  книжка  след малко  ще  вървим да  му я купа.Първо  отивам да  изпия едно  кафенце  и  после на  разходка. newsm44

# 106
  • София
Хей, хора, здравейте всички! Просто сте като фурии в писането напоследък.
Наталка, с гооолямо закъснение да ти е жива и здрава щерката и много да ви радва. Пусни една снимка, нищо че е по анцуг да видя колко е пораснала
Аурора, не истерясвай, че то колкото доктори, толкова и мнения. Пусни едно изследване, но мисли положително. Все си мисля, че можем да докараме нещата, както ни се иска, ако сме оптимисти  Simple Smile
Simba, успех в работата и да се отчетеш как се справяш  Laughing
На всички мами и дечица пожелавам слънчев и успешен ден Hug Heart Eyes

# 107
О , Феърче , ти се появи, наминаваш през темата като бяла лястовица..айде , по- често се разписвай. И ти не си пускала нови снимки на Яна.Като се прибера ще кача някоя от снимките по анцунг Joy

Мишленце, хем ми е смепно, хем ми настръхва косата. То не е смешно, ама ти така го разправяш  Joy
Да,много интересно ги описва случките Мишлето.Хич не е за смях, ама си се смея докато чета Blush
Мишле ,не се притеснявай за грешките и аз от бързане греша понякога, дори за една тъпа грешка  една особа ме беше изтипосла в темата за правописните грешки ,видях  след като се бях редактирала ,ама късно Whistling
А това ,че от глад реве детето си е повече от основателна причина Grinning

Бубе,ние сме си вече на години,уморяваме се повече от децата .Аз също не издържам на темпото й.
Купих си и 4-та книга .Ще видим кога ще смогна да започна да я чета Hug

# 108
Мишленце, хич не се извинявай за грешките, бързайки да те изчета до края даже не ги и забелязвам  Hug
Аурора пиши какво решихте да правите с изследванията? Илко как е?
Симба, твоята госпожица пак ме разсмя! Hug Все такива ги измисля тя  Joy
Моя син и той често ме разсмива. Харесал си е едно момиченце в градината. И единия път като го разпитвам за нея ми казва: Ама как можаха да я родят тооооолкова хубава.
А на въпроса ми харесват ли му новите госпожи и коя повече, ми отговаря: Ами и двете. Хубави са! И съм доволен от тях. Ами да, доволен съм, много съм доволен!  Whistling
На вън Виктор винаги го държа за ръка, че не знам и аз на къде може да хукне. При нас проблема със страха от тъмното остава. Сега даже и сам не иска много - много да го оставям, освен ако не играе на компа или не гледа филм, страх го било  ooooh!
Наталия и аз чакам снимки на Любомира, пък било то и по анцунг облечена!  Hug
Бубето, Кики, много хубави снимки! Hug

# 109
  • София
И Ади е развила страх, но не от тъмното, а да отиде сама до другата стая.  ooooh!

# 110
Аурора дано всичко да е наред, че направо си глътнах граматиката като прочетох каква диагноза са ви казали.

Сутринта ми се стори, че носа на Никол   е запушен и все ми казва че и е студено  - вярно че в градината е много по-топло от в къщи(и май това е причината да ми боледува толкова често) - дано не се разболее пак, че с болничните сме много зле.

# 111
Симба, радвам се че съм ти разведрила деня Laughing И аз гледам да помагам като мога, че знам какво е Rolling Eyes Един път в парка така си изкълчих крака - за да не влезе Ники в една дупка, аз се хвърлих там. До мен имаше някакви хора - мъж и жена, аз виех от болка буквално, те даже не е и обърнаха. ooooh! За картинките - хубаво е да има от рано усет към красивото детето Wink Добре че манията засега е картинки, а не марки и етикети Crazy Като дойде този момент ще фалирам Whistling

Наталия, Сънсъни, за грешките хич и не влизам в правописната тема, сигурно всяка трета грешка е моя Crazy Какво да направя, малко ми е времето Mr. Green Като ми се радвате на историите ме вдъхновявате да ги описвам по-живописно  bouquet

Наталия и аз съм натрупала една камара книги ама нещо не ми остава време за четене, само преди да заспя и то по 1-2 страници максимум и после заспивам. Една приятелка ми дава книгите, които е прочела на половин цена, защото не иска да ги трупа вкъщи , а пък имаме еднакъв вкус Party Въпроса е, че засега само трупам...

Сънсъни, твоя Виктор явно има дар слово Heart Eyes Разсмя ме Joy За страха от тъмното - явно има нужда от компанията на братче или сестриче вече Hug Шегувам се, моите също ги е страх в тъмното да отидат до тоалетната.

Аурора, къде се губиш, пиши как е Илко, че се притесняваме всички?

Днес споделих на едната учителка в градината, че имам проблем с децата като са заедно и по-специално с Ели  и че съм записала час за психолог. Тя предложи да се видим другата седмица след като й свърши първата смяна, ще помоли психоложката на градината да дойде също и заедно да поговорим. Олекна ми да ви кажа и съм й много благодарна. Нали на родителската гласувахме да има училище за родители, но още не е организирано. Скоро ще има родителска среща по този повод. Party

# 112
Момичета, аз грешно съм се изразила. Диагноза няма, просто искаха и това изследване. Само че аз още не съм говорила с личната. Все пак има ваксина това дете, не че не е възможно ( да чукна на главата си, понеже е дървена). Отказах се да правя изследвания тук, особено след като разбрах как пишат едните, без да са погледнали пробите. След две седмици ще ходим при друг алерголог, за да разбера все пак има ли алергия това дете или не, може и там да пусна изследвания.
Благодаря на всички  Hug Днес кашлицата му е вече влажна след една седмица борба със сухата. Пробвах вашата рецепта с черна ряпа, но все пак да попитам: за каква кашлица е?

# 113
Добро утро.

Бубето ,Кики страхотни снимки.
Аурора дано се оправи по-бързо детенцето.
Вчера поръчахме календарите за коледа .Тази година са много хубави.

Честит да е всички деня на християнското семейство.

# 114
Добро  утро  и от мен  пожелавам ви  слънчеви  почивни  дни.

# 115
  • Добрич

Да ви питам, кой беше купувал лаптоп за детето си от БАРТ? Гледам в сайта, че има 2 вида на български, единия с 40 функции, другия с 30. Въпроса ми е кой би бил по-подходящ за моите мишки, че в описанията този с 40-те ми се видя, че има по-сложни игри, даже таблицата за умножение Crazy .....

mishlentze, аз купих на Жени. Определено оранжевия е по-подходящ за нашите деца. Дават го от 3 до 6 години, но три годишно дете трябва да е вундеркин, за да се справя с него. Игрите  са за по-големи деца. Жени все още не го е получила /на Коледа ще и го дадем/, но не е възможно да се справя с всичките игри. Всяка игра се пуска с код - от 01 до 30. Т.е. детето трябва да познава цифрите или да запомни механично бутоните на любимите си игри. Освен това  има задачи даже за петолинието с нотите. т.е. в никакъв случай не е за малко дете.  Останах с впечатление, че си прочела мнението ми.

mishlentze, чак днес влизам във форума. Видях, че си прочела това упътване, но не си намерила упътването на компютъра за по- големите деца. Надявам се, че все още не е късно дати дам линк: Тук

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:38 от Вела

# 116
  • Добрич
Мишленце, хем ми е смепно, хем ми настръхва косата. То не е смешно, ама ти така го разправяш  Joy Оня ден ми стана жал за една женица. Извела едно дете на върастта на нашите диванета някъде. По едно време това дете като се изскубна и хукна точно към улицата, кояте е умерено оживена. Жената куцаше нещо и не може да тича. Само вика след детето. Хванах моето под мишница, точно като багаж и хукнах след другото дете. То взе, че падна преди да стигне до улицата и слава богу! Господ да ги пази да са живи и здрави, ние не винаги можем.

От тоя случай обаче забраних на векърва ми да извежда К сама навън. Че това моето е малко повече палаво отколкото му се полага. Иначе за пред хората пази поведение, актриса голяма е. да е жива и здрава...

И аз не давам на моята свекърва да извежда детето в града. Жената е с изкуствена тазобедрена става.... Жени с нея прави всичко, което си поиска / #Crazy когато нямаше четири години баба и я беше оставила да си маже сама маргарин с ножа  #Crazy /. В изключително редки случаи ги оставям да се гледат и то по за няколко часа само. За повече време, само ако е с баща си на село или търся помощ от сестра ми или леля ми.

# 117
  • София
Ади си маже масло и топ. сирене на филия, опитва се и да реже с нож (от тези комплект с вилиците) без проблеми от доста време.  Peace А, вече реже и с ножици, май и в ДГ го правят.

# 118
Малко снимки  Grinning http://nashitedeca.snimka.bg/children/lyubi.438264.16052635
Снимала съм и стаята й,но още няма обзаведането.

Любомира може сама да си маже филии , давам й малко ножче и е пред очите ми естествено.Ножица също ползва и то се справя доста добре- реже разни картинки и стикери.Има дет. ножички,които са по- тъпи и между 2-те остриета има ограничител,за да не се разтварят много.Има ги по всички книжарници Peace

Мишле,ти само един лаптоп ли мислиш да купуваш?Нама ли да се карат?

# 119
  • Добрич
И Жени има детски ножици, в резултат на което майка и има срязана дамаска на канапето в  хола. Laughing

Наталия,  много е чаровна Любомира.

Общи условия

Активация на акаунт