ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бубе, ами да ти каж, до сега не бях се замисляла, че 3та сливица не се вижда при обикновен преглед и, честно казано, от теб го научавам сега  newsm78 Истината е, че миналата година на прегледа при УНГ в ИСУЛ, лекарят каза, че има уголемена 3та сливица. Гледа я с нещо като фунийки, които й слагаше в носа и после свети с някакви лампички. Не мога добре да си спомня как беше, ама помня, че К много вика и рева. Но тя си реве по дифолт като види бяла престилка, тъй че не съм се замисляла ужасно ли е или не  newsm78

Ксения, не казваш как е Вали.

Симба, това не е обикновен преглед с просто око.  Wink  Peace

# 46
  • Пловдив
Да, явно си е бил специален преглед на третата сливица  Peace Имал си е доктора инструменти, а не както Боян като беше малък го преглеждаха - с ръка бъркаха през устата и винаги повръщаше детето  Sick На Стелла не са я преглеждали третата, това не попречи на "светила" разни да й назначат операция де...  Confused Не че я оперирахме...

# 47
  • Бургас
Да се запиша и аз в новата темчка.

Велизар вече трета седмица си е в къщи.От другата седмица смятам да го пращам на градина.

# 48
Запис и от мен, да не ви изпусна Wink При нас- нищо ново. Здрави сме си ( чук-чук).Продължаваме да си ходим на градина и стискаме палци да са здрави и другите дечица в групата Praynig Дано всичките ни дечица са здравички Hug

# 49
Здравейте!

Вали е по-добре /пу- пу/.Тази седмица ще си остане вкъщи да се дозакрепи напълно.
Аз от днес отново съм на работа и ми е супер криво, още не мога да вляза в ритъм.
Симба Hug
Мария, честита ти линийка!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и на финала да гушкаш здраво и красиво бебче! Heart Eyes

# 50
  • София
Много ме заинтригувахте с този преглед за трета сливица. Аз си мислих, че детето отваря устата и се вижда има или не трета сливица, а явно хич не е така.
Симба не сме отишли на УНГ, защото Митко не дава да се издума за ходене на лекар. Явно се стресира тези два дни като го мъкнах насам-натам. Та ще изчакам малко да му мине, а и малко да се пооправя и аз, защото се оказа, че имам хрипове в дясно и диагноза "остър бронхит" Mr. Green Както каза лекарката: "Мъкнеш детето по болници, а тебе няма кой да те прегледа". Та така. Той вече е добре ама аз явно не Grinning

# 51
Ееее, МОНИ, бива ли така да се запуснеш Sad Какво ти предписаха за тоя бронхит? Ама така сме май всичките Sad Гледаме децата да са добре, а на нас че нещо не ни е добре ... кучета ни яли Sad

Айде оправяй се бързо!

# 52
  Много пишете, човек не може да ви смогне  Laughing
  От днес Никол е на градина, а довечаря пак сме пре бебето - от както са я изписали все за нея говори и като отидем при брат ми не можем да си тръгнем.
  В тово времету топло ту студено ще се побъркам не знам как да се обличам и май съм настинала целия гръб ми се е схванал.

Да питам мамите фенки на "Здрач" къде мога да да си намеря инфо за прожекциите?(малко съм скарана с компа на последък сама зацикля и по половин час отвара страница)

Оздравявайте и деца и мами!

# 53
  • Някъде в облаците
Еее, момичета, здравейте! Hug
Не съм писала, не съм влизала отдавна. А то - нова тема, благодаря!
Сега да се похваля - здравички сме  bowuu, и.......................... излекували сме Моракселата   bouquet Ама как ме изплашиха - отиваме на контролен преглед и секрет и............. налепи по гърлото ..............  #Crazy Док казва бактериална е - три дни .изтръпнах.... А то - гъбички от Биопарокса, който пръскахме за Моракселата.  Joy олекна ми.
Ходим си на детска градина, пеем песнички, рисуваме, танцуваме и....... чакаме ..."сняга и Дядо Коледа". Тази година по-рано ще правя елхата и украсата, че Мира само пита - да й се радва по-дълго време.
 Hug Hug HugВсички болнички - да оздравявате пожелавамHug Hug Hug

# 54
Запис и от мен,немога да Ви изчета,а за писане все не ми остава време,но ще се постарая да наваксам    bouquet

# 55
Добро  утро  почерпете се  .Днес  Криси  става на  3  годинки. newsm59 newsm38  food010

# 56
Кики,честит рожден ден на Криси!   bigdance2

# 57
  • Бургас
kiki06  да ти е живо и здраво момчето!    bouquet  Весел празник!
Ксения благодаря! Hug

Много болни продължава да има тук. Sad Всички да оздравявате скоро.Мони и за теб се отнася, няма да се изоставяш така. Naughty

За третата сливица не знаех, че има специален преглед.На Велизар личната му каза, че има и ходихме на УНГ.Там не си спомням как точно го преглежда доктора, но потвърди наличието й.Тогава Велизар беше на две години и нещо и оставихме нещата така.Обясни ни, че преди три години не е хубаво да се пипа.Сега ще трябва пак да ходим, да видим ще я вадим или не.Мен много ме страх да не се наложи вадене, защото изпитвам ужас от упойките.

# 58
Честит Рожден Ден на Криси!
Да расте здраво, весело и щастливо дете!

# 59
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам да расте само в слънчеви дни с много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт