Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Сту. Жива и здрава, много обичана и щастлива Hug И да почерпиш  Drunk

# 166
Сту,  честит рожден ден! Все така очарователна, прекрасна, красива!!!!!

# 167
БЛАГОДРЯ ВИ!!! Удивена съм колко правилна оценка са ми дали всички, които ме наричат красива  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

Ето и логото на днешния ден  Mr. Green

# 168
  • София
Майтапът настрана, но тази нощ сънувах как небрежно започвам да пия от 9,30 сутринта...  Embarassed Удивително за скромната ми същност, даже ме беше срам...  Embarassed Ставам, влизам, а те почнали наздравиците!  Crazy

# 169
Сту, честит рожден ден! От всичко по много!

Ми камътна си, ко да та правим!  Hug

# 170
  • София
Сту, остаря, а?  Mr. Green Да си здрава, права и много щастлива!   bouquet  Винаги можеш да разчиташ на младите си дружки, ако решиш да търсиш компания за вино!  Mr. Green

Много, много хубави мигове ти желая, много весел празник и всички много да те слушкат и радват - мъж, деца, шефове, други разни...  Heart Eyes

# 171
Сту, остаря, а?  Mr. Green Да си здрава, права и много щастлива!   bouquet  Винаги можеш да разчиташ на младите си дружки, ако решиш да търсиш компания за вино!  Mr. Green

Много, много хубави мигове ти желая, много весел празник и всички много да те слушкат и радват - мъж, деца, шефове, други разни...  Heart Eyes

Млади, млади колко да са млади  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мопс, много хубава кошничка си ми спретнала, кога мога да си я получа  Flutter

# 172
Стилияна, честит рожден ден!

# 173
Честит рожден ден, Сту! Жива и здрава, все така красива и пленителна!   bouquet

# 174
Честит рожден ден, Сту! Бъди здрава, щастлива и все така усмихната!

# 175
  • София; Дружбето
Мопси, не щеш ли да направиш на Сту подарък - още едно такову кат нея  newsm53

# 176
Честит рожден ден, Сту! Много здраве,  много обич  и всичко, което те прави щастлива!
/старо вино и млади мъже/

# 177
Честит рожден ден Стиляна! newsm59
Наздраве на теб и всички които си пииват по това време cheers Wine Glass

# 178
  • София
...
Наздраве на теб и всички които си пииват по това време cheers Wine Glass

Вечерен час ли има за пиенето??!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наздраве, другарки! Някои се отнасяме сериозно и към това си призвание!  Crossing Arms  Mr. Green

# 179
Сту, макар и на патерици, честит рожден ден и от мен! Бъди все така красива, усмихната, очарователна и силна! Желая ти да си обградена само от хора, които те обичат, и само прекрасни неща да ти се случват занапред!

Общи условия

Активация на акаунт