Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Мопси, не щеш ли да направиш на Сту подарък - още едно такову кат нея  newsm53
Цвет, хайде от мен да мине ще я оставя да бъде единствена и неповторима!  Mr. Green
Аз се боря за стрелец, а и нали съм от отбора на преносващите.  Crazy

# 181
  • София; Дружбето
ВИктор, нали е мъж, напъна да сгъва количката със сила, вместо да си ползва мозък и ми счупи сенника. Бясна съм и едвам се сдържам да не си излея душата, та затва тука пиша. Едно хубаво нещо имах и него го съсипа. Та си мисля дали да не отида да си купя нова ей така, за спорта Crossing Arms

# 182
  • София
Малко снимки от Боровец

Както и друг път съм казвала, моето дете не случи на майка и за това повечето фотоси са от кръчмите... Blush

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183
Цветке мъжка му работа, по-лесно е да строшат нещо, отколкото да помислят и да са търпеливи  Crazy
Ним много сте хубави, Симона каква прекрасна коса имааааааа  Heart Eyes

# 184
    Страхотни снимки!
    Не мога да не отбележа,че и двете със Симонка сте се разхубавили невероятно! Hug

# 185
 *

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 18:11 от Селма

# 186
  • София
Благодаря ви! А тази коса ако знаете как трудно се суши и реши...  ooooh! Обаче най-обичам да ме питат на кого е и учудените погледи, като отговоря - "Ми не знам и в двете роди сме с прави коси"  Crazy

# 187
Здравейте и от мен. Ние си изкарахме един чудесен уикенд без деца в Благоевград  Mr. Green Напоследък съм станала толкоз суеверна, че чаках първо да мине и после да се хваля  Rolling Eyes Та така... Благоевград е едно много хубаво място (бяха ме налегнали едни мисли за студентската ми година там  Embarassed), Ванчето освен че има страхотно семейство, се оказа, че притежава и страхотен ресторант и пиано-бар, в който става голям купон. Всичко беше прекрасно, а най-хубавото беше, че като си легнех спях без прекъсване, докато се събудя сама. Сигурна съм, че някои от вас разбират какво имам предвид  Mr. Green
Сеа малкият при мен се улива с вода от чашата на брат си (пиеи плюе), но съм го оставила да видя кога ще му писне  Crossing Arms Предпочитам така отколкото да ми реве.
Ив как беше предаването. Не можах да го гледам, че по това време се прибирах с празна глава от почивката  Mr. Green
Ним чудесни снимки. Що се отнася до отговорите към родата, знаем, че ги умееш  Joy

# 188
  • София; Дружбето
Налегнала ме е носталгия по младежките ми години

# 189
  • София
...
Ив как беше предаването. Не можах да го гледам, че по това време се прибирах с празна глава от почивката  Mr. Green
...

Никак. Остана за следващата неделя!  Tired Явно сглобяват в последния момент...  Tired

Днес почти премъкнах багажа в новото жилище и ... ме обзе депресия. За глазура на тортата, Шош нададе многострадален рев като видя опразнения апартамент, в който тази нощ ще спи за последно...  ooooh! И аз тоже.  Tired Седяхме и ревяхме един срещу друг пред смаяните и смълчани погледи на баща му, баба му и дядо му...  Tired Добре че си имам ентусиазирана дружка, която се нае да разопакова - моя мерак се спихна лошо... От утре сме при нашите, че то си е екшън...

# 190
  • София; Дружбето
Ех, Иве. Ама колко ще ви е готино после в къщи, ама наистина в къщи Grinning Пък Шош от сега си личи на кой се е метнал Laughing
Миша ми отказва спането Crazy През деня едвам я навивам да си легне и вечер е като бухал. Ей сега със скандали си легна и то защото и Вики тръгна да спи

# 191
  • София
Ех, Иве. Ама колко ще ви е готино после в къщи, ама наистина в къщи Grinning Пък Шош от сега си личи на кой се е метнал Laughing
...

Ох, пък да не ти казвам колко ме е страх от уредите!  ooooh! Те са по-умни от мен, бе!  ooooh!

ПП. То е очеизбождащо Шош на кой се е метнал... За това стоически гледам да си трая...

ПП1. От старост ли, от що ли, но ми е много емоционално изтощително да гледам детенце как болезнено преживява...  Confused Не мисля, че имам емоционален потенциал да преживея тези процеси при повече от едно (това!) дете!  Tired Евала на всички, които се престрашават да "изгледат този филм"!  Hug

# 192
  • София
Ив,  Hug!
Сигурна съм, че съвсем скоро ще се почувствате в новата къща като в ДОМ.  Grinning

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 23:17 от Klemy

# 193
   Ох,Ив..... spoko
   И ние ,когато се местихме,преживяхме същото!
   Не мога да забравя ,как почна да реве Алекс,когато хамалите  вдигнаха да изнасят пианото,а то беше последното и най-голямото нещо от багажа ни....
   А колко рев и истерии съм изслушала по-късно от Алекс всеки път,когато се прибирахме в новия апартамент.... ooooh! Tired
   Страшно дълго му свикваше.... #Crazy

Но Цвета е права!По-хубаво е да си в нова къща! Simple Smile Опитвайте се да мислите за това. Simple Smile

# 194
Сту, честит рожден ден на патерици! Желая ти да бъдеш много щастлива!   bouquet

ИвHug !

Селма, ти пак си сложила снимка на онзи божествен сладкиш (поне така ми изглежда  BlushCrazy

Общи условия

Активация на акаунт