Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Ив,напълно те разбирам скоро/на 25.01/преживявах същото когато и ние от Банкя се преместихме в Бургас. SadПрез целия път от там до тук плаках и Алек ми пригласяше.Всички си мислеха,че Алек ще забрави бързо Банкя и ще си живее по-добре тук но уви....Такива явно трайни спомени/щастливи/му е оставила Банкя та до днес като затръгваме на някъде пита"В Банкя ли си отиваме"или"Кога ще си отиваме на нашата къща в Банкя"Много е гадно да обясняваш на дете,че никога повече няма да се върнем там.Така,че ми е ясно какво преживявате Ив HugОт сърце ви пожелавам бърза адаптация и само прекрасни моменти в новия ви дом!  bouquet
Мананке,как благородно ти завидях за наспиването.Аз вече не помня от кога не ми се е случвало това"без прекъсване"/колко малко му тряа на човека/
Ним,страхотни снимки!Ох,добрия,стар Боровец.Какви мисли и чуства долетяха у мен.....ей..........спомени,спомени..... Rolling Eyes
Цвет,за пореден път се затвърждава мнението ми,че всички мъже са еднакви.....А относно неспането Алек от доста време го практикува.Не ме питай как издаяних един месец пауза от градината вкъщи с двама неспящи караконджула.Малкото къде дремне къде не.Алек изобщо.И вечер до 23 се мъча да ги приспивам.
Стилияна,разкажи как изкара РД??? Mr. Green?Имаше ли хубави подаръци Mr. Green

# 196
Оооо..забравих да ви разкажа вчера в какъв филм попаднах. #Crazy
Мъжа беше на работа и аз реших с моята братовчедка да направим една лежерна разходка из центъра на Бургас но тъй като никой не се престраши да поеме малките ние рискувахме да излезнем с тях.И...целия град разбра за това....Алек реши,че ще реве и ще се тръшка за всякакви глупости.Искаше пуканки.Ок,после балон,колички,море,пица /и то със сирене не с кашкавал след като обаче вече я бяхме взели и т.н и т.н.Но черешката на коктела беше като вече със сетни сили се набирах по главната бутайки бебешката количка/празна/носейки и хранейки с пица бебето Алек най безцеремонно за секунда дотича до фонтана на "пъпа на центъра"и се гмурна главичка вътре в ледената вода. ShockedЗа секунда загубих ума и дума.Толкова се изплаших.Хукнах нататък,а той се измъква от вътре мокър до кости и пръхтящ като морж.Умрял от студ,а впоследствие разбрах и от страх.Няма да ви описвам какъв сеир на бъргазлии жадни за подобни гледки спретнахме.Ама това майната му. Joy

# 197
  • Бяла Слатина
Да ти кажа monny_77 че  доста ни разсмя. Аз цял ден чета какво си пишат във форума и от време на време споделям на моя мъж. Като те четох буквално си се представихме как скоро време и ние ще изпадаме в подобни ситуаций.  Hug

# 198
  • София
Майко мила!  ooooh!

monny_77, ние при психоложката Хени ходихме даже и тя ни предупреди, че новата къща е стрес номер едно за децата!  Confused Особено в периода на трите годинки, когато се осъзнавали като индивидуалност, а не като неразделна част от мама, както е било до сега... Та, не е въпрос само на спомени, а Банкя за Алек е всъщност "зона на комфорт" и всички проявления (както и плача, Селма) са "вентилиране на емоциите".  Tired И аз се навентилирах снощи едно хубаво, де.  Mr. Green
Шош дори се напика тази нощ, горкият, а аз едва събрах прах за пране от дъното на една кутия, та да изпера! Наложи се да ровя по раничките му, та да събера с какво да го облека!  Crazy Добре че не бях разнесла багажа от последното гостуване при Ванчето в Благоевград, та спасих положението.

Сту, айде пускай списък с подаръците и кажи какво не ти влиза в употреба (айде, да идва и тая Коледа вече)...  Mr. Green

# 199
Сту, айде пускай списък с подаръците и кажи какво не ти влиза в употреба (айде, да идва и тая Коледа вече)...  Mr. Green
На парти ли ще ни каниш  Mr. Green
Ив, вярно че преместването ви дойде в най-неподходящия момент, но Шош е обичано дете и съм сигурна, че ще преодолеете и двамата по-най лекия начин промяната. Още повече, че новият ви Дом е по-голям, следователно с повече място за игра. Мисли позитивно нещата и те стават  Hug
Мони представих си те каква гледка си била  ooooh! Отстрани звучи доста забавно, но ако си в епицентъра на събитията съвсем не е такова  Crazy Стискам палци всичко да се размине без оследствия.
Весонито днес го заведохме на детска градина - надявам се да е послушен, а малкият от цяла сутрин обикаля и само повтаря "батеее, батееее". Скучно му е без батко.

# 200
   Момичета,какво правите,ако детето ви на всяка цена иска да го носите на ръце,а вие нямате никаква възможност за това(примерно ,имате много чанти,или ви боли кръста....)?А то реве и не иска да върви.....А вие бързате.....

# 201
Хехе, Селма, ние сме така абсолютно всеки божи път  Confused Какво правя - и аз незнам как я вземам и нея да я мъкна, намествам я някакси между чантите, поемам си въздух и стискам зъби, но я мъкна, не мога да я оставя на улицата. Веднъж опитах - влачи се като тюлен по земята, рева повече от 40 минути и накрая я взех. Всяка разходка ни е такъв кошмар, не иска да върви и това си е  Confused
Ив  прегръдки на теб и Шош  Hug Силни сте, знам, че ще преживеете тази промяна  Hug
Мони представям си какво ти е било, дивашка работа са тия момчета  Wink

# 202
  • София; Дружбето
   Момичета,какво правите,ако детето ви на всяка цена иска да го носите на ръце,а вие нямате никаква възможност за това(примерно ,имате много чанти,или ви боли кръста....)?А то реве и не иска да върви.....А вие бързате.....
Гледам лошо и детето спира да плаче, ама ние сме различен случай Mr. Green Ще видим с Габи как ще е Rolling Eyes
Извадих му активната гимнастика. Дано най-накрая си открие ръцете. Умира от скука вече само да лежи. Много искам люлка да му взема, но финансовата криза още ни държи Tired да ще почака

# 203
  • София, Лагера
Ох Мони, не знам на теб какво ти е било, ама като си представих картинката се смях с глас!  Embarassed Laughing

Ив, отиваш на по-хубаво место, знаеш си го! Пореви си малко да ти мине носталгията, след първата нощ в новата къща вече няма да мислиш за старата!  Hug

Селма, обяснявам, че ме болят ръцете. На 120има път разбира  Mr. Green. Също така клякам и го гушкам... по 40 пъти на излизане  Mr. Green

Момичета, аз продължавам с родилната хроника. Снощи една приятелка роди момченце 4900 ... нормално раждане  Shocked Shocked Shocked

# 204
  • София, Лагера
А сега и да се оплача... в петък ни се счупи хард диска на компа в къщи. ooooh! Tired Tired.. мани че нямам компютър сега, но и ми изчезнаха всички снимки на Пресиян, всичките ми екскурзии... материалите ми от университета... дипломната която пиша в момента... всичко... направо не съм на себе си!
Крас 3 нощи се опитва да го възстанови, засега безуспешно...  Tired

# 205
Ноеми това определено е много гадно. Ние, след като изтръпнахме, че са изчезнали всички снимки на двамата, послушахме кръстникът на Цеци и се обзаведохме с външен хард-диск, на който да съхраняваме такива важни неща. Лошото е, че твойто звучи като приказката за обущара и обувките му. Дано успее Крас да възстанови информацията  Peace
Цвета сигурна ли си, че люлката ще ти върши работа ? И заслужава ли си парите, освен ако не планираш трето  Wink
По въпросът на Селма. Честно казано не знам. Никога не ми се е тръшкал да го нося. Ако каже, че иска да го гушна значи със сигурност се е изморил. Обикновено си решавам въпроса, качвайки го на конче, но моята физика го позволява. Това, което видях обаче ВАнчето да прави с Айя ми хареса много. Просто седнаха на една пейка, съвсем спокойно я попита "Защо?", обясни й, че мама не може да я носи сега и след малко са у дома и нещата се разминаха тихо и кротко. Друг вариант е, ако сте надалече от блока, просто да хванеш такси, или да се качите на градски транспорт. Може и да буташ с теб триколка - така хем ще има място за багаж, хем Алекс ще се вози. Дано намериш скоро решение на проблема.

# 206
Мони, и аз се посмях.
Вече отпускам краци, стрелеца дойде.  Laughing
Ноеми, много гадно. Дано да го опарви мъжа ти. Аз точно за  тая цел си купих външен хард диск. Ама си седи в кутията, което няма как да ми опази снимки и информация. Днес смятам да се заема да прехвърля всичко, че ти си третия човек дето се оплаква от гръмнал хард. А като почнем и със снимкте  като се роди бебето(живот и здраве) 100%  ще изпуши.

# 207
  • София
Ноеми,това с изчезването на дипломната работа май се е случвало на всеки.  Grinning Не знам какво им става на дипломните работи, но имат тази склонност. Моята за бакалавърската така изчезна, слава Богу временно, защото успяха да ми я възстановят, но...изпуснах първата дата за защита. Mr. Green
На една колежка от магистратурата също, но поне беше разпечатала каквото беше написала до момента, та с една програма успя да я качи пак от сканирани листи в уърд.
На мъжа ми пък едно обширно социологическо изследване от 100 страници така се затри. ooooh!

Селма, ако имам много торби не гушкам, няма как. И да реве и да не реве...все едно, като не мога. Ако мога го взимам да го погушкам.

Не мога да не се похваля, че моето иначе не много разговорливо дете вчера ме заби в земята. Спря кабелната, пристига Дани от детската и като вижда, че и нашия ТВ не работи проведохме следния разговор:
- И вашият телевизор ли не работи, мамо?
-И нашият, Дани.
- Предполагам, че не работи кабелната, мамо.
 ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 12:36 от Klemy

# 208
Клеми, точно на място го е казал  Laughing
Явно се започва периода с бисерите, защото онази вечер Евангелина ме попита "мамо, какво ще стане като умрем?"  Shocked

# 209
Вече отпускам краци, стрелеца дойде.  Laughing
Айде в правилната зодия  Wink Мопс нал` знаеш приказката "Мъжете стрелци, стрелят със стрели, а жените с очи" Та да има чаканата девойка страхотни очи и винаги точни попадения  Hug

Общи условия

Активация на акаунт