Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Уф, на мен пък преди няколко месеца ми изпуши външният диск и се затриха сума ти снимки. Така, че и той не е вариант - трябва всичко да се копира на CD-та. Добре, че някои от по-важните съм ги копирала на маминия комп, че си ги взех от там...

# 211
  • София; Дружбето
Клеми, точно на място го е казал  Laughing
Явно се започва периода с бисерите, защото онази вечер Евангелина ме попита "мамо, какво ще стане като умрем?"  Shocked
Joy Joy
Добре, че Миша все още няма такива иде в главата, че незнам как ще обеснявам Crazy
Аз снимките ги записвам на по 2 диска, пазя ги на харда и ги качвам в нета. Отделно вадя и хартиени копия Mr. Green Все нещо да остане за внуците

# 212

Селма, обяснявам, че ме болят ръцете. На 120има път разбира  Mr. Green. Също така клякам и го гушкам... по 40 пъти на излизане  Mr. Green

Laughing Правя абсолютно същото! Peace
    Често му пея някаква весела песничка и му задавам темпо и той почва да тича напред,но.....не винаги се отзовава на песничката.Както и не винаги възприема това,че ме боли кръста,например, и ми е тежко.....И реве миличкият толкова обидено! ooooh!
     Жал ме е за него,затова ви попитах,как се справяте....
     Благодаря за отговорите! Hug

# 213
  Елеонор@,много задълбочени въпроси задава твоята щерка! Crazy Умничка! Heart Eyes
  Браво и на Дани нз Клеми! Hug

Да похваля и Алекс!От градината казаха,че е много умно детенце. Blush Бързо проговаря български и по принцип много бързо научава каквото и да е.От себе си да кажа,че е и страшно музикален,проявява го по всевъзможни начини! Simple Smile

Ноеми,честито на твоята приятелка-героиня! #Crazy  bouquet
   Съжалявам за хард диска ви.....Ще запитам моя съпруг,какво знае по въпроса. Rolling Eyes

# 214
Цитат
monny_77, ние при психоложката Хени ходихме даже и тя ни предупреди, че новата къща е стрес номер едно за децата!
Лелеее  ooooh!представям си какво съм причинила на милото ми детенце!Първо появата на бебето,преместване в нов град и нов апартамент/100 пъти по малък от къщата в която живеехме/и за капак детска градина #CrazyПосле защо бил такъв изнервен.Ужас!
Айде на вас бърза адаптация Hug
Ноеми,живо и здраво да е това голямо отгледано бебе!Ама как нормално бе? Shocked
Мопси,и аз миналата година така стисках краци до 22.11 да не излезе девойката скорпионка.Не че имам нещо против тази зодия ама... Mr. GreenИ на 21.11 спрях да пия магнезия и взех че 7 дни преносих.Ама на теб ти пожелавам да родиш на време.Успех!
Елеонор@,чувала съм че човек пораствал и помъдрявал когато зададе този въпрос Thinking
поздравления за всички умни дечица!

# 215
Мони абе не ми се вижда много помъдряла, ама знам ли я  Crazy Макар че доста неща разбира, приема ги някакси. Особено за баща й. Пита "сега при тати ли ще ходим? той тати живее в другата къща, а ние живеем при баба Кати", сама е стигнала до тоя извод, нищо не съм й обяснявала.

Тази нощ какъв сън сънувааааааах, още ме е странно. Че съм родила у нас, бебето новородено, малко и спи и писах тук, че си имам бебе и се казва Катерина  Crazy Шантава работа  Crazy

Селма твоя юнак, с такава музикална майка - виждам го концертмайстор на някоя филхармония  Wink

# 216
Ели, не знаех, че сте се разделили с бащата на Евангелина.  Rolling Eyes Съжалявам... Дано да е за добро  Hug Heart Eyes
Аз не подценявам децата в тази възраст.  Naughty Много са си умни и много неща разбират. Гледат, слушат и попиват всичко! Да са ни живи и здрави! Но много трябва да внимаваме какво говорим и как го казваме Simple Smile
Селма, много хубаво, че Алекс е наследил музикалността ти!  Hug

# 217
Вили засега е  Peace

# 218
Привет и от мен Hug Монии, Алек здрав ли е след екстремното преживяване? На мен ми се смешно сега, ама си представям какъв нервен срив бих получила ако бях на твое място Crazy

Мопси,и аз миналата година така стисках краци до 22.11 да не излезе девойката скорпионка.Не че имам нещо против тази зодия ама... Mr. Green

bash bash bash bash bash

Селма, аз понеже съм от майките, които не се трогват от сълзи, та моите деца някак инстинктивно усещат, че не могат да ме работят с рев и тръшкане Mr. Green Ако все пак се случи бих и отклонила вниманието Peace

Мопсо, роди ли бе?

# 219
  • София
Цитат
monny_77, ние при психоложката Хени ходихме даже и тя ни предупреди, че новата къща е стрес номер едно за децата!
Лелеее  ooooh!представям си какво съм причинила на милото ми детенце!Първо появата на бебето,преместване в нов град и нов апартамент/100 пъти по малък от къщата в която живеехме/и за капак детска градина #CrazyПосле защо бил такъв изнервен.Ужас!
...

Яко сте го "раздрусали", да знаеш...  Confused

# 220
# 221
Hug Hug Hug
Сту, нещо много ни обиждат зодията  Crossing Arms
Пък ти си красавица голема!  Mr. Green Heart Eyes

# 222
Не смогвам да ви изчета Simple Smile
Аз бях на дамско парти в чужд град, заредих се емоционално , ще ме държи до Нова година  Laughing

# 223
Ма Вили, в потрес съм Crossing Arms

Пък ти си красавица голема!  Mr. Green Heart Eyes

Ха! Ти да не би да не си Hug Всички скорпионки сме красиви и умни, ама май само ние си го знаем  Joy Joy Joy Joy

# 224
Сту, цъ, не съм, цяла и непокътната съм си.
Видях, една моя съученичка на снимките, ако не бъркам.  Grinning

Уфф, то като се замисля ние не само в нов град, ами и в нова държава се преместихме. Ама от ремонти и майстори, хич  не ми остана време да видя дали се е стресира Софи.  Crazy Така да се каже, не ми беше до нея тогава.  Embarassed  Confused

Мони, аз и Софи я родих след термин. Та сега май пак така се очертава.  Thinking
Само дето свеки ни дойде на гости и понеже вече е 3 ден вкъщи искам да раждам, че сме се разбрали ден след раждането да си замине...ако още е жива.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт