През целия път от там до тук плаках и Алек ми пригласяше.Всички си мислеха,че Алек ще забрави бързо Банкя и ще си живее по-добре тук но уви....Такива явно трайни спомени/щастливи/му е оставила Банкя та до днес като затръгваме на някъде пита"В Банкя ли си отиваме"или"Кога ще си отиваме на нашата къща в Банкя"Много е гадно да обясняваш на дете,че никога повече няма да се върнем там.Така,че ми е ясно какво преживявате Ив
От сърце ви пожелавам бърза адаптация и само прекрасни моменти в новия ви дом! 
Мананке,как благородно ти завидях за наспиването.Аз вече не помня от кога не ми се е случвало това"без прекъсване"/колко малко му тряа на човека/
Ним,страхотни снимки!Ох,добрия,стар Боровец.Какви мисли и чуства долетяха у мен.....ей..........спомени,спомени.....
Цвет,за пореден път се затвърждава мнението ми,че всички мъже са еднакви.....А относно неспането Алек от доста време го практикува.Не ме питай как издаяних един месец пауза от градината вкъщи с двама неспящи караконджула.Малкото къде дремне къде не.Алек изобщо.И вечер до 23 се мъча да ги приспивам.
Стилияна,разкажи как изкара РД???

И аз се навентилирах снощи едно хубаво, де.
Добре че не бях разнесла багажа от последното гостуване при Ванчето в Благоевград, та спасих положението.

Не знам какво им става на дипломните работи, но имат тази склонност. Моята за бакалавърската така изчезна, слава Богу временно, защото успяха да ми я възстановят, но...изпуснах първата дата за защита.