Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
...
ПП. За срадя вечер поканена ли съм  Mr. Green

Луда ли си?! Катюнгелчева не веднъж е доказала гениалност - да ми каже колко е часа, не бих се вързала!  Wink Hug

# 631
  • София
Дами, днес с мъжа ми имаме много специална годишнина - 8-ма подред. Да пийнете по едно за наше здраве.

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти също така!  Simple Smile

# 632
Ним честита ви годишнина! Да се хвалиш така и с 80-тата Simple Smile
Честито и на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти. Имам спомен, че това ми беше най-пиянския празник. Чак ме е яд че толкова брзо завърших.

Дамииии, помагайте! Мите иска Дядо Коледа да му донесе тролей................ а ако няма, да донесел трамвай. Някой някъде виждал ли е такива играчки. Влак и рейс не става

# 633
  • София; Дружбето
Честита ви годишнина, Ним. Да се обичате все повече и да сптретнете братче на Симонка по тозхубав повод  Whistling
Честоито на всички настоящи и минали стиденти  Grinning

# 634
   Честита годишнина ,Ним! Hug

# 635
Честита годишнина, Ним!   bouquet
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!  Mr. Green Важното е да има повод за пиене!  Peace
Ивонска, четох в онази тема  ooooh! Как се забърка с тая женица... Tired

# 636
Честита годишнина, Ним! Любовта ви да е все по-силна!   bouquet

# 637
НИм честита годишнина! Още дълги, дълги години семеен живот, любов и разбирателство!   bouquet
И на студентите честито! Довечера съм с моите дечица (колегите ми) да празнуваме (ако Ева е добре), не съм излизала на кръчма и дискотека от ... незнам от кога, чак се вълнувам.
Евангелина е малко болна, в неделя през нощта вдигна малко Т, зачервено й е гърлото, но вчера още беше по-добре.

# 638
Честита годишнина Ним  bouquet
Честито и на всички студенти Hug
Ивонска,аз също искам да ти кажа че съм на твоя страна в спретналия се скандал, защото мисля че наистина си готин човек, също мисля че някой немогат да ти разберат начина  на изразяване и затова се нахвърлят срещу теб. Peace

# 639
Нимски още много години споделена любов и много литри бира изпити заедно ви пожелавам   bouquet
Честит празник и на всички студенти по душа  Grinning

# 640
Ним, честита годишнина  Hug Минали сте критичните 7 години, така че оттук насетне само цветя и рози    bouquet

Честит празник и на всички студенти...аз нямам много спомени от тази дата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а само тежко главоболие на 9-ти  Laughing

Цвет, за събота аз не мога, защото Биш ще имат коледно тържество в Алианса, а съм и на пита  Confused
Иво, ма, що и се връзваш на безплодните напъни на таз Убавица? Още повече че почти всички бяхме на едно мнение и позиция Peace

# 641
Здр., момичета.

Ним, честита годишнина. Честит празник на всички студентки.

В събота ходихме до Хиполенд, но забравих за Лунният пясък. Навсякъде ли се продава? Че не ми се прекосява пак половин София за туй чудо.

# 642
  • София
Ним, честито душа! Както казват нЕкой хора - да се гледкате влюбено, докат имаш мерак за това Mr. Green!

Снощи много сте писали в онази тема, едва ви изчетох!!!

# 643
Момичета, не си падам по интриги, но нашата Тинтириминтири/Катюнгелчева/Дъмбълдор се опитва да интерпретира според низките си страсти, касаещи скромната ми особа! Ще ми е интересно считате ли, че е права?  Thinking

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452224.msg13390121#msg13390121

Добре сте заформили спора. Аз пък не мога да се сетя коя мама беше тя.  Crossing Arms

# 644
    Цвета,ако съм само аз навита за събота,не дей да организираш нищо.Ако искаш да изчакаме друг по-подходящ момент.
    А двете с теб може да се видим всеки момент,когато поискаме,без специални уговорки. Wink

Ивонска,не съм чела темата със скандала.....Но...
     Не можеш ли просто да игнорираш тези,които не са ти симпатични?Нали те само това гледат,да те предизвикат!Не се поддавай!Ти си невероятно силна натура,не вярвам да не можеш да се справиш. Hug
     Отдавна си доказала най-добрите си качества тук сред нас.А тези ,които не са в състояние да ги оценят,нека си гледат работата.Не можеш да угодиш на всички,а и се съмнявам това да ти е нужно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт