Пак празнува Януарската дружина, Мопси втора щерка има!

• 23 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ним, честита годишнина!   bouquet
Тъй като нямам дар слово ще използвам поздрава от Клеми (много ми хареса), надявам се че няма нищо против:
да се гледкате влюбено, докат имаш мерак за това Mr. Green!
Честит празник на всички студенти!
Анджи, изтръпнах като прочетох поста ти. Лятото бях чула за подобен случай - пак така с възрастна жена. Добре, че Любо е реагирал, а не е тръгнал с нея.
Желая хубав ден на всички!

# 646
Мале Андж, на мен ми изглежда, че тая баба е искала да вземе Любо  Confused То всичко е добре, щом завършва така, но ще ми е обица на ухото  Hug

# 647
Ним, честита годишнина! Да се обичате, уважавате и разбирате още много години!

Анджелина, много неприятна ситуация. Важното е, че не е станало нещо по-страшно. Полудях даже като четях. Представям си какво ти е било на теб! Praynig

Честито на всички студенти!

# 648
  • София
Nim, Честито и със здраве да си ползваш Милото още много години!  Mr. Green  Hug

Момичета, мерси за подкрепата, но всъщност аз исках да ви покажа до къде може да стигне глупостта на Катюнгелчева/Тинтириминтири/Дъмбълдор и как може да се интерпретират фактите с цел долно интригантстване. Имайте едно наум и бъдете внимателни при общуването си с нея!  Wink Вселенско одобрение и всенародна любов нито търся, нито ми трябва (иначе щях да бъда доста по-кротка в споровете!)  Sunglasses Достатъчно хора познавам и ценя/ме ценят от този форум!  Hug

# 649
  • София; Дружбето
    Цвета,ако съм само аз навита за събота,не дей да организираш нищо.Ако искаш да изчакаме друг по-подходящ момент.
    А двете с теб може да се видим всеки момент,когато поискаме,без специални уговорки. Wink
Който може, догодина вече Габчу ще е голям и няма да е кеф Mr. Green пък и Миша тръгне ли на ясла не се знае кога ще сме здрави всички в къщи

# 650
# 651
Анджи, ти не и ли вдигна скандал на тая бабка, къде ти е помъкнала детето?Аз съм кротка, но в такава ситуация така ще я сритам  тая женица #2gunfire

На тази пък Катюнгелчева защо и обръщате внимание?Тя само това и чака.

# 652
Аз и изкрещях да го пусне и и махнах ръката. Тя всъщност не го мъкнеше, само го дърпаше, но пък той се беше тръшнал на пода и я риташе. Хубаво, че пищеше силно.
Освен това един от охраната стоеше на метър и половина от нас и изощо не реагира. Гледаше кат' изтърван  ooooh!
Някак си не ми се иска да мисля, че е искала да го отмъкне, че се натоварвам допълнително. И без това цяла нощ мозъкът ми създаваше всякакви сценарии.
Днес питах Любо какво му е говорила, а той ми каза "не гледам визора" (да не гледам телевизора).
Сега просто ще съм по-внимателна и ще гледам да ми е в полезрението.

Честит 8 декември! Съвсем изключих за тази светла дата  Grinning

# 653
Честит 8 декември!

Ним,честита годишнина! Още много пъти по толкова да празнувате!   bouquet

Анджи, тръпки ме побиха като прочетох.  Shocked  Hug

# 654
Добро утро.
Бясна съм - сутринта една майка си доведе видимо болно детето - с дълбока кашлица и хрема, което се оплака, че го боли гърлото. Госпожата обаче го обу и пусна вътре в градината, без дори да каже и дума на учителката, че детето е болно. А аз не знаех как да постъпя в този ммент - дали да предупредя персонала, дали да й задам директно нъпросът не вижда ли, че детето е болно и не е за градината. Как бихте постъпили в такава ситуация? Не ми се ще да се карам, но само аз ли съм лудата, която си държи детето у дома, когато е болно  Confused

# 655
  • София
Ooooooх, Манке, права си от една страна, ама като си представиш как и тези майки ги дават, защото не могат да вържат семейния бюджет ако не работят... Не вярвам, че можеш да си метнеш болното дете на ДГ, ако имаш избор да си стоиш с него у дома и да се гушкате...  Confused

# 656
Ман, аз бих направила забележка на всички! Моята съвест не би ми позволила да си пусна болното дете при здравите и да се натръшкат още 10 поне
Дара в момента е болна и сигурно затова съм толкова крайна...  Tired

# 657
Иве лошото е, че едно болно ще разболее 20 здрави, това са детски градини, не са болнични заведения  Confused От това, че някой постоянно не може да си гледа детето като е болно, на мен ми боледуват и двете, което освен сериозната сума, струва и много нерви, грижи и притеснения ... Съгласна съм, ако е преболедувало вече заразният период да го пусне, приемам, че първоначално може и да не си разбрал, но когато е видимо болно, да му затваряш устата, за да не кашля, а то да ти казва, че го боли гърло според мен е безотговорно. И все ми се струва, че може да намериш вариант, ако искаш и си съвестен...

# 658
Манан, на същата вълна съм. След като от миналия понеделник до днес (повече от седмица) децата ми бяха болни и си бяхме у нас трите и след като се наложи да правим инхалации, защото бяха с много тежка кашлица, днес оставям Ая в градината и едно дете се разкашля сочно и на мен ми причерня  Close Честно казано не казах нищо, защото нито видях кое е детето, нито родителя беше там, т.е беше вече оставено...

# 659
   Манана,абсолютно те подкепям!
   Това е чиста безотговорност!Ясно е,че рано или късно това детенце ще се тръшне вкъщи с висока Т(и майка му все-пак няма да тръгне на работа),но преди това вече ще е заразило и останалата група.

Какво да правиш в такива ситуации,за да избегнеш скандал,не знам.....Обикновено такива майки не са много вежливи.И само на въпрос "болно ли ви е детето?" могат да ти отворят такава уста,че..... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ( Личен опит.  Confused )

Общи условия

Активация на акаунт