Виж, че е тя е първенец.
Ами Вълкът не ми е отегчителен - знае разни истории. А съскането на Ivonska ... 
Виж, че е тя е първенец.
Ами Вълкът не ми е отегчителен - знае разни истории. А съскането на Ivonska ...

Одобрението ми го има всеки, който говори обосновано и смислено, и животни обичам всякакви, но лаещи помиари заобикалям по обясними причини. Апропо, мислех, че викаш " Дъмби " на майка си, после се сетих, че пак демонстрираш лош дъх. Виждала съм те да обиждаш без никаква причина, помня и какъв грандиозен скандал се оформи, когато няколко нови мами в януарската тема попитаха дали да дадат снимки на фъстъците си за да ги включат в колажа. Тогава уважаемата и страхопочитаема ивонска заповяда първо да докажели, че имат интерес към темата, да пишели, пък добавянето-после, ако отговорят на критериите. Както се досещате, повечето се разбягаха, при такова гостоприемство, все по-често ми се случва като погледна темата да видя " започната от ивонска, кръстница на темата-ивонска ( съответно някое тъпашко заглавие ), последна публикация от ивонска ", затова и спрях да пиша.
Така че спи спокойно наистина. Що се отнася до последното... какво пък, Ivonska, всеки със своите си 5 минути слава. Белкем те догоня.
Препоръчани теми