Гласуване за Отегчителни стари кучета

• 8 443
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
Шанел и ивонска.

# 31
  • Варна
Да ви кажа, тази година и номинациите и наградите са отегчителни. Старите кучета ги мързи да кажат едно баф, палетата снизходително подминават. Няма го оня хъс.

Точно тъй. И малинов дух няма, умряла работа.

# 32
  • някъде другаде
А, моите опции са фаворити.

# 33
# 34
Моля, гласувайте за кучета, не за змия и вълк  Sad

# 35
Правилно. Кучето е вълк, дето се е самолишил от достойнство и се е присламчил на софрата на човека, и до огъня му.

# 36

Е, ти пък сега. Малко само.  Praynig Виж, че е тя е първенец.  Wink Ами Вълкът не ми е отегчителен - знае разни истории. А съскането на Ivonska ... Rolling Eyes  не е и съскане, ами е придобило отегчителното звучене на давеш се стар пудел - лае та се не търпи. А за какво - не се знае. Щот е решило кучето, че така е шик.

# 37
  • София

Е, ти пък сега. Малко само.  Praynig Виж, че е тя е първенец.  Wink Ами Вълкът не ми е отегчителен - знае разни истории. А съскането на Ivonska ... Rolling Eyes  не е и съскане, ами е придобило отегчителното звучене на давеш се стар пудел - лае та се не търпи. А за какво - не се знае. Щот е решило кучето, че така е шик.

Ще заспя довечера без терзания, въпреки първенството в тази номинация. Няма как да се притесня, като видях как гласувате без да влагате мисъл, а с мотив отмъщение за стари рани... Кой колкото може, в края на краищата. Ти изглежда смяташ, че тук ще изживееш звезден миг! - Воала! 

# 38
Изобщо не ме изненадва развоят в категорията, стари рани нямам защото съм свикнала на диалог, а не на отегчителен лай.Няма да се учудя ако в края на гласуването всички излезем безмозъчни, инфантилни и какви ли не още, но ний сме свикнали да го приемаме пренебрежително и с насмешка, особено когато бълващият обиди се самоопределя като " славей "  Grinning

# 39
На мен не ми е ясно едно- трябва да се гордея или да се обиждам от тази номинация?  Laughing

# 40
  • София
На мен не ми е ясно едно- трябва да се гордея или да се обиждам от тази номинация?  Laughing

Питай Дъмби - по нейните стандарти се равняваме, нейното одобрение търсим в този форум.  omm

Няма отговор на този въпрос, както и на въпроса за мерудията... Свободно се интерпретира.

# 41

Специално пък ти няма от какво да се притесняваш...  Hug
...отдавна имаш подкрепата ми... само кажи, ако искаш да помагам в гласуването... за сега поне не съм дал глас за никой...

# 42
На баба ти хвърчилото Grinning Одобрението ми го има всеки, който говори обосновано и смислено, и животни обичам всякакви, но лаещи помиари заобикалям по обясними причини. Апропо, мислех, че викаш " Дъмби " на майка си, после се сетих, че пак демонстрираш лош дъх. Виждала съм те да обиждаш  без никаква причина, помня и какъв грандиозен скандал се оформи, когато няколко нови мами в януарската тема попитаха дали да дадат снимки на фъстъците си за да ги включат в колажа. Тогава уважаемата и страхопочитаема ивонска заповяда първо да докажели, че имат интерес към темата, да пишели, пък добавянето-после, ако отговорят на критериите. Както се досещате, повечето се разбягаха, при такова гостоприемство, все по-често ми се случва като погледна темата да видя " започната от ивонска, кръстница на темата-ивонска ( съответно някое тъпашко заглавие ), последна публикация от ивонска ", затова и спрях да пиша.

# 43
Виждам участник, който идеално подхожда на заглавието на категорията, но единственото ми обяснение че не е номиниран, е че не подхожда на компанията.
Което отговаря и на въпроса ти, Фло  spoko

# 44
[/quoteЩе заспя довечера без терзания, въпреки първенството в тази номинация. Няма как да се притесня, като видях как гласувате без да влагате мисъл, а с мотив отмъщение за стари рани... Кой колкото може, в края на краищата. Ти изглежда смяташ, че тук ще изживееш звезден миг! - Воала! 

Мен лично никога рани не си ми нанасяла. Чела съм те тук-таме. Гласувам по съвест.  Wink Така че спи спокойно наистина. Що се отнася до последното... какво пък, Ivonska, всеки със своите си 5 минути слава. Белкем те догоня. Wink  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт