Гласуване за Отегчителни стари кучета

• 8 447
  • 157
  •   1
Отговори
# 45
Само аз ли гласувах за човек, който ме отегчава? Laughing (и не, не са нито змията, нито вълка- те са симпатични)

# 46
На мен не ми е ясно едно- трябва да се гордея или да се обиждам от тази номинация?  Laughing
Да си стар=отегчен и отегчителен е нещо съвсем нормално, не е задължително, но си следва естествения ход на развитие... Ако обаче си млад/нов и отегчителен, тогава има над какво да се замислиш...
Считам категорията за престижна дори. Не се срамувай, Флор (не те броя към младите)...

П.П. Да не обърквам гласуващите, но и аз действително 'подкрепих' потребител, чиито мнения прескачам... Тоест, дали ще ги прочета или не - няма значение. Нито аз ще науча нещо ново, нито пък той ще каже нещо различно... Но мисля, че повечето от номинираните не влизат в групата на хората, които биват прескачани... Може мненията им да са предвидими, но са и уважавани... За мен поне 'отегчителен' носи нюанса на 'предвидим'... Нищо обидно за творци с богата творческа история...  Grinning

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 17:31 от CaveWoman

# 47
Е, как да се гордея тогава, само с 50-тина гласа. То си е за срам...
От друга страна пък, цяла година ще натяквам на Кифлата, за успокоение.

# 48
Ама гласувайте и за мен, де! Поне Кейси да изпреваря.  Mr. Green

# 49
Гласувах. Нали таз номинация е различна от "отегчени кучета"?
Гласувах за отегчаващ.

# 50
Девойки, закъсняхте с агитацията... Късно е, да догоните първите...

# 51
Ама гласувайте и за мен, де! Поне Кейси да изпреваря.  Mr. Green
Аз имам 2 неизползвани глава, веднага гласоподавам

# 52
  • София
Е, как да се гордея тогава, само с 50-тина гласа. То си е за срам...

Сега да не излезе, че трябва да черпя?...  Shocked

# 53
Трудно ми беше да гласоподам. За никого не мога да кажа, че е отегчителен, даже на по-голямата част с удоволствие им чета постовете. Може би наистина трябваше да е за отегчени тари кучета, но тогава щеше да започне едно самопредлагане ...
Дъмбълдор не ти прави чест да се опитваш да замесваш цяла отчетна тема на базата на личен спор  Stop Обаче като се замисля, че имаме вече печеливши в други две номинации и ако спечелим и тази колко ли ще ни завидят Май-ките  Whistling

# 54
Сега да не излезе, че трябва да черпя?...  Shocked

Ще черпиш ами  Wink
Аз се изненадах като видях колко гласове си събрала, но вероятно е поради факта, че казваш нещата "Право куме, та в очи", а това често не се харесва.
Лично аз те познавам в съвсем различна светлина и няма да си променя мнението за теб  Hug

# 55
Гласувах . Моя фаворит набира скорост  Wink

# 56
Manana, никого не намесвам, но като си започнала да кажа, че и на теб не ти прави чест да лицемерничиш, защото лично ти си ми писала на ЛС как някои от отчетните се изживявали като гуру на форума Wink Още си го пазя, мога да го докажа.
С никого не съм започвала война, за да намесвам когото и да било. А и като имам предвид менящото се поведение на много от списващите изобщо не ми е обидно Simple Smile

# 57
Тука май се разразява поредната бурия  Whistling Колко жалко, че утре се качвам в планината, където едва ли ще има такава...даже се замислям да взема лаптопа да не изпусна снежинките  Mr. Green

Не знам защо някои лични конфликти изплуват във всяка тема, която дава дори минимално поле на действие....

# 58
дъмбълдор, защо не пуснеш една тема в ДИС за драмата ти с ivonska, вече става досадно във всяка тема за отрицателни номинации да се споменава това.

# 59
дъмбълдор, защо не пуснеш една тема в ДИС за драмата ти с ivonska...

За  Peace Ако ще се продължава поне да е концентрирано, всеки да се изкаже, да си каже болките - че и да си простим може, викат по Коледа стават чудеса  Mr. Green и да се свършва. Че иначе хем досадно (хъм - отегчително е по-правилно за темата), хем трудно за проследяване.

пп - а ся кой ще се престраши да направи "бойното поле"?

Общи условия

Активация на акаунт